Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Szasstam said: olamaz gs bu kadar kötü oynuyor olamaz ya, inanamıyorum yani, yedekte kim var diye bakıyorum yokta kimse Ahhh bitirdiniz be gsyi Szass gel bjk'li yapalım seni, bu sene böyle takıl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 saha da adeta bir komiklikler bir şakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Neyse yayın gitti allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 biraz kıpırdanır gibi olmuş galatasaray. öyle diyo spiker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yine 10kişiler yine tur atlarız bala kalçaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 10 kişi - şimdi umutlandım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Böyle kırmızı mı olur yaaaaa, yazık yaaaaaaa. İ. Hakemmmm i. Hakemmmm kafasını o seviyeye indirirse çarpar tabi, Adnanlarıda bumu kurtaracak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 10 dk kalmadimi? Hicbisey olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 4-4-1-1 oldu sistem Bu aydın'ın PA'sı çok yüksekti ama CA'sı hiç yükselemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 maçı nerden izliyorsunuz o zaman diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ümitlenmeyin beyler herşey bitti transferde yok seneye uefa da yok bu sene bi cacık olmaz bizden kombineyi de yan komşuya hediye ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Barış BİTTİ! Yok ki yerine de girebilecek kimse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yönetim, teknik kadro, takım komple değişsin istiyorum yeminlen. arda artık para etmez zaten. satsan kim alır. para ettiği zamanlar, düşüşe geçtiği gözlendiği zamanlarda halen gideri varken yollanacaktı. Şimdi RROD vermiş xbox gibi. küme düşmezsek iyidir bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Resmen kara film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yenistad icin kombineye 3 senelik 12000 dolar mi istemisler neyine istiyolarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ALLAHIM SANA GELİYORUM.yemin ederim check up yaptırmaya gerke yok allah hepsinin belasını versin.şerefsizler.arda hakan balta yönetim adamsanız bırakısınız ufuk adam gibi kaleci.kalsın oynasın cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya bu ali turan beni deli edecek adamın bi olumlu pası bi iyi kademesi yok çıldırıcam ya. bu adam bu takımda nasıl oynuyor. sabriyi özletti resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya inanmıyorum bu Aydına umut bağlayıp oyuna almak zorunda kaldığımıza inanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 elenicez ztn ama işallah eleniriz.tesaduf bir gol atmayalım elenelim inşallah eleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tekrar söyleyeyim, biz elenirsek UMARIM FENER ELENMEZ. Hem gerçekten PAOK'u elesin istiyorum hem de başarısızlığımızı gölgeler öyle bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 İnanmıyorum adamlar atacak hala yaaa salaklık lan bu salak bu adamlar Oyuna girenlere bak şansa gol atsak kaç yazar. Eskişehir 5ler bizi daha az değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yalnız bu olay taktik teknik formsuzluk meselesi değil bu kasıtlı birşey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Red said: elenicez ztn ama işallah eleniriz.tesaduf bir gol atmayalım elenelim inşallah eleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 belki hala satarim diye elano'yu oynattirmayin yonetim defolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Sakat diye oynamıyo adam ya, o kadar hıyar olamaz yönetim. O kadar da değil yani. Değildir di mi? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar