aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dıtdıtdırıtdıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 15" i7 de var abi. ille i7 diyosanız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 di said: Konuyu actim, 1 saat gecmeden "istedigin parayi vermiyoruz" telefonu geldi. Cok pis nazari dokunuyor lan burda birinin bana. Ibnelik yapmasin kimse. Delikanli gibi ciksin ben yapiyorum diye =/ aaabi bedevi misin? gecmis olsun yaw =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tamamını vermesinler? fifti fifti anlaşsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 harbi lan.. bu ne olm yazma buraya bisey.. :D aklin yolu bir.. 15 al die oluo bunlar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 photographer said: Notebook alıp Mac os kurma işlemi de yapılıyor ama ne kadar stabil bişey diyemicem :) abi o cok stabil degil.. gerci soyle.. hackintosh deniyor ona.. evet yapiliyor hatta vmware uzerinde de calisiyor.. ama driverlar sorun cikartiyor genelde notebook da duzgun calismiyor.. genelde en iyisi ya vm uzerinde yada pc de calistirmak.. ama cok "hardware dependent" ve cok yogun kaynak tuketen bir cozum.. developement icin degil, ese dosta hava atmak icin yapilabilcek bisey.. ha basit iphone uygulamasi yazilirda, bahsedilen python falan durumlarini cekemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi bu adam bu kısmetle, 15 17 değil, 3ün 1ini alıyo. no ofens timcim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sony'nin i7 işlemcili efsane bir laptopu var ki ekra çözünürlüğü süper ötesi. 1900 x 1080. ama bende mac'i tercih ettim. Hem ofiste imac kullandığım için çok memnun kaldım, hemde windows'tan sıkıldım artık. 3 tane oyun oynuyorum şu an; sc2, fm ve dow. dow'u bilmiyorum ama diğer ikisi mac'de çalışıyor. ama şu dezavantajı var: üzerindeki 330m 256 mb. sc2'nin yorumlarını okudum store'unda, çoğu kişi windows'daki gibi performans vermediğini yazmış. Ama türkiye dışında aıyosan, ekranını high-res yapabiliyosun 150 dolar daha verip. ama bu sefer ürün çin'den yola çıkıyor ve normalden uzun sürede eline ulaşıyor. Ama bence herkes bir dönem mac kullanmalı. Bende bu tercihi yaptım ki pişman değilim. bi kere şu köşelere mouse götürdün mü ulaştığın kısa yollar ve touchpad beni benden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mac te WoW daha hızlı diyim kızdırayım sizi. Çünkü çok işlemcili open gl desteği var :) 5870 ler de geldi. Çaksam mı bir tane kasaya acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aquila said: abi bu adam bu kısmetle, 15 17 değil, 3ün 1ini alıyo. no ofens timcim ;) Valla su durumda aynen oyle gorunuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 BiTcH_oFBaT said: ama şu dezavantajı var: üzerindeki 330m 256 mb. sc2'nin yorumlarını okudum store'unda, çoğu kişi windows'daki gibi performans vermediğini yazmış. masaustu bilgisayarim cok daha iyi specli oldugu icin direkt kiyaslayamiycam ama, mbp'lerin en dandik olani var bende, onunla bile cok rahat oynuyorum sc2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 amerika'dan mı getirteceksin yoksa türkiye'den mi alacaksın macbook pro'yu? bence türkiye'den alacaksan çok para, onun yerine vaio düşünebilirsin ki bence çok güzel, kaliteli ve sağlamlar. hem macbook hem vaio sahibi olarak ikisi hakkında soruların varsa yardımcı olmaya çalışabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mino said: Mac te WoW daha hızlı diyim kızdırayım sizi. Çünkü çok işlemcili open gl desteği var :) ne kızıcam yaf bende mac aldım, bekliyorum elime geçmesini :D benim için sevindirici bir şey hatta bu :) @Müm şöyle düşün ama içinde de 4 çekirdekli işlemci var :) neyse öğrendiğim iyi oldu ama içim rahatladı en azından bunu. Ama ben mac'den daha iyi bir ekran çözünürlüğü beklerdim ve çözünürlüğü arttırmak içinde ekstra para almasını beklemezdim. hee ekrana özelikte katılıyor ama genede püf. zaten store'a bir girince çıkamıyosun. Ben bi ton aksesuarda aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Abi macbook pro kullanıyorum 1 an bıle dusunme dırek atla. Kesinlikle insanın verimliliğini %1500 arttırıyor. Ama amerikadan aldırt birine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 burda 15" i5 li olanlar 6500 tl filan bilkom'da. mantıken burdan almak dahi isteyeceğini sanmıyorum :) Amerikada 2000 dolar bu model, avrupa'da 2000 euro, ingiltere'de 2000 sterlin :) bizde 6500. çok hesaplı bir ülkeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Sırf WoW clientının kendisi video kaydı yapıyo diye alınır mac sdfdfgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 BiTcH_oFBaT said: burda 15" i5 li olanlar 6500 tl filan bilkom'da. mantıken burdan almak dahi isteyeceğini sanmıyorum :) Amerikada 2000 dolar bu model, avrupa'da 2000 euro, ingiltere'de 2000 sterlin :) bizde 6500. çok hesaplı bir ülkeyiz ya aslında avrupa ve ingiltere fiyatlarını türk lirasına çevirip üzerine kdv falan filan gibi masrafları eklediğinde 6000 bine yaklaşıyor bayağı ama genede daha uygun getirip satabilirler. alınacaksa mac amerika'dan alınmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Amerika fiyatinin ustunde 600 dolar kadar ekleyerek burdan alabiliyorsunuz iste. Bulamazsaniz ben buluvereyim site. Amerika'ya giden gelen olsa ondan isteyecektim ama bulamadim kimseyi. Parayi da alamayinca ertelendi zaten simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 evet dediğin sistemi yapanlar var. Onlardan da alabilirsin ama modifiye edilmiş satmıyor onlar. Default neyse o.. Hoş o bile yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ingilizce q klavye kullanmak beni sinir ediyor. sırf o yüzden, yurtdışından laptop fikrine soğuk bakıyorum lan. "yoksaaaaa basacam parayı, alıcam macbook pro'yu" gibi oldu bu da. yok, yine basamıcam sanırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Q klavye iyidir ya, ben F'i hic kullanamazdim galiba :) Gerçi F klavyede Türkçe çok daha hızlı ve doğru yazılıyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bedava verseler mac kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 orc_lord said: Q klavye iyidir ya, ben F'i hic kullanamazdim galiba :) Gerçi F klavyede Türkçe çok daha hızlı ve doğru yazılıyormuş.. abi q klavye kötü demedim, zira ben de q klavyeye alışığım.. ama ingilizce q değil de türkçe q kullanıyoruz ya hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 tamam canım bende q klavyeye kötü dedin demedim :) ne biliyim şimdi tutup önüme f koysalar alışmam bayağı vakit alırdı gibi geliyor ama dediğin gibi alıştıktan sonra türkçe q'ya göre çok daha verimli olur. yurt dışından gelen ingilice q klavyelileri eğer türkçe q biliyorsanız ezbere rahatlıkla kullanabilirsiniz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 http://cgi.ebay.com/Apple-i7-15-Macbook-Pro-2-6-HiRes-AG-256-SSD-w-appleca-/320581562263?pt=Apple_Laptops#ht_1166wt_911 şöyle bir şey alıcaksın, sırtın yere gelmez 7-8 sene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar