Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Bursaspor / 22.08.2010 / 21.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

4Ever said:

xaty said:

adam yere düşünce faul diye topa yöneldi de kartlık bi durum olduğu tartışılır

adamın ayağı kaydı. faul ile alakası yok. bende kale önünde atlayım topun üstüne faul sandım deyim. Öyle saçma işmi olur

faul ile alakası yok ama düşen futbolcunun refleks ile bunu yapması normal karşılanabilir. ayrıca gs'nin pozisyonunu veya golü engellemesi gibi bir durum yok. ve kendi avantajına da kullanmadığı açık. topun o sırada kimin kontrolünde olduğu da tartışılır.

bi de seyircilerin sesini hakemin düdüğü sandım demesi de yeterli kart görmemesi için, tabi hakem bunun ardında art niyet aramazsa..

yahu bırakın hikayeyi volkan kendisi maç sonunda allah razı olsun vermedi hakem diyor siz hala refleksti carttı curttu
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Yalnız Volkan sevimli adam ya, orda topu tokatlarken allah sıçtık derken ki hali yüzünden vermedi hakem bence

markus merk güzel açıklamış pozisyonu. kafalarımız çok farklı şu yabancılarlar.

adam futbolcunun refleksi diyor, pozisyonda gs nin atağa çıktığıda görünöüyor. bende olsam bende vermezdim, oyuncuyu art niyetli görmedim filan diyor. Bence itiraz ederken arda'nın surat ifadesinide koyun, şeytana benziyor
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Rewendor said:

nileppezdel said:

Ayrıca kendi futbolcusuna basın karşısında kalitesizler deme terbiyesizliğini yapan adamın hala görevinin başında olması Galatasaray camiasına yakışmaz.

Abdullah Avcı'nın bir açıklaması varmış, bugün bir büyüğümle konuşurken bu konuyu o söyledi, adam "ben hiçbir zaman kadrom eksik demem, çünkü bu sahaya sürdüğünüz oyunculara hakarettir" demiş. Hadi eksik desin eyvallah da kalitesiz derse futbolcudan %5 performans bile beklemeye hakkı yok Rijkaard'ın.

Rijkaard'ın kötü teknik direktör olduğunu düşünmeseler bile göndermeleri lazım, bu adamlar Rijkaard için ASLA tam motivasyonla oynamayacaklar, %50'nin üzerinde kapasitelerine çıkamayacaklar. Rijkaard soyunma odasını çoktan kaybetti bence..

Dersin abi, yetersiz görüyorsan gayet söylersin, bu formanın ağırlığını kaldıramıyorsa belirtirsin. Niye söyleyemeyesin?

Rikard kesinlikle kalmalı diyorum ben hala, taraftarın yaptığı tek mantıklı iş hala onun arkasında durmak zaten.

Abi hayır işte diyemezsin. Yönetime dersin ama basına diyemezsin. Böyle onur kırıcı bir terbiyesizlik edemezsin. Bu futbolcuna düpedüz hakarettir, sezon boyunca onların çoğunu oynatmak durumunda olduğunu bilen adamın bunu demesi insan yönetiminden ve motivasyondan zerre anlamadığını gösterir.

Bu terbiyesizliğinin arkasında durduğun için de kınıyorum seni :(

Söylemeden edemicem o hakareti hak edecek oyun oynamasın o futbolcularda,
az bile söylüyor bana göre,
5 para etmez beceriksiz 2. lig topçusu doldu takım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende burada 4-4-2 hastalarını anlamıyorum. arkadaş türkiyenin en büyük 2 takımından birisisin.her milyon dolar harcıyorsun transferlere. rijkaardı getiriyorsun ki bu adamı getirtmekte en büyük amaç sana barcelonada olduğu gibi bir sistem oturtmak.rijkaardı getirirken adamın ne oynatacağı belli, sistemi zaten biliniyordu. buraya neeskensle getirilmesnin tek nedeni belli bir futbol sistemi oturtabilmesi.

2 senedir oturtulmaya çalışılan bu sistemin de en büyük kilidi ortadaki 3 lü. ilk sene neyse, takıma yeterli tüm transferler yapılmadı ve şansız sakatlıklar oldu santrforsuz kalındı ( bana göre baroş-kewell sakatlanmasa lig çok farklı biterdi ) , sonunda kötü bir pozisyonda lig bitirildi.

2. sezon adamın yine istediği adamlar alınmadı, üstüne mehmet topalı uğur uçarı satıyorsun , takımın sağ bekine asıl mevkisi stoper olan ali turanı, orta sahaya süpersonik üçlüyü (hepsinin iyi özelliklerini toplasan 1 adam anca eder) koymak zorunda kalıyorsun. ondan sonra rijkaaard hatalı, kadroya göre dizilişi 4-4-2 oynamalıydı deniyor anlam veremedğim bir şekilde. bu adam sonuçta lucescu gibi bir teknik adam değil, adam sistem adamı ve kurudğu sistemden ufak değişiklikler haricinde asla vazgeçmiyor. ve sen zaten bunu bilerek bu adamı getirtiyorsun teknik direktörlüğe.

oynamasın arkadaş 4-4-2 falan. ilk önce yönetim gerekli yerlere transfer yapsın. eğer sisteme uyacak transfer yapmıyacaksa , o zaman en başta rijkaardı getirmemen en büyük hatan. getirseydin lucescu gibi bir antrenör elindeki kısıtlı kadroyla birşeyler çıkarmaya çalışsaydı ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk seneden bu kadar iyi kadro vermeyecekti eline Rijkaard'ın yönetim, sistemine uyan yıldız adayları alacaktı, daha sonra gidişat iyi olursa bu sezondan yapılacaktı adamın istediği kadro yavaş yavaş. Rijkaard ilk sezonunda Barcelona'da bile geç oturttu, ikinci sezon coşmaya başladı ama bizde tık yok yönetim sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...