nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Berk gitmekten vazgeçersen seni dövmek için özel lan party düzenlemeyi planlıyorum, Almanya'dan misafirlerimiz bile olabilir sırf senin için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 berk'i dövmeyen dizini döver! bence şimdiden göz dağı vermek için dövelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Sırf eğlencesine de yapılır aslında... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ya işte şimdi bende manyakmısın git derimde onun durumundayken öyle düşünemiyorsun salak oluyorsun bende gitcektim, kız arkadaşım da git dedi ama ben gidemedim bırakıp senin gibi öyle okulda kazanmamıştım noldu ayrıldık tabi iş işten geçti şimdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 o zaman jacabo'yu da dövelim hatta YAKALIIIIIIIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 "onun durumundayken öyle düşünemiyorsun salak oluyorsun." şu çok doğru. mantıklı düşüneyim diyorsun, kalbin izin vermiyor, imkanı yok. bi an önce kurtulmaya bak mulgear çok ciddiyim, aşırı sıkıntı çekiceksin sonra. bir kere kız, çok ciddi triplere girecek bu net, ha insanına göre bu değişir, bakarsın çok mutlu olursunuz. AMA. sen her kavgada, her tartışmada, her sorunda "ulan ben bu kız için almanya fırsatını teptim" diyeceksin VE bunu kafasına kakacaksın sürekli. sürekli. çok ciddi bi fedakarlık çünkü bu. en basitinden, kavgalar tartışmalar biraz başlasın, 10 dk geç kalacak, "ya ben onun için...." diye başlayacaksın yine. kız git dese, daha sağlıklı bir kişilik olduğunu düşünebilirdim ama gitme dediğine göre bence de sıkıntı var, o da "öyle senede 2 defa görüşeceğime hayatımı yaşarım" modunda ki çok da haklı. yapma pancu. git lan git. bira ısmarlicam oktoberfestte. mallık etme bak. hayır bana noluyosa. sanki çok bir şey biliyormuşum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: kız arkadaş için gelecek planını değiştircek kadar aptal olamazsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: kız arkadaş için gelecek planını değiştircek kadar aptal olamazsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Fistan said: sesu said: "roket adam" said: benzer bir durumla ben karşı karşıyayım, almanyaya erasmus'a gidicem, sevgilim var burda, oktoberfest hatunlar vs. sevgilim yani. ama benimki gitme demedi hiç. bir sefer olsun demedi. ben beklerim ne olucak diyo. böyle. Fistan said: bir çift olmak iki tarafında bencil olması demek zaten haklı. ben de gitme derdim. umrumda da değil gelecek falan. giderse ayrılırım yani, öyle saçma şey mi olur 4 sene yılda 3 gün görüşücem falan. Biraz daha empati kurup kendin de vazgeçseydin o zaman Erasmus sevdandan. Kendin gidip en az 6 ayda bir kere bile görüşmeyince tamam, kız arkadaşın giderse HOPPAA. Anlamadım ki olayın ne olduğunu? 7/24 sevişgen ergenler modunda takılıyor olsan, sen gidince de aynı dert mevcut. Yurt dışındaki erkekler desen, Türkiye'de de erkek var çuval dolusu. Bazen beyinlerinizden şüphe ediyorum. Problem nedir yani sen neden gidebiliyorsun da o kızın eğitim hayatı söz konusu olduğu zaman kendi beş para etmez keyfin için baltalama eğilimlerine giriyorsun? Çift olmak bencilliktir ayaklarını da geçiniz. Unutmayın ki çift olsanız bile en nihayetinde hepiniz birer bireysiniz. Böyle düşününce her şey saygıda bitiyor, ama belli ki bazı arkadaşlar saygılı olmayı öğrenememişler genel olarak. anlattıklarını anlatamamissin heralde bencilliği geciniz diyip herkes bi birey demişsin ben tezatı kuramadım artı olarak benim kızı egitime gönderme sevgilimi göndermezsin diyenleri savundugum yok ben olsam giderdim kız arkadas nedir ki 18-20 yasinda biri gider digeri gelir ama hayatını giden gelen bi kız icin degistirmek sacma olur benim yazdigim oylesine bi mesajdi, lisede ay askim senin icin en iyisi neyse o olsun ayaklarıydı lan yasin kac basin kac sanane lan benim iyiligim kotulugum asik misin ne boksa falan filan cok komik laflar Yok ben zaten senin bahsettiğin bencillikten ziyade roket adamın o lafı kendine göre yorumlamasına laf etmiştim. Yoksa birey olmak-bencillik, tezatı görememen vs. söylediğin kendine göre tabii ki mantıklı. Çift olmanın "bencilliğe" dayandığını düşünmüyorum o ayrı. Ama hepsinden ötesi, bana sen neden mutfakta değilsin gibi bir soru yöneltecek kadar benimle münasebetin olduğunu düşünmemem tabii. Pek yerinde olmamış sevgili Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 lan o değil de mülger bu sene tercih yapmadı mı seneye kırılan puanla nereye 5bininci oluyor? gene 20bininci felan olursa öpsün başına koysun kırık aobp ile. benim bildiğim bu adam öss'ye girmeden 1-2 ay önce bağladı kız arkadaşını yani 2-3 yıllık bir geçmişleri olsa gene bir derecede ama şu an almanya'ya gitmeyip kırık aobp'ye rağmen eşek gibi tekrar öss'ye çalışıp gene kırık aobp yüzünden hak edilenin aşağısında bir puanla bi yerlere girmeyi denemek falan çok üzücü almanyada 3 ay 5 ay ağlarsın burda kalırsan birkaç yıl birbirini seven insanlar için bu geçiş dönemleri çok kötü oluyor her türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sesu said: Ama hepsinden ötesi, bana sen neden mutfakta değilsin gibi bir soru yöneltecek kadar benimle münasebetin olduğunu düşünmemem tabii. Pek yerinde olmamış sevgili Fistan. go kitchen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 gözden uzak olan gönülden de uzak olur reloaded berkciğim sen eğer alamanyalara gitmeye karar verirsen beni unut tamam mı canım mucks öptüm diyen bir kız arkadaş. sende bu kızı seviyorsun düşünüyorsun, eh gönül bu ota da konuyor bota da biniyor ne yapacaksın. git lan almanyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kiz arkadasinin destek olmasi gerekirken gidersen biter demesi bile yeter almanya'ya gelmek icin ayrica bu tür konularda kiz ne derse desin aile her zaman hakli cikiyor bu tür hayati meselelerde ailenin kararlari cok önemli kiz arkadas icin kalmak gibi bir aptallik yapma bu konumda yürümez dedigin kiz arkadasin yakinda baska bir konuda da yürümez diyerek ayrilacaktir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mulgear6 said: şu duruma geldi olay sonunda babam kalırsan hazırlanıp tekrar girersin diyo kız arkadasım da gidersen yürümez diyo İkisini al kafa kafaya vur sonra git ne yapmak istiyorsan onu yap. Bu ne peşin hüküm lan böyle saçma sapan, sinirlerim attı bak son finalimden geldim. Zaten sen kararını vermişsindir de ben yine de tepkimi ortaya koymak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abvblizzard said: kız arkadaş için gelecek planını değiştircek kadar aptal olamazsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aferim mulgear6 anne sözü dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ne kadar haklı çıkmışım bu topicde ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kimse icin hayatini sekillendirme diyorum, hele o yasta yani. cok pisman olursun sonra ayrilirsaniz. mannheim cok iyi universite, eger hayalin gercekten oysa, bence git. ama, lisans icin yurtdisina gitmek zor bisey, haberin olsun. gezmeye benzemiyor yasamak. hele almanya'da turk olmak ayri bi sorun. sabanci cok guzel bi okul, burssuz olman yuk olmayacaksa ailene, sabancidan sonra master/doktora icin gidersin almanyaya. ben o parayla master yaparim dersen, gayet legit bir sebep almanyaya git o zaman. sadece zor yani yurtdisinda yasamasi, bilesin. farkettiysen yukaridaki seceneklerin hicbirinde kiz arkadasini goz onune almadim, sen de aynisini yap degerlendirirken. p.s. salak misin tekrar oss ye falan girme ayrica. 50% az para vericeksin sabanciya puanini artirirsan, imkanin yoksa anlarim ama imkanin varsa hayatinin bir senesini vericeksin o para icin ve birsuru derde gireceksin + garantisi de yok, unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mulgear ilişkilerde ne kadar tecrüben var bilmiyorum ama kesinlikle almanyaya bas git abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 niggaknow said: mulgear ilişkilerde ne kadar tecrüben var bilmiyorum ama kesinlikle almanyaya bas git abi. NE tecrübesi ya. İlk kız arkadaşı adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 almanyaya git denmiş miydi? evet denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Penthesilea said: kimse icin hayatini sekillendirme diyorum, hele o yasta yani. cok pisman olursun sonra ayrilirsaniz. mannheim cok iyi universite, eger hayalin gercekten oysa, bence git. ama, lisans icin yurtdisina gitmek zor bisey, haberin olsun. gezmeye benzemiyor yasamak. hele almanya'da turk olmak ayri bi sorun. sabanci cok guzel bi okul, burssuz olman yuk olmayacaksa ailene, sabancidan sonra master/doktora icin gidersin almanyaya. ben o parayla master yaparim dersen, gayet legit bir sebep almanyaya git o zaman. sadece zor yani yurtdisinda yasamasi, bilesin. farkettiysen yukaridaki seceneklerin hicbirinde kiz arkadasini goz onune almadim, sen de aynisini yap degerlendirirken. p.s. salak misin tekrar oss ye falan girme ayrica. 50% az para vericeksin sabanciya puanini artirirsan, imkanin yoksa anlarim ama imkanin varsa hayatinin bir senesini vericeksin o para icin ve birsuru derde gireceksin + garantisi de yok, unutma. sabancı zaten %50 burslu penth kız arkadasımı denklem dısı bıraktıgım anda almanyaya gidiyorum ama işte her gece sabaha kadar yanımda aglıyan gitme diye yalvaran o çok zor bi durum benim için de cidden aradaki farkı anlamıyo burda okursan çöpçü mü olucaksın gitme filan diyo ama fark cidden çok sanırsam bazen kabul ediyo bazen nefret ediyorum senden diyo neyse gidicem gibi zaten zorlugu filan da olmaz ne farkedicek her şeyi halledebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Abi daha iyi bi eğitim almana gitme gitme diyorsa bencildir, defol git işte açtırma ağzımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tam gerzekmiş kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ağlayan kız her zaman tehlikelidir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar