Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beni atv almak için ikna edin lütfen

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

piaggio mp3 dediğin 16-17bin tl fiyatı var
adam araba alacak param yok diyor

kardes ikinci elini alsin o zaman
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-mp3-250-satilik-motor-30089031/detay?

nedir.. 6500tl fiyat cekmis amcam..
illa piaggio olmak zorunda da degil bu sekil 3 tekerli motorlari kullanmasi da cok zevkli baska markalarinda var. bence incelenebilir bir alternatif.

edit: baska markalarinki 25k euro falanmis :) ama bayildim can-am spyder muthis gorunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi atv'nin sorunu çok kolay takla atması, 4 tekerine kanma ağırlık merkezi yüksek aracın ve dönüşlerde içe yatarak motosiklet gibi dengelenmiyor, içe yatmadığı için takla atacağı da belli olmuyor.

trafikte araçların fren mesafesinde duramazsan yanlarından geçme şansın yok köşesine geçiriceksin.

en kötüsü motosikletde yoldaki bişeyden uzaklaşmak için aniden sağa sola kırabiliyorsun, ya motosiklet devrilmeden toparlıyorsun ya da yan düşüyorsun. ATV'de ise 80km'de böyle bi hareket yaparsan 10 metre havaya fırlarsın üstünde de cihazın kendisi düşer.

ATV'i yere indirme yöntemi yok, kontrolden çıktın mı kesinlikle takla atmaya başlıyorsun ve üstünden geçiyor.

Şehirde kullanılabilecek tek ATV türü motor 70cc ler. Yani ortalama 30-40km, şehir içi araçlar için mantıklı süratler E-5'e çıkmıyosan gidip.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi motorum diye demiyorum =) cidden türkiye'de ki en iyi düşük ccli motor. Kullanımı rahat, adam gibi bakarsan sorun çıkarmıyor, bakımı vergisi ıvırı zıvırı ucuz, 2.eli yaygınlaştı iyicene, görüntüsü 10 numara, hızlanması ve son hızı da gayet tatmin edici.

Böyle bir 250cc motor varken ATV falan napcaksın ki?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aqa ben böyLe bir buggy aLcam ya genelde 4 le 5 arası milyar yani bunLa trafiğe çıkabilirmiyim acaba uzun yoLa feLan 1 senedir feLan araştırıyorum her hafta en az 2 günümü bu bebekLeri araştırmakLa geçiriyom ama bi yoLa çıkılırmı otobana feLan bi onu buLamadım ehLiyetini aLırız sorun deil ama alsam bile çıkılırmı bide modifiye yapam bunu tesisat feLan sis mis abart egsoz motoru deiştircem 4000cc takıcam allahın izniyle şu parayı bi biriktirsem yani hadi diyelim buggyi aldım bi güzeL modifiye yaptım ehliyetide aldım peki trafiğe çıkarırlarmı acaba onu çok merak ediyom
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

Manve_13 said:
adam gibi bakarsan sorun çıkarmıyor

adam gibi bakmaktan kast ettiğin nedir?

Altındaki aletin 250cc olduğunu unutup deviri 11k/dknin üzerine cikarmamak mesela en başta.

Daha sonrası da rutin bakımlarını aksatmicaksin. 250km'de bir zinciri yağlayıp 1000km'de bir komple temizliğini yapman gerekir.

4000km'de falan filtresiyle beraber motor yağını değiştirirsin.

Arada da debriyaj ve gaz telini kontrol ettiğin sürece, ne yolda bırakır, ne de naz yapar =)

edit: Bir de hava filtresi temizliği var. Onu da senede bir kere falan yaza girerken halledersen yakıttan da tasarruf edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Al bir 125i innova paşa paşa sür.

http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/commuter/anf.htm

Az da yakıyor (2 lt/100 km), dünyada en çok satmış supercub serisinin devamı bu. Yarı otomatik.

Biri de aerodinamik kit yapmış. 1 lt/ 100 km yi yakalamış.

http://www.gizmag.com/honda-areodynamic-scooter-conversion/14071/picture/109848/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...