Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macbook Pro'ya dunyanin parasini dokmek ?

di

Öne çıkan mesajlar

photographer said:

Notebook alıp Mac os kurma işlemi de yapılıyor ama ne kadar stabil bişey diyemicem :)

abi o cok stabil degil..
gerci soyle.. hackintosh deniyor ona.. evet yapiliyor
hatta vmware uzerinde de calisiyor.. ama driverlar sorun cikartiyor genelde notebook da duzgun calismiyor.. genelde en iyisi ya vm uzerinde yada pc de calistirmak..

ama cok "hardware dependent" ve cok yogun kaynak tuketen bir cozum.. developement icin degil, ese dosta hava atmak icin yapilabilcek bisey..

ha basit iphone uygulamasi yazilirda, bahsedilen python falan durumlarini cekemez..
Sosyal ağlarda paylaş

sony'nin i7 işlemcili efsane bir laptopu var ki ekra çözünürlüğü süper ötesi. 1900 x 1080.

ama bende mac'i tercih ettim. Hem ofiste imac kullandığım için çok memnun kaldım, hemde windows'tan sıkıldım artık.

3 tane oyun oynuyorum şu an; sc2, fm ve dow. dow'u bilmiyorum ama diğer ikisi mac'de çalışıyor.

ama şu dezavantajı var: üzerindeki 330m 256 mb. sc2'nin yorumlarını okudum store'unda, çoğu kişi windows'daki gibi performans vermediğini yazmış.

Ama türkiye dışında aıyosan, ekranını high-res yapabiliyosun 150 dolar daha verip. ama bu sefer ürün çin'den yola çıkıyor ve normalden uzun sürede eline ulaşıyor.

Ama bence herkes bir dönem mac kullanmalı. Bende bu tercihi yaptım ki pişman değilim. bi kere şu köşelere mouse götürdün mü ulaştığın kısa yollar ve touchpad beni benden alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

ama şu dezavantajı var: üzerindeki 330m 256 mb. sc2'nin yorumlarını okudum store'unda, çoğu kişi windows'daki gibi performans vermediğini yazmış.

masaustu bilgisayarim cok daha iyi specli oldugu icin direkt kiyaslayamiycam ama, mbp'lerin en dandik olani var bende, onunla bile cok rahat oynuyorum sc2'yi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
amerika'dan mı getirteceksin yoksa türkiye'den mi alacaksın macbook pro'yu? bence türkiye'den alacaksan çok para, onun yerine vaio düşünebilirsin ki bence çok güzel, kaliteli ve sağlamlar. hem macbook hem vaio sahibi olarak ikisi hakkında soruların varsa yardımcı olmaya çalışabilirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:

Mac te WoW daha hızlı diyim kızdırayım sizi. Çünkü çok işlemcili open gl desteği var :)

ne kızıcam yaf bende mac aldım, bekliyorum elime geçmesini :D benim için sevindirici bir şey hatta bu :)

@Müm şöyle düşün ama içinde de 4 çekirdekli işlemci var :) neyse öğrendiğim iyi oldu ama içim rahatladı en azından bunu.

Ama ben mac'den daha iyi bir ekran çözünürlüğü beklerdim ve çözünürlüğü arttırmak içinde ekstra para almasını beklemezdim. hee ekrana özelikte katılıyor ama genede püf.

zaten store'a bir girince çıkamıyosun. Ben bi ton aksesuarda aldım
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
BiTcH_oFBaT said:

burda 15" i5 li olanlar 6500 tl filan bilkom'da. mantıken burdan almak dahi isteyeceğini sanmıyorum :)

Amerikada 2000 dolar bu model, avrupa'da 2000 euro, ingiltere'de 2000 sterlin :) bizde 6500. çok hesaplı bir ülkeyiz

ya aslında avrupa ve ingiltere fiyatlarını türk lirasına çevirip üzerine kdv falan filan gibi masrafları eklediğinde 6000 bine yaklaşıyor bayağı ama genede daha uygun getirip satabilirler. alınacaksa mac amerika'dan alınmalı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
tamam canım bende q klavyeye kötü dedin demedim :)
ne biliyim şimdi tutup önüme f koysalar alışmam bayağı vakit alırdı gibi geliyor ama dediğin gibi alıştıktan sonra türkçe q'ya göre çok daha verimli olur. yurt dışından gelen ingilice q klavyelileri eğer türkçe q biliyorsanız ezbere rahatlıkla kullanabilirsiniz bence..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...