Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 demin msn'i açtım ve herkes blocklanmış, daha önce sildiklerimin hepsinden de ekleme talebi gelmiş :S neden olabilir böyle birşey? sizde de oldu mu? ayrıca şu anda herkes çevrimdışı.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Hacklenmişsindir belki? Ben hacklendiğimde tüm arkadaşlarım silinmişti. Tek tek hepsini geri eklemek zorunda kalmıştım ayarlardan işte güvenlik mi artık hangi kısımdan yapılıyorsa oraya girip
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 dünde benim listemde olan 60 kadar kişiden ekleme talebi geldi yarısını engelledim yarısını onayladım ama listemdeki durumları neyse öyle kaldı..ne iştir anlamadım.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sacma sapan mesajlar geliyor listedeki insanlardan bazen fotobukkake, facebokke gibi fake adreslerin (ilk bakista gercek duruyor nitekim) linkini veriyolar. altinda da ''senin resmini buldum'' gibi ibibik bi mesaj ilistirilmis. onlara tikladiysaniz gg =P
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bence acc ile ilgili bi durum. başka mail ile girdim problem yok.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 vaniLLe said: fotobukkake bukkake yazarken tıklamadan duramayız http://www.youtube.com/watch?v=UwB9m4FslO4
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 şu an kendiliğinden düzeldi fakat listenin yüzde 90'ı blocklanmış, onları tek tek açtım.
Öne çıkan mesajlar