Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 normal üyelikte ne kadar tek takım olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hani abi sitesinde yok webtv icin tek takım aylık? sadece tum sezonluk olan var 99 ytl normal uyelikle karıstırmayın bu arada, direk web tv den bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi ilk gol gayet iyiydi, semihin insan üstü gayreti, özerin de güzel pasıyla birlikte lugano başkan bastı kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 fenerin ilk gol nasıl bal mukemmel orta yaptı semih 2. gol stoch aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Esnaf said: normal üyelikte ne kadar tek takım olayı? 40 TL ama ayrıca aile paketi vs.. gibi pakette alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 tamam buldum taraftar paketleri aylık 20 ytl imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 fener bug bulmuş aynı taktikle sağdan topuzu kaçırıp duruyor. TS'nin sol beki o Cale bayağı eksik kaldı orda. TS de 4.yü atıyordu Yattara bencil davranmasa ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 komple paket daha ucuz, valla aldım gitti. bakalım inş patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Zegna said: tamam buldum taraftar paketleri aylık 20 ytl imiş. öteki sezonluk 99sa, daha iyi değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Digiturkweb TV'den izledim dün gs macını 3 kere yayın gitti. 2dk icinde geldi o kadar 5mbit baglandım var sorun yaşamadım. hatta maç bitti maraton felanda izledim :) aslında bir açığı felan vardır oradan yayını alıp aktarmanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 2. gol bal bence, Stoch 'un pası harika, ama Topuz kaleye bile bakmadan şut çekiyor, bir kaç kez izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 glowacki'nin attığı golde bizim 4 öküz defansta yanyanalar, bomboş bıraktılar herifi. böyle savunma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aquila said: Zegna said: tamam buldum taraftar paketleri aylık 20 ytl imiş. öteki sezonluk 99sa, daha iyi değil mi lan evet evet sezonluk alıcam bende sanırım, 16:9 yayın gercekten baya iyiydi bekledigimden kat kat iyi cıktı, ve hic takılmadı 10mbit benim baglantı ama ondandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yayın kalitesi baglantı hızına göre otomatik değişiyor güzel birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Senin internet 1 mb de olsa yayının iyi olması lazım değil mi ? Sonuçta karşıdan gelen datay bakmıyor mu, birde sunucunun yoğunluğuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi ne kotu defansımız var ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 GEd said: Senin internet 1 mb de olsa yayının iyi olması lazım değil mi ? Sonuçta karşıdan gelen datay bakmıyor mu, birde sunucunun yoğunluğuna ? ne kadar iyi görüntü o kadar fazla data transferi gerekiyor anlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 YUH teofilonun içine umut bulut kaçmış umut oyuna girmiş lan devre arasında, adamın aurası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Birde Bekir girerse süper olur defans artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 trabzon kontradan 1-2 tane daha atacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Teo'nun vuruşlar zayıf biraz ekmek yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 YAHAHAHAHAHHAHAHAAAATTTAAARAAAAAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 asdasda 6-2 ydi maç şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 AHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHA uzaya gönderdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar