Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 crossover denilen tarz bir şey almayı düşünüyorum. nissan, opel, honda, hyundai, mercedes, volvo, audi, volkswagen mağazaları gezdim, bazı arabaları inceledim. sedan-suv arası araçlar güzele benziyor, aslında gönlüm range rover'dan yana ama hem pahalı hem de babam büyük suv istemiyor. xc60, x1, x3, q5, qashqai boyu, fiyatı iyi. ancak arabaları incelerken genel olarak bir sıkıcı dizayn gördüm içlerinde. içi plastik yapıp öyle postalamışlar gibi görüntü var. mercedes ML'ler bile eski modellere kıyasla daha sıkıcı olmuş. aralarında en çok xc60'ın içi hoşuma gitti. sizin görüşünüz nedir, malzeme kalitesi, sürüş zevki vs açısından ne tip tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 qashqai al, ismi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 x1 i çıkar digerlerinin hepsi iyi binilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 audi a4 allroad quattro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 X5 Q5 ya da Qashqai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bikere x5 seviyesine çıkıyosan, RR sport da alabilirsin demektir x5 zaten SUV, crossover degil once fiyat araligini belirle 200 milyar mi 80 milyar mi edit: x5e çıkılmamış zaten sori başlıktan yola çıkarsak: x1 x3 çöp qashqai de fiyat olarak digerlerinin yanında çöp q5 veya xc60 xc60 feci gizmolu falan bi alet, tip de iyi. ama q5in de cok super 2.0t motoru var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 tr ye gelen ilk Q5 leri inceleme fırsatım oldu gumrukte cok guzel araba gercekten ic dizaynı ozellikle hosuma gitmisti gereginden cok param olsa alırım dedigim iki otomobilden biri digeri Crysler HEMI 300C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 direk x1 x3 leş q5 gereksiz pahalı x1 en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 biri x1 kötü biri x1 iyi diyor, ama x3 kötü olduğunda hem fikiriz yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 baba parasıyla alıyosan, en pahalısını alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 q5 alırdım ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Esh said: baba parasıyla alıyosan, en pahalısını alacaksın. baba parasıyla değil baba kendisine alıyor. ayrıca 200.000 euro verecek para yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Yeni Touareg'e bi bakın derim. 76 bin Euro'ya çok iyi geldi bana. edit: siteden baktımda çok uzun bi opsiyon listesi hazırlamışlar. Sanırım fiyat çok şişebilir donanım eklettikçe ama bi denemekte fayda var yinede. Olmazsa Q5 veya XC60 derim, Türkiye'de ki durumlarından ötürü Q5'i tercih ederim. Yalnız aynı fiyat bandında Mercedes GLK'yı da değerlendirin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 işçilik, parça kalitesi vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 volvo çak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bmw x1 bence gayet gideri olan bir araba 3 5 bin kmde alırsan var 50 bin eurolara 0 ı 60 küsür q5 daha pahalı.x3 dünya leşi zaten ben x1 diyorum para varsa q5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 mercedes glk'yı değerlendir bence, güzel araba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Selam, Allroad seçeneğini bende sunmak istiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mercedes glk'yı mercedesçide göremedim. gidince bir daha bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 top gear x1'i kötü bulmuş: http://www.youtube.com/watch?v=WaKspk6Nd_4 x1 ile ilgili ilginç bir fifth gear videosu var: http://www.youtube.com/watch?v=e1CMx3bGWxk volvo xc60'daki güvenlik özelliklerine güveniyor (götenburg'dan sevgilerle) http://www.youtube.com/watch?v=8DBf8GBVmME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 xc60 , audiye girip bütçeyi çok yıpratmamak lazım ki zaten xc60 bana daha şık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 xc60 dediğiniz araba 60 milyar değil abi.120 bin tl filan aralarında en iyi fiyat x1 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yazılanların fiyatı üç aşşa beş yukaa benzer zaten, peki bunların donanım kalitesi ne seviyededir acaba, yani mesela önerdiğiniz modelleri tercih etmenizin sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 şu yazdıkların arasındaki tek araç direk Q5'tir bence. biraz bayan arabası gibi ama şahane araç bence. hani param olsa alırdım. yani q5 alma fırsatın varken qashqai falan bakma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 xc60'da çok güzel araba, bence x1 yada x3'ün yanında falan daha oturaklı kalıyor. bmw'nin sportif yönüde var tabi, onu da göz önüne almalı. bence sen glk'ya bak, beğeneceğini düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar