KingV Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hız düşümü için 25 gb lık kota yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 15 sayfanın herhalde hemen hepsinde soruldu o soru. İki mesaj üste bak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 benim anlamadığım ben şimdi adil madil kullanmak istemiyorum aylık 150gb download'Im var alabilecegim tek paket 8mbps limitsiz 90tl olan mıdır ? ne güzel iş anasını satayım ya bu kafasına göre 6 ayda bi paket ayarlıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 pardon o da yok. 109tl likte bile 100gb adil kullanım kotası var. insan xyorsunuz ttnet bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 insan gibi kullan birader sen de, babanin interneti mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kardeşim 19£ a 16mbps aylık 500gb indiriyor ben 89 tl verip 8mbps alıp 25gb indirince hızım 1mbps'ye düşüyor. taam işte ttnet zorla insan yapıyor adam xerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Adil kullanım kotası şu an aktif değil. 50 liraya 8mbit kullanıyorsun eğer hattın destekliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aktif değil diye bir şey yok. bakarsan eski sayfalara hızı 1mbps'ye düşen bir sürü insan var. donanımhaber de var böyle topic orda da 15 kişinin hızı düşmüş 50 kişinin düşmemiş. ne lan bunun kontrolü if dl > 25gb adslspeed = random(1-8) ile mi yapılıyor anlamadım ki. 50gb 5 günde iner 16mbps ile ,sonra 25 gün 1mbps kullanmaca ne güzel dolandırıcılık ya. 8mbps riskbudur paket olsun adı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 o kadar indirecek ne buluyorsunuz :) ben bir ara 1 mbit ile anime indiriyordum. onu da bitirdim. arşiv aldı başını gitti. şimdi izleyecek birşey bulamıyorum. ama şeye takıldım 1 mbitten 8 mbite geçtim sırf belki online oyun pingine yardımcı olur, azaltır diye. buradan bir arkadaş da pingi etkilemeyeeğini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 etkilemez çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 799 / 9413 kbps 5 aydır falan kullanıyorum hız hiç düşmedi dl de aylık 60gb ın altına giç inmedi ama hızın düştünü söyleyen arkadaşlarım oldu ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 işin kötü yanı, bugün tam geçiyordum 8mbps'ye kadar'a "düşerse gelecek ay dönerim geri" diye. geri dönülmüyomuş onu farkettim. 2mbps limitsiz var bende bu paket falan kalkmış satıştan. 3 aydır 180-200gb inmiş her ay. dizi film oyun mp3 vs iniyor işte her gece. oyun moyun çekip 2 oynayıp siliyorum sıkılınca bi oyun 10gb anasını satayım , yeniler 15gb. araştırdım biraz "eskişehir 8mbps hız düştü" falan diye gugılda eskişehirden 2-3 kişinin de hızı düşmüş cesaret edemedim fakyu ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Slint said: Adil kullanım kotası şu an aktif değil. 50 liraya 8mbit kullanıyorsun eğer hattın destekliyorsa. aktif, bölgesine göre değişiyor. benim hızım 2 ay üst üste düşünce 4 mbit sınırsıza dönmüştüm, bir sonraki ay tekrar 8 mbit'e kadar şeysine geçtim. artık düşmüyor, bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 IP'leri değişen var mı? Birkaç gündür 78'li IP geliyor, ne kadar reset atsam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 85 ne önemi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ben izmir narlıderedeyim 8 mb de 3.ayım hızım hiç düşmedi! hatay semtinde oturan bir arkadaşımın 8mb e geçişinden 3 gün sonra hızı düştü:)bencede bolgedeki yogunluk ile alakalı.narlıdere taş çatlasa 300k insanın yaşadıgı bir yer.hataya bakınca karabaglara baglı! nüfüs milyon küsüratlı hali ile yogunluk narlıderenin 3 katı ,5 katı falan. gene bazı arkadaşlarda ,çilgide egekent bölgesinde oturanlarda hız düşmezken artık nufusu 1 milyonun üzerinde olan karşıyakada hızları düşüyor.tabi gene yogunluga baglı bazı semtlerde düşme olmuyormuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Karşıyakada düşme olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ilk ciktiginda hiz dusumu anca kagit uzerindeydi. yavas yavas uyguluyorlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 herhavzindibayni said: 8mbps riskbudur paket olsun adı bari abi lol hahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar