LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Fistan said: piaggio mp3 dediğin 16-17bin tl fiyatı var adam araba alacak param yok diyor kardes ikinci elini alsin o zaman http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-mp3-250-satilik-motor-30089031/detay? nedir.. 6500tl fiyat cekmis amcam.. illa piaggio olmak zorunda da degil bu sekil 3 tekerli motorlari kullanmasi da cok zevkli baska markalarinda var. bence incelenebilir bir alternatif. edit: baska markalarinki 25k euro falanmis :) ama bayildim can-am spyder muthis gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 3 tekerli motor cidden güzel duruyo da 6500 dediğin fiyat yüksek bi mebla karşılıyamam ben onu e birazda iri adamım 180 boy 110 kilo scooter'a binmek istemiyorum açıkcası :D ATV kullanmayıda seviyorum bunların hepsini topladığımızda ATV almak daha mantıklı geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 paramecium said: Selam, DEVRİLMİYOOOO :P Saygılar. tbh atv daha kolay takla atıyor motordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Chemical said: paramecium said: Selam, DEVRİLMİYOOOO :P Saygılar. tbh atv daha kolay takla atıyor motordan. Aynen ben de öyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi atv'nin sorunu çok kolay takla atması, 4 tekerine kanma ağırlık merkezi yüksek aracın ve dönüşlerde içe yatarak motosiklet gibi dengelenmiyor, içe yatmadığı için takla atacağı da belli olmuyor. trafikte araçların fren mesafesinde duramazsan yanlarından geçme şansın yok köşesine geçiriceksin. en kötüsü motosikletde yoldaki bişeyden uzaklaşmak için aniden sağa sola kırabiliyorsun, ya motosiklet devrilmeden toparlıyorsun ya da yan düşüyorsun. ATV'de ise 80km'de böyle bi hareket yaparsan 10 metre havaya fırlarsın üstünde de cihazın kendisi düşer. ATV'i yere indirme yöntemi yok, kontrolden çıktın mı kesinlikle takla atmaya başlıyorsun ve üstünden geçiyor. Şehirde kullanılabilecek tek ATV türü motor 70cc ler. Yani ortalama 30-40km, şehir içi araçlar için mantıklı süratler E-5'e çıkmıyosan gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 buggy alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 buggy mantıklıymış ama fiyatı ne acaba ucuz diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brillant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu işini görürmü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ben bundan alcam http://www.canim.net/motors/resimler/Yamaha_YBR_125_2005_12_1024x768.jpg <3 sıfırı 4k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Kendi motorum diye demiyorum =) cidden türkiye'de ki en iyi düşük ccli motor. Kullanımı rahat, adam gibi bakarsan sorun çıkarmıyor, bakımı vergisi ıvırı zıvırı ucuz, 2.eli yaygınlaştı iyicene, görüntüsü 10 numara, hızlanması ve son hızı da gayet tatmin edici. Böyle bir 250cc motor varken ATV falan napcaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Manve_13 said: adam gibi bakarsan sorun çıkarmıyor adam gibi bakmaktan kast ettiğin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 said: Aqa ben böyLe bir buggy aLcam ya genelde 4 le 5 arası milyar yani bunLa trafiğe çıkabilirmiyim acaba uzun yoLa feLan 1 senedir feLan araştırıyorum her hafta en az 2 günümü bu bebekLeri araştırmakLa geçiriyom ama bi yoLa çıkılırmı otobana feLan bi onu buLamadım ehLiyetini aLırız sorun deil ama alsam bile çıkılırmı bide modifiye yapam bunu tesisat feLan sis mis abart egsoz motoru deiştircem 4000cc takıcam allahın izniyle şu parayı bi biriktirsem yani hadi diyelim buggyi aldım bi güzeL modifiye yaptım ehliyetide aldım peki trafiğe çıkarırlarmı acaba onu çok merak ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 atvyle trafiğe mi çıkılır lan. Anayoldan koşarak gidin daha güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 mustang al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 atv sana lüks kusuruma bakma. Heleki ne araba ne motor ne bisiklet. Vespa gider sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Kendercik said: Manve_13 said: adam gibi bakarsan sorun çıkarmıyor adam gibi bakmaktan kast ettiğin nedir? Altındaki aletin 250cc olduğunu unutup deviri 11k/dknin üzerine cikarmamak mesela en başta. Daha sonrası da rutin bakımlarını aksatmicaksin. 250km'de bir zinciri yağlayıp 1000km'de bir komple temizliğini yapman gerekir. 4000km'de falan filtresiyle beraber motor yağını değiştirirsin. Arada da debriyaj ve gaz telini kontrol ettiğin sürece, ne yolda bırakır, ne de naz yapar =) edit: Bir de hava filtresi temizliği var. Onu da senede bir kere falan yaza girerken halledersen yakıttan da tasarruf edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Al bir 125i innova paşa paşa sür. http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/commuter/anf.htm Az da yakıyor (2 lt/100 km), dünyada en çok satmış supercub serisinin devamı bu. Yarı otomatik. Biri de aerodinamik kit yapmış. 1 lt/ 100 km yi yakalamış. http://www.gizmag.com/honda-areodynamic-scooter-conversion/14071/picture/109848/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 canım honda today istedi be. http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/scooter/today.htm 2milyar alet mis gibi sürülür de şehir içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Manve_13 said: Bende alacağım az kaldı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar