_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Temelinde tabi şekerin çıkma sebeplerini konuşmak lazım ama. Varmıdır acaba bu içecek türlerinin bir sınırı. Günde 5 kutu kola içersen şeker hastası olursun tarzı varsayımlar. Ya da kişiden kişiye değişir mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kişiden kişiye değişir bu konuları bir doktora danışmanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ben ciddi ciddi günde 2.5 litre bitiriyorum hergün. Birşey olur mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 en yararlısı cola turka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 xunn said: Ben ciddi ciddi günde 2.5 litre bitiriyorum hergün. Birşey olur mu lan? muhtemelen olur. 1 kutu kola vb içecekte herhalde 20-40 küp şeker vardır araştırıp bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 95 civarı bi şekerim var. Sınırın biraz altı sanırım bu. Bu sıcaklarda da acayip tüketiliyo namussuzlar yani. Kolayı bıraktım ice tea ve gazoz tarzı şeylere yöneldim ama gene de bir sınırım olmalı diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yanlız şöyle bir durum var. sıcaktan ötürü kola içmek istediğiniz durumda iki bardak su için. o zaman kola içme isteği pek kalmıyor. tabi bazı yemeklerle beraber güzel kola ama o kadar kolanın da zararı olmaz da 2.5 litre kola 100 küp şekerden fazla herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bi kutu kolada yaklaşık 40gr şeker varmış http://www.metacafe.com/watch/714192/must_see_this_the_amount_of_sugar_in_coke/ bu da bir video. diyeceksiniz şekerden başka bir sürü madde kalmıştır onun içinde ama şeker dışındaki katı maddelerin miktarı az olduğu için kalanın büyük bir çoğunluğu şeker muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 wow 40 gr şekerde 15 küp falan eder yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 2.5 litre kola günde.. midesi delinir insanın.. şeker de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Şeker hastalığının çok şeker yemekle ortaya çıktığı sıradan insanlar arasındaki en yaygın yanılgıdır heralde. Bu hastalık ya kaderde varsa karşınıza çıkıyor ya grip şu bu o sırasında çöken bağışıklık sistemine giren virüs yüzünden piyangodan çıkıyor ya da aşırı obezite sonucunda pankreasın artık yetmemesiyle birlikte ortaya çıkıyor. 95 normalin biraz altı falan değildir gayet normaldir. Yine de fazla şeker tüketiminin başka zararları vardır muhtemeln. Eh, zero için light için öyleyse. Aspartamın zararları ayrı bir konu ama kendileri 50 yıllık bir teknoloji olduğundan yine aspartam şunu yapar diye kesin bir bulgu bulunmamakta bu yüzden gözden ırak gönülden ırak felsefesiyle dilediğinizce aspartam tüketebilirsiniz (ama tüketmeyin sfd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 2.5 litre kola harbi fazla sdfsdf. Ben günde eğer alırsam 1 litre ice tea ya da gazoz bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Musakkayıda öyle kaynatıp suyunu uçursan kolaya benzer yani çok çirkin gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yok ya çirkinliğinden değil kalan şekere bakmak açısından. yoksa simsiyah bişey çıktı diye balçık olmasına gerek yok içinde karamel falan da var renklendirici olarak ondandır heh. videonun amacı kalan şekeri göstermek tek eksiği içinde şekerden başka maddelerde var o kalanın ama birkaç gramı geçmez herhalde onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Abi kış gelsin o zaman bana ne ya, ya kahve türevleri yada kola içiyorum ben. En son ne zaman su içtim hatırlamıyorum bide, su yerine kola ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Aynısını birde diet kolaya falan yapsalar malum onda seker cok daha az acaba ne kalacak geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben de su yerine kola içiyorum su susuzluğumu gidermiyor çünkü böyle boğazımı bir yakması lazım ferahlatması lazım su tam onu yapamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 xunn said: Abi kış gelsin o zaman bana ne ya, ya kahve türevleri yada kola içiyorum ben. En son ne zaman su içtim hatırlamıyorum bide, su yerine kola ahah. kahve de kötü lan. bi dönem boyunca her gün iki bardak kahve içtim midem ekşimeye başladı babanne midesi oldu midem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Absolut said: Aynısını birde diet kolaya falan yapsalar malum onda seker cok daha az acaba ne kalacak geride. abi onda aspartam var iste seker yok kadar az. aspartam in da direk ispatlanmis zararlari bilinmiyor ama hani bir takim zararlara katalizor oldugu saptanmis.. sakat yani her turlu.. su icmek, maden suyu icmek en sagliklisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Normal su dışında alınan sulu gıdalar suyun vucuda verdiği şekilde yararlı olmuyor. Her zaman için günde 2 litre su için minimum yoksa son 1 haftadır benim çektiğim gibi böbrek taşı ve kumu sıkıntısı çekersiniz. Allah düşmanıma vermesin. Maden suyu böbrek taşı yapıyor uzun vadede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yav said: ben de su yerine kola içiyorum su susuzluğumu gidermiyor çünkü böyle boğazımı bir yakması lazım ferahlatması lazım su tam onu yapamıyor maden suyu iç? :p ama su bariz giderir susuzluğunu seninki alışkanlık olmuş. bak bir daha kola içesin geldiğinde git iki bardak su iç kola içme isteğin kesin azalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kola fabrikasindakiler beleste olsa icmiyolar lan, bi adamla konustum coca colada calisiyor, beni isten atsalar yinede icmem ordakilerin hicbirinede iciremezsiniz diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Absolut said: Normal su dışında alınan sulu gıdalar suyun vucuda verdiği şekilde yararlı olmuyor. Her zaman için günde 2 litre su için minimum yoksa son 1 haftadır benim çektiğim gibi böbrek taşı ve kumu sıkıntısı çekersiniz. Allah düşmanıma vermesin. Maden suyu böbrek taşı yapıyor uzun vadede :P bende askerde dokmustum buyuk gecmis olsun.. bu arada abi madensuyu degil, soda yapar o dedigini, ikisi farkli seyler.. ben madensuyu ic diyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 MAdensuyu ve soda farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 doğru tabi kola alışkanlık oldu su yaramıyor falan sadece bahanesi maden suyu da güzel bak evet ama kolanın tadı da var işte :p valla şu cocacola hem kimyasal hem etik açıdan dünyanın yüz karası bişey ama güzel de bişey işte nabalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar