SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 oha süper maç olur bence, özledim valla ingiltere ligini, bu owenı almış manc. oynarmı ki bugün? geçen sene aldıkları Saha'yla anlaşır baya atarlar heralde, okay anlatsın maçı güzel anlatıyo da mal adam top sakal bırakmış iğrenç olmuş bence biri söylese de kesse angut.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 mukemmel maç olcak bence de yrn(pazar) 18:00 da ntv de[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu arada owen ı real madrid aldı[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 he dooru ya lol[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ntvnin sitesinde maç 18:05 olarak gözüküyo yarın (pazar)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 drogba oynuyo mu? ona göre seyrederim...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 chelsea'de yeni kim var bu sezon?koptumda biraz:)[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 petr cech arjen robben mateja kezman didier drogba ricardo carvalho tiago paulo ferreira bi de jose mourinho var yeni teknik direktör ama bundan daha fazla giden oyuncu var[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 drogba ve kezman iyiymis..oynarlar mi acaba..[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 oynarlar mı aceba diil. direk oynucaklar çünkü ahah chelsea'nin forvet hattı bu artık :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Chelsea 1-0 önde[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 1-0 bitti maç manchester 9 eksikle mi ne oynadı öyle olunca da kapanan chelseaye bişey yapamadılar[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 man utd o kdr eksikle oynadı 1 0 yenilmesi yine çok ii nistelroy yok ronaldo yok en önemliler bunlar ama manchester yine de süper oynadı zevkli maçtı[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 golü kim attı ben kacırdım maçı uyuyodumda :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Bivrip, 16 Ağustos 2004 01:50 tarihinde demiş ki: man utd o kdr eksikle oynadı 1 0 yenilmesi yine çok ii nistelroy yok ronaldo yok en önemliler bunlar ama manchester yine de süper oynadı zevkli maçtı işin ilginci manc. ın okadar eksiğine rağmen chelsea düzgün bir varlık gösteremedi, bide okadar transfer, adamların işi çok zor[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 adamlar gol atıp üstüne yattılar. bişey yapmalarına gerek yoktu. derbilerden bişey anlaşılmaz asıl diğer maçlarada görürüz nası oynuyolar[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebubukele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Man. Utd. hazırlık maçlarında da fazla parlak sonuçlar alamamıştı zaten.[signature][hline]www.mesajat.com Türkiye'nin En Genç Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 guzel mactı walla hll chelseaye=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Keşke Man Utd tam kadro olsaydı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar