nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Biraz nostalji yapmak istedim hem de kaçırdıım oyunları oynarım deidm. Syberia oynayacaktım ama 7'de çalışmıyormuş, çok sorunluymuş araştırdım nette. Sinir oldum daha eski oyunlar çalışabilirken böyle nispeten yeni oyunun çalışamamasına. Neyse işte tercihen adventure, konusu saracak olan ve win7'de sorunsuz çalışabilecek olan oyunlar önerirseniz sevinirim. LucasArts oyunları önermeyin lütfen, bin kere oynayamayacağım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gog ve steam windows 7 destekli dos oyunlarına sahip. duke nukem 3d, doom 1-2 felan o tarz şeyler var görmüşsündür belki. onun dışında bazı high resolution pack'ler var, eski oyunları günümüzde de sorunsuz çalıştırcak biçimde hazırlanıyor. doom için vardı öyle bir şey, daha önce yazmıştım foruma, o postu arayıp bulmaya üşendim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 dos box+wm work station her derde deva valla. Şunda çalışacak bunda çalışacak diye acı çekmiyorsun, alayını oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 eski doom'u zaten dosbox'la da oynarım ya, eski dediysem o kadar da eski olmasın oyunlar yani (:P) yine de şu high-res pack dediğin şeylere bir bakayım syberia için falan da var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 konusu acılmışken sorayım bnde sw: Kotor 1 i windows 7 de oynamanın bi yolu varmıdır ne yaptıysam olmadı calismiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 phantasmagoria, black dahlia, the last express (küçük bi ayarla), byzantine the betrayal win 7 de çalışıyo adventure dedin geldim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 scorch said: konusu acılmışken sorayım bnde sw: Kotor 1 i windows 7 de oynamanın bi yolu varmıdır ne yaptıysam olmadı calismiyor =( kotor ve windows 7 yazıp aratınca resmi sitesinde açıklama var vista için ama 7de de aynı diyordu. Uzunca anlatıyo bişeyler, onları yaparsan oynanır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 scorch said: sw: Kotor 1 i windows 7 de oynamanın bi yolu varmıdır ne yaptıysam olmadı calismiyor =( son patche yükseltince problem kalmıyor. yani bende problem olmamıştı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 fallout 1 ve 2 vista'da çalışmıştı, ben olsam 7'de de şansımı denerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 myst serisini dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 myst 1 yerine realMyst var remake gayet güzel çalışıyo ama myst 2 problemliydi bende sürekli çöküyodu oyun belki bendeki ile alakalıdır 3. oyunu denemedim daha dorusu bulamadım ama 4. oyun mis gibi çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 fallout 2 i win7 de calisiyo, oyuna girmeden once screen resolution ayarlama ekranini acin, ondan sonra oyunu calistirin :D komik ama gercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 fallout'ları oynadım yeterince ya =D MYST de denemiştim Vista'da ama olmamıştı, çok küçükken bi abimle oynadığımızı hatırlıyorum. Güzel günlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 vamp the masq bloodlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Win 7'de Heroes 3 çalışıyor ama yarım saatte bir falan hata verip kapanıyor.Var mı bunu çözümünü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bloodlines o kadar eski değil, half-life 2 motoruyla yapıldığı için güncel işletim sistemleriyle uyumlu. planescape torment var mesela windows 7 ile uyumlu ama çözünürlük modu yüklemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Nostalji istiyorsan Jagged alliance 1 , ve deadly games =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Şu realMYST Steam'de 5 dolarmış, alsam mı dedim ama oynayan varsa söyleyebilir mi acaba bu sadece ilk oyun mu yoksa tam seri mi? Seriye 5. bir çağ ekleyip gerçek anlamda tamamlıyor yazıyo ama bi yandna da altında RIVEN'ın reklamı falan vardı emin olamadım. Tüm seriyi 3d yapmışlarsa onu alacağım, yoksa başka bir alternatif düşünürüm artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar