wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 böyk dedim şuan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fede said: erzincan bildiğin köy ya. tatvana gitseydin bari en son 10 yıl önce gittim gerçi ama o zaman bile köy değildi. new york'un neresindensin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bitlis iyidir, van gölü kıyısında kahvaltı edersin. olmadı büryan yersin :P ayrıca çoğu insan artık doğuyu tercih ediyor yaşam masraflarının azlığından (özellikle köye falan düşersen her bir şeyin de gelir mis gibi) ve maaş farkından dolayı. Yalnız doğuda nereye gidersen git, köye falan düşersen kışları mahsur kalacağını unutma :) . bizim arkadaşlar tatile gittiklerinde bazen mahsur kalıp dönemiyolardı fln :P Ha bir de şu filmi izle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ne doğusu yea kal çorumda. kafan estikçe basar gidersin merkezi yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Çorum Ankaraya 3 saat Karadenizin İzmiri sayılabilecek Samsuna 3 saat ki şehir olarak Tokat, Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir gibi çok leş bir memleket değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 istifa et, izmirde çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 @aket. ben de enson 10 sene önce gittim. erzuruma göre baya sağlam köy gibi gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ben evlenirim istanbuldayım param var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 manhattanın ortada ziya paşa parkı var ya. onun ordaki samet tekelin olduğu apartmandayım. kat 4 no:4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 iki dil bir bavulu izledim ya izlemem mi.etkilendim de baya. yarın belli olucak çorumda tamam mı devam mı bakalım.pılımı pırtımı topluyorum şu sıra nereye gidiceğini bilmeden toplanmak da fena ha=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kolay gelsin cereb bir de hayırlı olsun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 öğretmen atamaları durdurulmuş diyorlar doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 'Mevcut bilgi ve belgelerde 2010 KPSS eğitim bilimleri sınavında usulsüzlük yapıldığına ilişkin kesin bulguya rastlanmadığı, konunun Cumhuriyet Savcılığına intikal ettiği, ancak sınavın tümüyle iptal edilmesini gerektirecek bir durumun oluşmayacağı kanaati belirtilmiştir. YÖK Denetleme Kurulu Başkanlığınca henüz soruşturma tamamlanmamakla birlikte, hazırlanan soruşturma ön raporunda ulaşılan deliller neticesinde sınavın bütünlüğünü etkileyebilecek bir durumun ortaya çıkma ihtimali belirtilmiştir. Durum netleşinceye kadar öğretmen atamalarının ileri bir tarihe ertelenmesi uygun bulunmuştur.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kal çorumda arada gel samsuna simit çay yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 maalesef öğretmen atamaları bilinmeyen bi tarihe ertelendii.şimdilik çorumluyum gobeller boşuna velveleye verdim ortalığı fdssagdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sen 9 temmuzda mı atandın, yoksa daha önce mi? 9 temmuzda atananları bekletebilirler eğer o bilinmeyen tarih yakınsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 evet ya temmuz.bakalım yarın bişiler yımırrtlarlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ne şanssız dönemmiş 2009 lular, dediğin gibi yarın bir açıklama yaparlar herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 doğuya git olum görevi tamamla sonra antalya olur alanya olur muğla olur yerleş öyle bi yere ki denize yakın evim olsun benim de sdfsd :D şaka şaka doğu ne lan aklımı alacan benim gobel iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yerinde olsam çorumda ya da doğuda öğretmenlik yapmak yerine istifamı verir bi dersane ya da özel okula geçmeye çalışırdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dersane ve özel okullar stajyer öğretmeni süründürüyor maalesef, özel düşünenler için bile en mantıklısı 1-2 yıl devlette çalıştıktan sonra istifa etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Laraken said: doğuya git olum görevi tamamla sonra antalya olur alanya olur muğla olur yerleş öyle bi yere ki denize yakın evim olsun benim de sdfsd :D şaka şaka doğu ne lan aklımı alacan benim gobel iyi. pis çıkarcıııı=)) olm denize nazır rakı çeriz iştee fena mı @horrible dersaneler adamı süründürüyo..ayrıca özel okullar da çok tecrübeli diilsen aynen kullanıyolar seni devletten de farklı bişi kazanmıyosun.iyi böyle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar