Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce ne yapmalıyım?

cerebralis

Öne çıkan mesajlar

bitlis iyidir, van gölü kıyısında kahvaltı edersin. olmadı büryan yersin :P ayrıca çoğu insan artık doğuyu tercih ediyor yaşam masraflarının azlığından (özellikle köye falan düşersen her bir şeyin de gelir mis gibi) ve maaş farkından dolayı.

Yalnız doğuda nereye gidersen git, köye falan düşersen kışları mahsur kalacağını unutma :) . bizim arkadaşlar tatile gittiklerinde bazen mahsur kalıp dönemiyolardı fln :P

Ha bir de şu filmi izle...
Sosyal ağlarda paylaş

'Mevcut bilgi ve belgelerde 2010 KPSS eğitim bilimleri sınavında usulsüzlük yapıldığına ilişkin kesin bulguya rastlanmadığı, konunun Cumhuriyet Savcılığına intikal ettiği, ancak sınavın tümüyle iptal edilmesini gerektirecek bir durumun oluşmayacağı kanaati belirtilmiştir. YÖK Denetleme Kurulu Başkanlığınca henüz soruşturma tamamlanmamakla birlikte, hazırlanan soruşturma ön raporunda ulaşılan deliller neticesinde sınavın bütünlüğünü etkileyebilecek bir durumun ortaya çıkma ihtimali belirtilmiştir. Durum netleşinceye kadar öğretmen atamalarının ileri bir tarihe ertelenmesi uygun bulunmuştur.''
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

doğuya git olum görevi tamamla sonra antalya olur alanya olur muğla olur yerleş öyle bi yere ki denize yakın evim olsun benim de sdfsd :D şaka şaka doğu ne lan aklımı alacan benim gobel iyi.

pis çıkarcıııı=)) olm denize nazır rakı çeriz iştee fena mı

@horrible dersaneler adamı süründürüyo..ayrıca özel okullar da çok tecrübeli diilsen aynen kullanıyolar seni devletten de farklı bişi kazanmıyosun.iyi böyle=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...