_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Evet. 4.senemin sonuna gelmiştim yaz okuluyla düzeltirim dedim ama ortalamaya çıkamadım. 5e uzamıştı zaten şimdi oldu 5.5. Hüzünlüyüm. Teselli bulamıyorum hiçbi şekilde nedense. 5 sene olduğunda derdim "lan 4 senede okul mu bitirilirmiş zaten" diye ama 5.5 olunca fazla geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bilekleri kesip, soğuk suya yatabilirsin.. ^_^ Yok almayım dersen daha çok çalışıp daha fazla uzatmayı verirsin olur biter ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 daha çok çalışıp hepsinden en az aa ile geçicem diyorum her sene ama kim demiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Şimdi 2 türlü sorunsalımız var.. Ya çok çalışıcam ve yapıcam diyip yapıcaksın, ya da çalışmayı yapamadığında ağlamıcaksın.. Kolay gelsin şimdiden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Okul dediğin uzar, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 uzamazsa sorun var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Canın sağolsun lan, boşver yarım dönem daha öğrenciliğin keyfini çıkar. Git parttime falan çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ben de mat2 den geçmişim çok şükür 4 yılım var bu konuyu uplamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ailem hayata geç başlıyıcan diye başımın etini yiyo aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ekonomik özgürlük kazanmadan çeneler bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 5.5 olcağını nerden biliyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 uzulme genc, benimde 1 sene uzadi. benim asil uzuntum benden cok daha okuzler, inheritance diyince mal mal bakanlar okulu 4 senede bitirirken benim 5 senede bitiriyor olmam :/ onlardan daha okuzum demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Myshkin said: 5.5 olcağını nerden biliyorsun =) ahahahah o da var tabi ama az ders kaldı aga ondan 5.5 diyebiliyorum aama 6.5 da olamaz değil tabisdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 senko said: uzulme genc, benimde 1 sene uzadi. benim asil uzuntum benden cok daha okuzler, inheritance diyince mal mal bakanlar okulu 4 senede bitirirken benim 5 senede bitiriyor olmam :/ onlardan daha okuzum demekki. Çok yerde böyleleri var, adamlar şansa ders geçiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 benim ders çalıştırdığım insanların en az 80 alıp geçtiği dersden kalmıştım ben de.. boşver arkadaş kogötüne rahvan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sen bakma bunlara abicim bak hayata geç başlayacaksın şimdi oldu mu hiç annenler mi bakcak sana hep hı? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ne güzel işte bayram et, özel sektör ya da çalışma hayatı yerine öğrencilik mesleğine devam edeceksin. Hoş çalışma hayatında da pek bi b.k yok zaten okuyabildiğin kadar oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 olur oyle, sigarayi azalt, prnoyu artir biraz, atari oyna gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 _noopy said: Ailem hayata geç başlıyıcan diye başımın etini yiyo aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ekonomik özgürlük kazanmadan çeneler bitmiyo ekonomik özgürlük kazanıncada bitmiyor o çeneler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 öhööö okul bu uzar. uzamıcak da nolcak.bitcek ondan sonra işsizlik bunalımı.uzat uzatabildiğin kadar zira mezun olur olmaz hayata atılmıosun.bi bekleme odası var böyle ne öğrencisin ne meslek sahibi emekli amcalar gibi napcanı bilmeden bekliyosun orda çok şanslı bii diilsen eğer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Hızlı koşanın boku seyrek düşer, ne acelen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ya herşeyi bana kalsa hiç sorun değil ama vicdan azabı çekiyorum aileme karşı. Gerçi o duygu da gelip geçiyo ama olsun genede vicdan azabı çekiyorum. Bi yandan öğrencilik güzel şey tabi tadını çıkarmış oluyorum ama askere gitmem gecikiyo sonra gel işlerin başına geçmem gecikicek falan. Öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Dönem başladığında tekrar uzamaması ve en kısa zamanda bitmesi için elinden geleni yapmak dışında yapabileceğin başka bir şey olmadığından kafayı kırmamanı tavsiye ederim. Ben de 2 sene uzattım, baya iyi anlıyorum seni. 2 buçuğa uzama riski var hatta başkaca sebeplerden. Yapacak bir şey yok ama, el kol bağlı yani. O yüzden kafayı kırmamak lazım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bu arada okuluzadı.. kaç ders alacaksın bir dönemde? eğer yeterli zamanın olursa yan şeyler de yap mesela bir dil kursuna git bir lisan daha öğren, yaz, çiz zamanın dolu dolu geçir, akarken testiyi doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar