Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul uzadı

_noopy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet. 4.senemin sonuna gelmiştim yaz okuluyla düzeltirim dedim ama ortalamaya çıkamadım. 5e uzamıştı zaten şimdi oldu 5.5. Hüzünlüyüm. Teselli bulamıyorum hiçbi şekilde nedense. 5 sene olduğunda derdim "lan 4 senede okul mu bitirilirmiş zaten" diye ama 5.5 olunca fazla geldi :S
Mesaj tarihi:
uzulme genc, benimde 1 sene uzadi. benim asil uzuntum benden cok daha okuzler, inheritance diyince mal mal bakanlar okulu 4 senede bitirirken benim 5 senede bitiriyor olmam :/
onlardan daha okuzum demekki.
Mesaj tarihi:
senko said:

uzulme genc, benimde 1 sene uzadi. benim asil uzuntum benden cok daha okuzler, inheritance diyince mal mal bakanlar okulu 4 senede bitirirken benim 5 senede bitiriyor olmam :/
onlardan daha okuzum demekki.

Çok yerde böyleleri var, adamlar şansa ders geçiyor resmen.
Mesaj tarihi:
öhööö okul bu uzar.
uzamıcak da nolcak.bitcek ondan sonra işsizlik bunalımı.uzat uzatabildiğin kadar zira mezun olur olmaz hayata atılmıosun.bi bekleme odası var böyle ne öğrencisin ne meslek sahibi emekli amcalar gibi napcanı bilmeden bekliyosun orda çok şanslı bii diilsen eğer
=)
Mesaj tarihi:
Ya herşeyi bana kalsa hiç sorun değil ama vicdan azabı çekiyorum aileme karşı. Gerçi o duygu da gelip geçiyo ama olsun genede vicdan azabı çekiyorum. Bi yandan öğrencilik güzel şey tabi tadını çıkarmış oluyorum ama askere gitmem gecikiyo sonra gel işlerin başına geçmem gecikicek falan. Öyle işte
Mesaj tarihi:
Dönem başladığında tekrar uzamaması ve en kısa zamanda bitmesi için elinden geleni yapmak dışında yapabileceğin başka bir şey olmadığından kafayı kırmamanı tavsiye ederim.
Ben de 2 sene uzattım, baya iyi anlıyorum seni. 2 buçuğa uzama riski var hatta başkaca sebeplerden.
Yapacak bir şey yok ama, el kol bağlı yani. O yüzden kafayı kırmamak lazım gerçekten.
  • Yeni Oluştur...