Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Bursaspor / 22.08.2010 / 21.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

nileppezdel said:

Ayrıca kendi futbolcusuna basın karşısında kalitesizler deme terbiyesizliğini yapan adamın hala görevinin başında olması Galatasaray camiasına yakışmaz.

Abdullah Avcı'nın bir açıklaması varmış, bugün bir büyüğümle konuşurken bu konuyu o söyledi, adam "ben hiçbir zaman kadrom eksik demem, çünkü bu sahaya sürdüğünüz oyunculara hakarettir" demiş. Hadi eksik desin eyvallah da kalitesiz derse futbolcudan %5 performans bile beklemeye hakkı yok Rijkaard'ın.

Rijkaard'ın kötü teknik direktör olduğunu düşünmeseler bile göndermeleri lazım, bu adamlar Rijkaard için ASLA tam motivasyonla oynamayacaklar, %50'nin üzerinde kapasitelerine çıkamayacaklar. Rijkaard soyunma odasını çoktan kaybetti bence..

Dersin abi, yetersiz görüyorsan gayet söylersin, bu formanın ağırlığını kaldıramıyorsa belirtirsin. Niye söyleyemeyesin?

Rikard kesinlikle kalmalı diyorum ben hala, taraftarın yaptığı tek mantıklı iş hala onun arkasında durmak zaten.

Abi hayır işte diyemezsin. Yönetime dersin ama basına diyemezsin. Böyle onur kırıcı bir terbiyesizlik edemezsin. Bu futbolcuna düpedüz hakarettir, sezon boyunca onların çoğunu oynatmak durumunda olduğunu bilen adamın bunu demesi insan yönetiminden ve motivasyondan zerre anlamadığını gösterir.

Bu terbiyesizliğinin arkasında durduğun için de kınıyorum seni :(
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi hayır işte diyemezsin. Yönetime dersin ama basına diyemezsin. Böyle onur kırıcı bir terbiyesizlik edemezsin. Bu futbolcuna düpedüz hakarettir, sezon boyunca onların çoğunu oynatmak durumunda olduğunu bilen adamın bunu demesi insan yönetiminden ve motivasyondan zerre anlamadığını gösterir.

Bu terbiyesizliğinin arkasında durduğun için de kınıyorum seni

ulan iki rekat sus be offff
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

öyle bişey dediyse düzgün bi dille helal olsun rijkaarda. 1 sene boyunca aynı taktikle oynayıp hala ilerde üçgen kuramayan adam suçludur, yetersizdir

hah, aynen budur işte.

böyle adama gayet güzel dersin. Adam yönetimle direkt olarak dediklerini yaptıramıyo artık basın üzerinden ulaşıyo mecbur işte. transfer lazım dedi yapmadılar, eldekiler yetersiz dedi sallamadılar, anca böyle söylemesi gerekiyor.

Geçen sene olsa anlayacam, aradan 1 seneden uzun zaman geçti, devre arasını da sayarsak 3 tane kamp dönemi geçti, tek taktik var zaten topu topu, hala 4-3-3 nasıl oynanır bilmiyo adam. ön libero ne yapar nasıl adam tutar bilmiyo, kanattaki arda iyice çizgiye kayıp 4-5-1e çeviriyo oyunu, göbek desen bomboş. ortasahadaki üçlü ne yapıyo bilen yok, hakan balta geride çakılı bekliyo.

ee bu adamlara yeteneksiz de dersin kafası basmıyo da dersin
Sosyal ağlarda paylaş

aslında takımda bu kadar kafası çalışmayan adam varken ben reykart olsam "-sansür- bırakıyorum pranız da sizin olsun kanser ettiniz beni neyidm ne oldum dalağını deştiklerim" der bırakırdım..

futbolcular 4-3-3 oynamamak için süper bir inat içerisindeler gerçekten kendi bildiklerini okuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

ardaya filan "hacı sen baroşun az sağında oynucan böyle kanada yakın ama içeri koşu yapıcan" filan diyo arda da neresiyle dinliyosa artık çizgiye kadar gidiyo. ha ama belli ki uzun top yapın demiş. uzun top yapın dediyse suçlu rijkaard. ama topu ardaya atın dediyse adam da bunu uzun topla yapmaya kalkıyosa suçlu hakan balta. allah kahretsin ya
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

sakatlık harici ben bu kadroda ısrarlıyım abii.

http://www.incicaps.com/images/dff-1282511395.jpg

kimse kötü demesin çizgiler yamuk da demesin. bu kadroyla deli ederiz ligi.

arda o kadar geride göbek oynamaz, kewell 4-4-2 kanadı değil orada oynamaz, önünde arda oynayacaksa cana tek ön libero olarak yetmez.

illa o taktikle oynayacaksan

ufuk

sabri neill servet hakan

cana

pino elano arda

baros kewell

şeklinde oynayacaksın, kewellı da forvete çekeceksin liverpoolda oynadığı dönemki gibi soldan ortasa-forvet arası bağlantıyı kurup SS oynayacak, sağdan da Elano kaçacak kewella simetrik, brezilya milli takımındaki gibi.

Bak bu kadro olur, taş gibi olur hem de.

tabii skibbe 4-2-3-1'i gibi olmayacak, kanatlar geride elano geride ortasahada kalacaklar 4-4-2 gibi, yoksa tek başına bi ön libero kevgir olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...