Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 geçmiş olsunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 belliydi.55 den sonra takım bitiyor daha 80 dk tempolu oynadıgımızı görmedim.o tempolu dakkada gol atamatınca maç gidiyor arda çok kötü.hani resmen takımın agzına sıçtı.bugun genel olarak iyi oynadık.rahat 7-8 net pozisoyon bir sürüde yan pozisoyn var şans işte.bizde kıcına çarptı girdi yapacak birşey yok.sonuöta haftyada eskişehir öyle belgrada 5 atmakla olmuyor bu işler transferi bu zamana kadar bırakanlar utansın.resmen kadro yetersizliğinden yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ufuk bence gs kalecisi olsun artık aykut maykuta gerek yok cocuk iyi işte çabalıyor.gollerde hiç hatası yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Küme düşelim lan aksiyon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ufuk aykuttan her türlü iyidir aykut = boş kale bekledigim gibi 2 yi de yedik, gg. haftaya da belalımız eskişehir var. 3 haftada 0 puan -5 averaj ile 18. liğe otururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 takıma bakıyorum neil baros kewell birazda mustafasarp geri kalan yok abi al ver alver hiç extra birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yok yok goller bursanın balı biraz, birinde kalecinin çıkardığı top adamın önünde kaldı birinde defansa çarpan top yön değiştirdi. Ufuk daha iyi gibi Aykuttan ben 70 e kadar oynanan oyundanda memnunum. bu takımla bu oynanabilirdi bana göre, reis gününde değildi napalım onunda olur böyle günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 +6 dedi adam valla türkiye liginde az görünen bir süre :) o kadar yattı ki bursalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ufuk daha bi ilk kurtarış kalecisi anladığım kadarıyla. ikinci hamleyi yapamıyor çok. aykut da ilkini olur da kurtarırsa ikinciyi çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yalnız bursanın yatışlarına hakemin göz yumması çok kötüydü yani 1-2 yatsalr tamamda resmen her topcu 2 şer kez yattı yere birine kart verse bi daha yapmıcaklar.neyse hakem kötüydü ama hakeme laf etmenin anlamı yok bu takım yetersiz.yönetim eseri resmen.şurda 2 tane iyi adam olsa kadroda takım seviye atlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 helal olsun 6dk veren hakeme, millet yatmamayı öğrensin en gıcık bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bursaspor da böyle oynarsa CL'de çok üzerler ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aykut ilkini tutsa problem yko ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Szasstam said: +6 dedi adam valla türkiye liginde az görünen bir süre :) o kadar yattı ki bursalılar Bence uzatmamalıydı o kadar 3-0 olurdu, başlarım böyle aşkın ızdırabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 eskiden deplasmanda zor yenerdik şimdi samiyende bizi oley çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 herkes yürüyor abi :) futbol oynayan yok. Bursada top oynamıyor. goller harici atakları yok adamların karşısında dogru duzgun bir takım olsa bursa cok zorlanırdı. Galatasaray bu sezon kendini toplarması zor gibi önce kaptan ardanın kendisi toplaması gerekli. Sut ceken yok takımda hiç anlamıyorum neden şut cekmiyoruz. Ardanın cıkması gerekiyordu. bu maçta oynayan tek adam mustafa sarp. Kendisii hiç beğenmiyorum ama tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 HAhahahahahahahaha bu ne lan aksam aksam ahahaha escape said: http://www.incicaps.com/images/dff.jpg ŞU OLMALI ULAN ŞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yalnız reykardın ardayı cıkmaması resmen baskıdandır ben olsam ardayı 30da cıkarırdım adamın performansı sürekli eksilere düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 AHAHAH reykart kralsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Red said: yalnız reykardın ardayı cıkmaması resmen baskıdandır ben olsam ardayı 30da cıkarırdım adamın performansı sürekli eksilere düşüyor gsli arkadaşlara hep diyorum ardanın kafa başka bişeyde adam sanırsam gitmek istiyor transfer dönemi bitmeden o adamdan hayır gelmez size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 eet ardayi cikarip robbeni alsa cok degisirdi mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hafta içide elenelim, bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aquila said: hafta içide elenelim, bakalım nolcak. gağasarrayda transfer bitmez diyecekler, ne olacak sanıyon fghd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Evr said: AHAHAH reykart kralsın abi reykard napsın adamın elinde yumurta yok, omlet yapmasını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 vivavale said: escape said: http://www.incicaps.com/images/dff.jpg ŞU OLMALI ULAN ŞU!! Allah cezanı vermesin bu ne lan bu kadroda ters bi durum söleyin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar