escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 radagast62 said: escape said: iddaa oynadım birader tek bu maç kaldı banko diye yazdım. hiç destekleyemicem. liverpool lan bu boru mu? vermezler adama o stadda o maçı. ayrıca onur'a da laflar hazırladım. yırt o kuponu sen şimdiden trabzon yazar bir tane ne kuponu ya? ne diyo lan bu? sene 2010. internet denen bişi var. kağıt israfı yapmayın çevreyi koruyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aktiftablet said: GS ve FB şu oynadıkları şu aptal futbolla turu geçer, TS de elenir, futbol böyle boktan bi oyun. Hakkaten ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Trabozon liverpooldan güzel oynuyo anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 escape said: radagast62 said: yırt o kuponu sen şimdiden trabzon yazar bir tane ne kuponu ya? ne diyo lan bu? sene 2010. internet denen bişi var. kağıt israfı yapmayın çevreyi koruyun. ben de netten oynuyorum da güzide bir deyimimiz haline geldi kupon yırtmak, her platformda kullanırım acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 hule anfield'da bu ağaçlar güzl kuşlar yürüyelim arkadaşlar falan sesi var nası iş bu. bizimkilerin olduğu tribünden mi aliyolar sesi diye ingliz tvsine baktım aynı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 76. dakika, sok Yattarayı yardırsın sğaı solu işte ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ingilizler onuru yuhluyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Anfieldde de yuhalandı ya, artık kesin alır seneye Arsene Wenger Onuru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 çok inandım trabzon atacak bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 vakit geçirdiği için yuhluyolar onuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 geliyo yattara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 AHAAHAHHA peter abi: "It's not Djibril Cisse, It's Ibrahim Yattara" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 güzel skor, helal trabzonum :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 çok güzel bi skor değil, trabzon turu geçemicek bence ama helal olsun güzel oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Zor ama Trabzon'un şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 allah bereket versin. teşekkürler liverpool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 trabzon geçer turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 helal tirabzona valla gurur duydum. ucgenler bindirmeler sutlar filan.. liverpoolda hemde. yedikleri gol zaten inanilmaz sansiz bi goldu. ceyhunu onuru seneye ingilterede gorebiliriz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Eralp said: çok güzel bi skor değil, trabzon turu geçemicek bence ama helal olsun güzel oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ha bide. sene 2010 hala ilker yasini dinliyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 valla ben ingiliz spiker dinledim hem de beleşe oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Eralp said: valla ben ingiliz spiker dinledim hem de beleşe oh mis Aynen. Hatta GS maçındaki motor gibi konuşan arap spiker bile bizim spikelerden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ingiliz spiker bir yorum yaptı mı Onur'la ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Gs macini stadtan izlerken hep bunu takip ettim , trabzona bu sene inancim tam ikinci takimim gibi oldular umarim gecerler turu :) Onur cheat acmis gene anladigim kadariyla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ingiliz takımı olduğu için deplasman psikolojileri çok sağlamdır bunların. alışkınlardır yuhalanmaya falan. ama trabzonda elenicekler. deplasmanda bu skoru yakalayan şenol liverpoola geçirtmez turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar