ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 said: Darklight84, 25 Ocak 2003 21:03 tarihinde demiş ki: vampire insandan sopa yiyor.. :( Hangi vampir hangi insandan dayak yedi anlayamadım. Riley ile Angel arasındaki kavgayı diyorsan bana pek Riley kazanmış gibi gelmedi. Hafiften zorlamış olabilir o da Rİley' nin eğitimi aldığı ilaçlar ve onun şans faktörüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 abi Buffy o kadar vampire i sıradan geçirirken bişi demiosunuz da angel mı dayak yiyince atlıosunuz :) hem de karı kısmından yiyolar dayagı :-P [Bu mesaj CEDAY tarafından 26 Ocak 2003 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 yalan abi dizide eski vampirler güçlüdür sadece slayerlar dövebilir diye bi kavram vardı o da gitti yani angel herkesi döverken zorlanıyor[hline]Özlü CS sözleri: -Basılının kudreti karşısında saygıyla eğiliyorum -Sote kutsaldır -Sabit şans yetenektir SBGG! Headshot ® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Geçen cumartesi zaga'nın bitiminden sonra zap yaparken şans eseri cnbc-e'de buffy'i yakaladım. Ve bir sahne gördüm ne yapacağımı bilemedim. Mağara gibi bir yerde CyberDevilHuman gibimsi bir amcamla bir güzel kavga etti. Amcam bunu oradan oraya savurdu, rafları duvarları yıktı gıkı çıkmadı burnu bile kanamadı sonra koşar ayak mağara gibi yerden çıkıp koşarken sendeledi ve yere düştü başını vurdu, yaralandı ve bayıldı. Şimdi bu ne perhiz ne bu lahana turşusu? Tamam sonuçta hayal ürünü ıvır zıvır ile kavga ettiğine inanıyorsun falan da, ya bu olay nedir? [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 harbi ha.. willow u lesbo yaptılar.Nası bişi bu. bi bölüm vardı hani paso sevişme isteği duyuyolardı buffyle manitası iğrendiğim bölümlerden biriydi.... Faith diyorum bu alemde teksin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 said: fizban, 28 Ocak 2003 20:52 tarihinde demiş ki: iyi de angel ruhu olduğu ve insan kanıyla beslenmediği için daha güçsüz bi vampir.[hline]Let me in, I'll bury the pain Angel vampirlerin yüz karası. Vampir camiasını rezil rüsva etti. Slayer bir ex-sevgili, insan kanı emmeme, diğer vampirlerle savaşma, gözetmen bir ortak sonra iblis bir başka ortak. Oy oy oy bu hayvan kanı bizi bozdu be Angel.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Bilgisayara yer acip 4,5,6 yı yüklicem de cok fazla tutuyo bunlar bea. Her season 2.1GB :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Angel da doyle un öldüğü bölümün hangisi olduğunu biliyormusunuz.Ben adını bulamadım onun.Birde şu yeniden insan olduğu bölümün adı(adlarını hatırlasam dalıcam ama bide bunları türkçe bulamazmıyız yaw ingilizce iyi hoşda arklar falan bi halt anlamıo altyazılısı yokmuydu:D)[hline]My girl my girl Dont lie me Tell me where did you Sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: CEDAY, 30 Ocak 2003 17:53 tarihinde demiş ki: Bilgisayara yer acip 4,5,6 yı yüklicem de cok fazla tutuyo bunlar bea. Her season 2.1GB :) ya nerden buldun cd den falan mı yoksa yukledın mi[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bu angel vampi alemini geçtim erkeklerinde yüz karası ya karıya tavır koyacaksın yada peşinden öyle köpek gibi gitmeyeceksin,cık cık cık olmaz ya[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mephinx bulduk işte hocam :) Bos vakitlerimde çerez niyetine birer ikişer izlerim artık :) cnbc-e yi yakalayıp geçicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ceday nerden buldunn yaw onları bide nerdesin ankaradaysan bi görüşelim cd demi aletler yaw hala anlamadım nasıl bulabildin yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Ya varya bu bölüm kadar süper bir ölüm görmedim Adam'ı gebertiyorlar ama nasıl bütün avcıların ruhlarını çağrıyorlar ehe matrix tribi olmuş :)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: Zeke, 03 Şubat 2003 15:18 tarihinde demiş ki: ceday nerden buldunn yaw onları bide nerdesin ankaradaysan bi görüşelim cd demi aletler yaw hala anlamadım nasıl bulabildin yahu? http://www.sharereactor.com/release.php?id=2816[hline]I thoroughly disapprove of duels. If a man should challenge me, I would take him kindly and forgivingly by the hand and lead him to a quiet place and kill him. Mark Twain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 alet nedir ya? Hangi alet pardon?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 teknoloji gelişti geem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ceday burda buffy bolumlerı var mı bide bunları indirebiliyor muyuz fazla incelemedim ondan soruyorum..[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 burda dan kastım şu üstte verilen adresti aslında yanlış kişiye sormuşum.Bilen varsa cevaplasın lutfen[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Eehehe Adam'ı Return to Castle Wolfenstein daki über soldata benzetmişler. Garip ucube bir yaratık kolunda makinalı top, roket filan çıkıyor. Buffy'de tam matrixdeki gibi olmuş uçan bombaları duruduyor sonra kuşa çeviriyor filan :-))) Herhalde bir 3-4 yıl önce izlesem vaaauuuuvvvv süppperrrr derdim ama şimdi sadece gülerek izliyorum.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ehe fedaykin zaten dizinin o bolumu asil 3-4 yil once cekilmis :P ben minigun cikinca oha dedim yuh artik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar