eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 1.Alex 2.Carew 3.Song 4.Serkan 5.Deniz 6.Fabiano 7.Juanfran 8.Murat Hacıoğlu 9.İbrahim Toraman 10.Tayfun[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 10 Ağustos 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hürriyet gibi geçmişli gazeteyi biliyoruz heh. o haber yabancı basın kaynaklı hürriyetle bir alakası yok yani kendi haberleri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: eagle_dnz, 10 Ağustos 2004 18:14 tarihinde demiş ki: 1.Alex 2.Carew 3.Song 4.Serkan 5.Deniz 6.Fabiano 7.Juanfran 8.Murat Hacıoğlu 9.İbrahim Toraman 10.Tayfun alex nwe biçim oyuncu bi maçda bile oynadıını görmedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 copa amerikayı izleseydin bi dahaki haftadan itibaern ve avrupa maçlarında sıkça görürsün ve duyarsın merak etme[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Hadi Alex'i Brezilya'nin B Takimi'nin kaptani oldugu icin yazdin da Fabiano nasil `en iyi transfer`lerden olabildi?[signature][hline]tHe Original fi$h® - Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - Iyi, takayim o zaman sana. - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Juanfranı kimler izledi kimler bjknin gundeminden once ii adam die tanıyodu bu bi tenkit veya kinaye deilde baya kişi yazmıs en azından nasıl biri oldugunu ogrenmek istiyorum... Ama ole lutfen yok su kdr macta su kdr gol atmıs die deil de adam ii orta yapıo defansı ii tarzında anlatırsanız sevinirim bilgilenmek istiyorum...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu sorunun cevabı sezon sonunda verilir ... Turkiye gibi oyuncuları kurtluk cakallık konusunda master yapmıs defansıf oyunculardan kurulan takımlar oldugu ıcın ,kısaca alex ı cozebılırler , elımızde patlatabılırler ... tırsmıyor degılım ... song a gelınce 3-5 maclık yenı takım gazından sonra lukunku ya doner olay bence ... en ıyı transfer olarak ben fenerli serkan ve beşiktaşlı karew ı goruyorum ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: SM0KE, 10 Ağustos 2004 16:00 tarihinde demiş ki: said: weroqsheth, 10 Ağustos 2004 13:17 tarihinde demiş ki: hee ole küçüklük arkadaşım . Onu dememdeki maksat ayak uydurmazsa zor olur yani çünki fener de herkes kolay kolay barınamaz çünki. Beraber Brezilya'da büyüdüğünüze ve küçüklük arkadaşı olmanıza, şu süper Türkçeni görünce ciddi ciddi inanmaya başladım. :lol: :lol: :lol: :lol: hij gülejeğim yokti bende inanmaye basladim.[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 su an bir transfer icin iyi diyebilmek icin oyuncunun gecmisine ve su anki durumuna, geldigi takimdaki ihtiyaca uygun olup olmadigina, yasina bakarsin. o yuzden 1. Alex 2. Carew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bir Bjk taraftarı olarak bence bu senenin flash transferi murat hacıoglu olacak gibi geliyor ve ankaraspor dan jaba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya hala 1 mac dıyo abıcım ben avrupa lıgını de turkıye lıgını de yeterınce takıp ederım hatta bu yuzden öss yi kazanamadım.valencia dakı ıstatıstıklere bak ole konusalım.bak alex e bısey demem harbı gral oynuo adam cunku.[signature][hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 GS nin en iyi transferi bence song tur. Tam gs nın aradığı adam. Alex inde napacağı belli değildir. Bir kaç hafta geçsin görecez işallah. Ps: Alex oynarsa nolur bilmiyorum ama, eğer oynamazsa neler olacağını çok merak ediyorum :) [Bu mesaj Deli333 tarafından 11 Ağustos 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Oynarsa ayvayı yersiniz, Oynamazsa yaşadınız.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 1- Alex 2- Serkan Balcı 3- Song 4- Önder Turacı 5- İbrahim Toraman 6- Deniz Barış 7- Carew derim ben. Carew'in BJK'nın elinde patlaması yakındır bence, çok kötü ve şişirilmiş bir transfer. Song'a gelince, bence GS genel olarak yapabileceği en iyi transferleri yaptı bu kadar az paraya. İyi olmasa da mücadeleci bir kadro kurdular, Conceicao'yu pek tutmadım ama Song bence GS'nin yıllardır (taa uefa kupası aldığı zaman bile) açık olan defansını tam kapayamasa da iyi bir taş oldu oraya. Hele ki Bülent'in artık eski bülent de olmadığını hesaba katarsak... Diri, vücudunu iyi kullanan ve top süpüren bir adam. Kuşkusuz iyi bir defans ve GS'nin en başarılı transferi. Ancak yanında veya arkasında yedekte Hagi'nin istediği ama alınmayan Kürşat Duymuş da olsaydı daha iyi olurdu.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ne diyon rewendor yaa song kişiden kişiye değişir ama önderede carewden iyi demişin ya yani bilemiyecem artık.türkiyede song gibi birsürü canavar gibi genç var ama tabi gs iyi olmayan defansını hala bülenti hakan ünsalı fln elinde tutup yabancı takviyesi yaparak güçlendirmeye çalışıyosa ne diyim artık...Carew bence isbaetli ve iyi bir transfer... 1-Alex 2-Carew 3-İ.Toraman veya Serkan Balcı 4-Okan Buruk veya Deniz Barış 5-Song,Juanfran,M.Hacıoğlu vs vs[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 12 Ağustos 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Doğru canavar genç var ama onların fiyatları da malesef canavar gibi, hele yabancı kontenjanı sınırlandırılınca değerleri daha da arttı, herkes elinde tutmak istiyor yerlilerini. GS'de ise para yok. Önder Turacı daha 22 yaşında, geçen sene Belçika'da yılın futbolcusu seçildi ve hem belçika hem türk milli takımına çağırıldı. Carew ise gençken yıldızı parladıktan sonra istenilen performansı yakalayamadı sağa sola kiraya verildi valencia'da. Görürsünüz ilerde zaten ortalama bir forvetten fazlasını katamayacak BJK'ya...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bir dakika yaa bülent nasıl kötü defans? ve nasıl oluyorda song gibi canavar gençler? hayır sahada song formasıyla top oynayan o gençlerden biri ise o zaman song nerede? şimdi eğri oturup doğru konuşalım 1- bülent son derece iyi bir defgans oyuncusudur. hem tecrübelidir hem de fizik kondüsyonu yü ksektir 2- türkiyede song ayarında adam yoktur.. olsaydı biz almazmıydık?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Alıyodunuz ama elinizden kim kaptı??? BJK[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 kimi kapmış bjk?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Gaziantep desem yeter tahminimce[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Kimi mi kaptı???LoL Bikaç örnek: 1-Çağdaş(almak için gs aylarca çırpındı demirören seçildi ertesi gün imza attı çağdaşl) 2-Fatih Sonkaya(buda aynı şekilde) 3-İbrahim Toraman(Sizde almak için uğraş veriyodunuz) vs vs ...[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Saydıklarının hiçbirisi en azından şu an için Song ayarında değil, ha gençler dersin, ilerde coşarlar dersin anlarım. Ama şu an için ümit bağlama.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 şu an için songtan iyi demiyom ki zaten "elimizden kaptığınız kim var?" gibi bi soru yöneltildi onu cevapladım...[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Cagda$ tamam da digerlerinde bir `Gs'nin elinden kapilma durumu` soz konusu degil.[signature][hline]tHe Original fi$h® - Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - Iyi, takayim o zaman sana. - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 fatih sonkayayı elinizden kapmadık mı???[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar