RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Masquerade said: bu kadroyla bu kadar. abartma ya adam gibi bi orta saha oyuncunuz olsa bir de takım kenetlense gayet iyi takımsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Catzee said: koskoca cimbom, volkan şen'in atılmasından medet umuyor. ahahdfgd sen ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Catzee said: koskoca cimbom, volkan şen'in atılmasından medet umuyor. Böyle saçma bi yorum mu olur bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 İtirazlar,agresiflik,hakemle uğraşma...Çaresizliğin belirtileri bunlar Galatasaray'da.... Oynadığımız top bu sene belli işte,Ayhan'a,Sarp'a yana/geriye oynuyorlar diye kızmıyorum artık çünkü orta sahada adam yok...Beklerin önünde Ayhan-Sarp-Barış,onların belki 30-40 metre önünde forvetler...Ayhan'a top geliyor,Ali Turan'a veriyor,O Arda'ya veriyor,Arda kenarda sıkışıyor veya orta açıyor,top kaybı...Aynısı ters kanatta.. Şöyle top kanattayken ortaya dalmak,ortadan dikine gitmek yok takımda neden çünkü orada onu yapabilecek adam yok..Ha ama ne yapılabilir Arda oraya konur,Emre Çolak konur,Elano iyiyse o konur şu anki düzende..Sorun sadece Ayhan-MSarp-Barış'ta değil yani..Dikkatli bakarsanız ortasahadaki gedik o kadar fazla ki,o adamlar da ileriye oynamadıkları zaman kızmamak gerek.. Ek:Maçtan sonra yenilirsek,şimdi bizimkiler hakeme filan yüklenirse durum daha da vahim...Dediğim gibi herkes o kadar çaresiz ki,yiyeceklerdi orada hakemi...Hani gole giden adamı durdurur anlarım vermeyince kartı da,orada vermedi diyelim,Galatasaray ondan mı yeniliyor yani..Bahane olmaz inşallah dediğim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 dün bizim maçta kimse kırmızı kartı bahane göstermemsine rağmen ağlamaya başladı diyen gs li arkadaşlara selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 reis sen de kendine gel artık. http://i35.tinypic.com/2qs6m2t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 elano girerse çevirebiliriz maçı ya, bide ali turan düzelmiş balta yine yerinde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 escape said: http://img825.imageshack.us/img825/6305/adszks.jpg bu hakemin adını ilk defa duyuyorum ben. umarım mhk'da gereken yapılır ve bundan sonra yönettiği son süper lig maçı olur. AHAHA bu ne abi? adım somn avına çıkmış ayı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 RayCharles said: Catzee said: koskoca cimbom, volkan şen'in atılmasından medet umuyor. ahahdfgd sen ne diyon 2 altında sotto açıklamış uzunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ya işte tam keita gibi adamlık maçlar bunlar o adamı sattık bittik vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 BiTcH_oFBaT said: dün bizim maçta kimse kırmızı kartı bahane göstermemsine rağmen ağlamaya başladı diyen gs li arkadaşlara selamlar. izliyo musun maçı merak ettim? Sotto said: İtirazlar,agresiflik,hakemle uğraşma...Çaresizliğin belirtileri bunlar Galatasaray'da.... tamamen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 @babacum yazını okudum. biraz bekledim, resme baktım ve hıkkıkkıhık diye güldüm. çok iyi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Red said: ya işte tam keita gibi adamlık maçlar bunlar o adamı sattık bittik vallahi satmadık birader kendi gitti. sana belgelerle dökerim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hakem rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu arada maçta goruntu problemi yaşayan var mı ? arada böyle lag oluyor pixel pixel gibimsi oluyor.diğer maçlarda olmuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 beyhan baroş reyizle hediye gönderdim sana, 2. yarı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ali turan basit ver kaç bile yapamıyor. SARBİ NEREDESİNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 mesaj akıyor lan konuya. her refreshte bi mesaj geliyo. sabriyi harbiden özledim. Çağlar birinci de gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 barnacle said: ali turan basit ver kaç bile yapamıyor. SARBİ NEREDESİNNNNN sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 o da biliyo bence sakat olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 volkan kendini tokatlıyor yaptıgından dolayı hakem kart vermiyor helal ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Catzee said: RayCharles said: Catzee said: koskoca cimbom, volkan şen'in atılmasından medet umuyor. ahahdfgd sen ne diyon 2 altında sotto açıklamış uzunca. böyle bi saçmalık mı var? adamın kırmızı kart görmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu? e o zaman kart sistemini filan kaldıralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 musa'ya niye şans verilmiyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şuan galatasrayın kimseye şans verme lüksü yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bittus said: Catzee said: RayCharles said: Catzee said: koskoca cimbom, volkan şen'in atılmasından medet umuyor. ahahdfgd sen ne diyon 2 altında sotto açıklamış uzunca. böyle bi saçmalık mı var? adamın kırmızı kart görmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu? e o zaman kart sistemini filan kaldıralım? Bence kötü bir hareketten sonra hakemden içtenlikle özür dileyen oyunculara hakem kart göstermesin. Ama içtenlikle olucak, hakkaten pişman olucak böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar