Natural Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 onlarlada olmuyo,onlarsızda...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: PhalanX, 17 Ağustos 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Ne feministi lan. Çirkinleştirmeyin beni içelim güzelleşelim canım abim. said: fedaykin, 17 Ağustos 2004 11:32 tarihinde demiş ki: Kadın ile erkeğin eşit olduğu iddiası kadar yapmacık ve doğa dışı zorlama bir iddia daha pek yoktur herhalde. Kadın ile erkek hem ruhsal hemde fiziksel olarak birbirinden çok farklıdır Erkek Ve Dişi birbirinden farklı olmasa, Zaten aşk diye bir kavram olmazdı. Erkek aynı Dişi de aynı görünümde, aynı tarzda, aynı kişilikte olucak, bu yüzden Erkek ve Dişi kavramları olmuycak, Tek cins kendi kendimize yaşıycaktık. Ancak biri diğerinden üstün değildir. Üstün olsa, zaten doğal seçilim yüzünden biri elencekti. Akıl akıldan üstündür elbette ki. Ama bir cins diğerinden üstün değildir. said: Ardeth, 17 Ağustos 2004 14:36 tarihinde demiş ki: öf abi bende böyle her kadın şöyledir her erkek böyledir konularına gıcık oluyorum. Ha birde bu kadınlar kötü ve eksik olan bir tarafı yokmu? :p bir kadın herşeydir aslında denmiş işte.. :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Kadın ve erkeğin her alanda eşit oldukları gibi abuk bir önerme sunuluyor genel olarak. Ben ise hayır her alanda eşit değillerdir, kimilerinde kadın üstündür kimilerinde erkek üstündür diyorum. Eşitlik diye bir şey yoktur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
avp Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bizim fiziksel bir üstünlüğümüz var onlar ise her yönden bizden daha ileride. İş,Aşk,Zeka vs.[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: PhalanX, 17 Ağustos 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Ne feministi lan. Çirkinleştirmeyin beni Söylemeden edemiyecem. "Türkücü Griz" adlı çalışmayı "Evcil Hayvan" kategorisine koyman çok doğru bir karar, tebrik ederim.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Düzeltmiş çakal hehe...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 incilden alıntı ''Tanrının birde kadın yanı vardır. Ona sofi derler. Sofinin anlamı bilgeliktir.''[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kadın herşeyse erkek hiçbirşeydir çünkü herşey bütün olaylar ve maddeleri kapsar[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yada erkekler kadınların alt kümesidir ve bu durumda bütün erkeklerde kadın olmak zorundadır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Ağustos 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben kadınları çok seviyorum....[signature][hline]Less talk,more glock!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Sen kızları seviyorsun. Kadın sevemezsin yaşın tutmuyor.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kadınları,kızları,hepsini sefiyorum,ayrım yapmıyorum.[signature][hline]Less talk,more glock!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Kadın abiler var birde. Onları sevmiyorsundur?[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Eveet,bir konu saptırma programına daha hoş geldiniz....[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Alexi_Septimus, 17 Ağustos 2004 18:39 tarihinde demiş ki: Kadın abiler var birde. Onları sevmiyorsundur? biraz...yok yada hiç...bilemiyorum[signature][hline]Less talk,more glock!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 WTF? (World trade federation) Saptırdığımız falan yok.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kadınlıkla kızlık arasında ince bir zar vardır yaşla ilgili değildir :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hmm...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Tam tersi. Bence zarla değil yaşla alakası var. Ilkel gözle bakmayın şu işe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Proxa, 17 Ağustos 2004 18:43 tarihinde demiş ki: :P [signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Ahmet amca ; Dil çıkarmakla olmayor yikenler.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Cok güzel pembe paticim benim =)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 alexi+1 önemli olan kişinin davranışları,eriştiği belli bir olgunluk,çocuk-adam farkı gibidir kız-kadın farkı (anlatamadım)[signature][hline]Less talk,more glock!
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bence hmm kendinizi ifade edemediğiniz zaman çok yararlı oluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: DoGMeaT, 17 Ağustos 2004 18:47 tarihinde demiş ki: alexi+1 önemli olan kişinin davranışları,eriştiği belli bir olgunluk,çocuk-adam farkı gibidir kız-kadın farkı (anlatamadım) Güzel anlattın işin özeti dediğin gibi[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar