escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arda turan rahat oynasın diye kewell'ı sakat göstermişler diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 lol iyi bir Kewell iyi bir Arda'dan yararlı her türlü. Yanlış adamı rahatlatmaya çalışıyorlar öyle yapıyorlarsa :D Ki o kadar hıyar değillerdir. Düşene vuruyor medya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kewell'ın yaşı>arda'nın yaşı arda'nın kondisyon>kewell'ın kondisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Evet ama daha kaliteli sonuçta, daha yararlı olur diyorum. İsterse Kewell sakat desinler, Arda'nın derdi başka. Büyük gerizekalılık olur onu yapmaları. Ben Kewell olsam da bi daha kendimi vermem, böyle terbiyesizlik yapılmaz futbolcuya. Yedek bıraksalar tamam profesyonelce davranır ses etmez ama Ardacık üzülmesin diye sakat gibi gösterilmesi falan çirkin. sanmıyorum Kewell gibi adama bunu yapacaklarını. Bu kadar anlamsız bi haberi tartışmamız bile boş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu herif öm'lerime cevap verse nerden aldığını bu haberi öğrenicem. http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=470175 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 adam dalga geçmiş lan asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ahaha linkteki adam ironi yapmış yahu, bi de ciddiye alıp da sordun mu hakkaten ö.m.den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 tamam tamam herif kinaye yapmış. ne bilim abi birden görünce öle hemen inanıyo insan. yeni yeni ısındım zaten sözlüğe böle yazılar cok oluyomuş dikkatli okumam lazımmış fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 escape said: arda turan rahat oynasın diye kewell'ı sakat göstermişler diyolar... Gitsinler Robinho geliyor mu, çocuğunun servis şöförüyle anlaşmış mı kulüp onunla ilgilensinler. Haber alamadıkça millet takımdan Galatasaray üzerine komplo uzmadı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kızlar kalkın maç başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 orta saha ayhan-sarp-barış resmen allaha emanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bütün takım Allaha emanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 O zaman şans melekleri nolur bırakma bizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya cana oynamıcakmıydı bugün bu ne ya of. yalnız hakem ota boka düdük çalıyor inceden gıcık olmaya başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kewell olsa bir umut olurdu da, işimiz serdar özkan ardaya kaldıysa baya bir şans lazım bugün bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 baroşsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Off alibaba da trabzon maçını veriyor bittim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ali turan çooooooooooooook kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Legal radyo var mı maçı anlatan? İnternetten de dinlenebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 isteizle birtek bende mi batırıyor bu gece deneyen var mı ilk defa izlenmiyor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bariz bir 451 oynuyoruz. ve sıçıyoryz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ooooof offffff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 neill olmasa ne nane yiyecektik defansta lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu hakan balta, stoper olarak sağ bek oynamaya çalışan ali turandan bile daha kötü oynuyor sezon başından beri yahu. yeni transfer çağlar nasıl kesemiyor bu herifi anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ali turan neden bu derece kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar