Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki ucu dışkılı değnek

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

"onun durumundayken öyle düşünemiyorsun salak oluyorsun."
şu çok doğru. mantıklı düşüneyim diyorsun, kalbin izin vermiyor, imkanı yok. bi an önce kurtulmaya bak mulgear çok ciddiyim, aşırı sıkıntı çekiceksin sonra. bir kere kız, çok ciddi triplere girecek bu net, ha insanına göre bu değişir, bakarsın çok mutlu olursunuz. AMA. sen her kavgada, her tartışmada, her sorunda "ulan ben bu kız için almanya fırsatını teptim" diyeceksin VE bunu kafasına kakacaksın sürekli. sürekli. çok ciddi bi fedakarlık çünkü bu. en basitinden, kavgalar tartışmalar biraz başlasın, 10 dk geç kalacak, "ya ben onun için...." diye başlayacaksın yine.

kız git dese, daha sağlıklı bir kişilik olduğunu düşünebilirdim ama gitme dediğine göre bence de sıkıntı var, o da "öyle senede 2 defa görüşeceğime hayatımı yaşarım" modunda ki çok da haklı.

yapma pancu.

git lan git. bira ısmarlicam oktoberfestte. mallık etme bak.

hayır bana noluyosa. sanki çok bir şey biliyormuşum gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sesu said:

"roket adam" said:

benzer bir durumla ben karşı karşıyayım, almanyaya erasmus'a gidicem, sevgilim var burda, oktoberfest hatunlar vs. sevgilim yani. ama benimki gitme demedi hiç. bir sefer olsun demedi. ben beklerim ne olucak diyo. böyle.

Fistan said:

bir çift olmak iki tarafında bencil olması demek zaten

haklı. ben de gitme derdim. umrumda da değil gelecek falan. giderse ayrılırım yani, öyle saçma şey mi olur 4 sene yılda 3 gün görüşücem falan.

Biraz daha empati kurup kendin de vazgeçseydin o zaman Erasmus sevdandan. Kendin gidip en az 6 ayda bir kere bile görüşmeyince tamam, kız arkadaşın giderse HOPPAA. Anlamadım ki olayın ne olduğunu? 7/24 sevişgen ergenler modunda takılıyor olsan, sen gidince de aynı dert mevcut. Yurt dışındaki erkekler desen, Türkiye'de de erkek var çuval dolusu.

Bazen beyinlerinizden şüphe ediyorum. Problem nedir yani sen neden gidebiliyorsun da o kızın eğitim hayatı söz konusu olduğu zaman kendi beş para etmez keyfin için baltalama eğilimlerine giriyorsun?

Çift olmak bencilliktir ayaklarını da geçiniz. Unutmayın ki çift olsanız bile en nihayetinde hepiniz birer bireysiniz. Böyle düşününce her şey saygıda bitiyor, ama belli ki bazı arkadaşlar saygılı olmayı öğrenememişler genel olarak.

anlattıklarını anlatamamissin heralde
bencilliği geciniz diyip herkes bi birey demişsin
ben tezatı kuramadım
artı olarak benim kızı egitime gönderme sevgilimi göndermezsin diyenleri savundugum yok
ben olsam giderdim
kız arkadas nedir ki 18-20 yasinda
biri gider digeri gelir
ama hayatını giden gelen bi kız icin degistirmek sacma olur
benim yazdigim oylesine bi mesajdi, lisede ay askim senin icin en iyisi neyse o olsun ayaklarıydı
lan yasin kac basin kac sanane lan benim iyiligim kotulugum
asik misin ne boksa falan filan
cok komik laflar

Yok ben zaten senin bahsettiğin bencillikten ziyade roket adamın o lafı kendine göre yorumlamasına laf etmiştim. Yoksa birey olmak-bencillik, tezatı görememen vs. söylediğin kendine göre tabii ki mantıklı.

Çift olmanın "bencilliğe" dayandığını düşünmüyorum o ayrı.

Ama hepsinden ötesi, bana sen neden mutfakta değilsin gibi bir soru yöneltecek kadar benimle münasebetin olduğunu düşünmemem tabii. Pek yerinde olmamış sevgili Fistan.
Sosyal ağlarda paylaş

lan o değil de mülger bu sene tercih yapmadı mı
seneye kırılan puanla nereye 5bininci oluyor?

gene 20bininci felan olursa öpsün başına koysun kırık aobp ile.

benim bildiğim bu adam öss'ye girmeden 1-2 ay önce bağladı kız arkadaşını

yani 2-3 yıllık bir geçmişleri olsa gene bir derecede ama şu an almanya'ya gitmeyip kırık aobp'ye rağmen eşek gibi tekrar öss'ye çalışıp gene kırık aobp yüzünden hak edilenin aşağısında bir puanla bi yerlere girmeyi denemek falan

çok üzücü

almanyada 3 ay 5 ay ağlarsın
burda kalırsan birkaç yıl

birbirini seven insanlar için bu geçiş dönemleri çok kötü oluyor her türlü :(
Sosyal ağlarda paylaş

gözden uzak olan gönülden de uzak olur reloaded

berkciğim sen eğer alamanyalara gitmeye karar verirsen beni unut tamam mı canım mucks öptüm diyen bir kız arkadaş. sende bu kızı seviyorsun düşünüyorsun, eh gönül bu ota da konuyor bota da biniyor ne yapacaksın.

git lan almanyaya.
Sosyal ağlarda paylaş

kiz arkadasinin destek olmasi gerekirken gidersen biter demesi bile yeter almanya'ya gelmek icin
ayrica bu tür konularda kiz ne derse desin aile her zaman hakli cikiyor
bu tür hayati meselelerde ailenin kararlari cok önemli
kiz arkadas icin kalmak gibi bir aptallik yapma
bu konumda yürümez dedigin kiz arkadasin yakinda baska bir konuda da yürümez diyerek ayrilacaktir zaten
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

şu duruma geldi olay sonunda
babam kalırsan hazırlanıp tekrar girersin diyo
kız arkadasım da gidersen yürümez diyo

İkisini al kafa kafaya vur sonra git ne yapmak istiyorsan onu yap. Bu ne peşin hüküm lan böyle saçma sapan, sinirlerim attı bak son finalimden geldim.

Zaten sen kararını vermişsindir de ben yine de tepkimi ortaya koymak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse icin hayatini sekillendirme diyorum, hele o yasta yani. cok pisman olursun sonra ayrilirsaniz.

mannheim cok iyi universite, eger hayalin gercekten oysa, bence git.

ama, lisans icin yurtdisina gitmek zor bisey, haberin olsun. gezmeye benzemiyor yasamak. hele almanya'da turk olmak ayri bi sorun. sabanci cok guzel bi okul, burssuz olman yuk olmayacaksa ailene, sabancidan sonra master/doktora icin gidersin almanyaya.

ben o parayla master yaparim dersen, gayet legit bir sebep almanyaya git o zaman. sadece zor yani yurtdisinda yasamasi, bilesin.

farkettiysen yukaridaki seceneklerin hicbirinde kiz arkadasini goz onune almadim, sen de aynisini yap degerlendirirken.

p.s. salak misin tekrar oss ye falan girme ayrica. 50% az para vericeksin sabanciya puanini artirirsan, imkanin yoksa anlarim ama imkanin varsa hayatinin bir senesini vericeksin o para icin ve birsuru derde gireceksin + garantisi de yok, unutma.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

kimse icin hayatini sekillendirme diyorum, hele o yasta yani. cok pisman olursun sonra ayrilirsaniz.

mannheim cok iyi universite, eger hayalin gercekten oysa, bence git.

ama, lisans icin yurtdisina gitmek zor bisey, haberin olsun. gezmeye benzemiyor yasamak. hele almanya'da turk olmak ayri bi sorun. sabanci cok guzel bi okul, burssuz olman yuk olmayacaksa ailene, sabancidan sonra master/doktora icin gidersin almanyaya.

ben o parayla master yaparim dersen, gayet legit bir sebep almanyaya git o zaman. sadece zor yani yurtdisinda yasamasi, bilesin.

farkettiysen yukaridaki seceneklerin hicbirinde kiz arkadasini goz onune almadim, sen de aynisini yap degerlendirirken.

p.s. salak misin tekrar oss ye falan girme ayrica. 50% az para vericeksin sabanciya puanini artirirsan, imkanin yoksa anlarim ama imkanin varsa hayatinin bir senesini vericeksin o para icin ve birsuru derde gireceksin + garantisi de yok, unutma.

sabancı zaten %50 burslu
penth kız arkadasımı denklem dısı bıraktıgım anda almanyaya gidiyorum

ama işte her gece sabaha kadar yanımda aglıyan gitme diye yalvaran o
çok zor bi durum benim için de cidden
aradaki farkı anlamıyo
burda okursan çöpçü mü olucaksın gitme filan diyo
ama fark cidden çok sanırsam
bazen kabul ediyo bazen nefret ediyorum senden diyo
neyse gidicem gibi zaten zorlugu filan da olmaz ne farkedicek her şeyi halledebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...