Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
valla benca evde internetin sınırsız olucak, alıcaksın bide rapidshare indir indir dur. warezbb'den yabancı içerikleri indireceksin. türkçe içerikler içinse depodepo veya divxlerim'e falan bakıcaksın ama tv'nin haberler yada canlı yayınlanan bazı programlarda yeri farklı :)
Sosyal ağlarda paylaş

digiturk ve d-smart var. Digiturk'e 50 tl veriyordum. Eniştede dreambox gördüm. Fiyat makul olduğu için dreambox aldım, digiturk ü iade ettim. Dreambox yasal değil, arada 1-2 sn lik takılmaları kabul ediyorsanız alınır. 140 tl cihaz bir yıllık abonelik 200-250 tl, bütün kanallar açık. (digiturk, dsmart, hotbird de 100lerce kanal)
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğiniz olay card sharing. Yani birileri yasal olarak Digiturk, D-Smart vs. satın alıp internet üzerinden diğer insanlarla paylaşıyorlar. (Yurtdışında ücretsiz olarakta yapanlar var. Türkiye'de genelde parayla abonelik satıyor bu insanlar) Ayrıca yakalanma riski de var. Çünkü Digiturk vs. zaman zaman card sharing tezgahını kendileri kurup satın alan insanları yakalıyorlar ve yüksek miktarda para cezası ödetiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...