Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Bursaspor / 22.08.2010 / 21.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

İtirazlar,agresiflik,hakemle uğraşma...Çaresizliğin belirtileri bunlar Galatasaray'da....
Oynadığımız top bu sene belli işte,Ayhan'a,Sarp'a yana/geriye oynuyorlar diye kızmıyorum artık çünkü orta sahada adam yok...Beklerin önünde Ayhan-Sarp-Barış,onların belki 30-40 metre önünde forvetler...Ayhan'a top geliyor,Ali Turan'a veriyor,O Arda'ya veriyor,Arda kenarda sıkışıyor veya orta açıyor,top kaybı...Aynısı ters kanatta..
Şöyle top kanattayken ortaya dalmak,ortadan dikine gitmek yok takımda neden çünkü orada onu yapabilecek adam yok..Ha ama ne yapılabilir Arda oraya konur,Emre Çolak konur,Elano iyiyse o konur şu anki düzende..Sorun sadece Ayhan-MSarp-Barış'ta değil yani..Dikkatli bakarsanız ortasahadaki gedik o kadar fazla ki,o adamlar da ileriye oynamadıkları zaman kızmamak gerek..
Ek:Maçtan sonra yenilirsek,şimdi bizimkiler hakeme filan yüklenirse durum daha da vahim...Dediğim gibi herkes o kadar çaresiz ki,yiyeceklerdi orada hakemi...Hani gole giden adamı durdurur anlarım vermeyince kartı da,orada vermedi diyelim,Galatasaray ondan mı yeniliyor yani..Bahane olmaz inşallah dediğim gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

dün bizim maçta kimse kırmızı kartı bahane göstermemsine rağmen ağlamaya başladı diyen gs li arkadaşlara selamlar.

izliyo musun maçı merak ettim?

Sotto said:

İtirazlar,agresiflik,hakemle uğraşma...Çaresizliğin belirtileri bunlar Galatasaray'da....

tamamen katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

Catzee said:

RayCharles said:

Catzee said:

koskoca cimbom, volkan şen'in atılmasından medet umuyor.

ahahdfgd sen ne diyon

2 altında sotto açıklamış uzunca.

böyle bi saçmalık mı var? adamın kırmızı kart görmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu? e o zaman kart sistemini filan kaldıralım?

Bence kötü bir hareketten sonra hakemden içtenlikle özür dileyen oyunculara hakem kart göstermesin. Ama içtenlikle olucak, hakkaten pişman olucak böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...