Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben Galatasaraylıyım ve en iyi transferleri şöyle sıralıyorum. 1-Alex 2-Song 3-Carew Bu sıralamam kaliteye göre değil ihtiyaç duyulan bölgeye güzel uydurulmuş transferlerdir.Siz ne formatta yaparsınız onu bilmem.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 alex'i burada adam gibi 15 maç falan 90 dakika izlemiş birileri var mı merak ediyorum. herkes diyo mükemmel bi herif falan diye çünkü.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 15 maç izlemekmi lazım? brezilyanın 2.takımının kaptanı 2-3 maçını izledik canavar gibi oynuyo, ayrıca sen songla carewin 15 maçını izledinmi ki o da ayrı soru?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 1)Alex 2)Carew 3)İbrahim TOraman 4)Song 5)Murat Hacıoğlu[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 O sabo değildi bendim.Ayrıca bu benim kendi görüşüm[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kim olduğu mühim değil ki orda 3 oyuncu var onlara bişe dememiş alexi izleyen varmı diye sormuş ben o yüzden song ve carew isimlerini yazdım yoksa seninle alakası yok zaten ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 :D Öyle ya işte.Kim ne biliyorki bu dünyada.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... [Bu mesaj RonaldinhO tarafından 08 Ağustos 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 alex,carew ve song tabıkı..=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 carew e iyi transfer diyosunuz ya löl :) adam formsuz kaç maç oynadı son sene kaç gol attı kaç tane kaçırdı hiç izlemedinizmi herifi karsı karsıya durmadan kaçırıyordu odun gibi di sırf maziden bi isim yapmıslıgı var milli takımda oynuyo diye büyük transfer olmaz bi oyuncu vardır formda oldugu zaman alırsın dier oyuncu vardır isim yapmıstır ama en formsuz dönemdedir isim alırsın sen sırf reklam olur ama sana katkısı olmaz katkısı olmayan oyuncununda iyi transfer olması saçma bir kabuldür.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 öncelikle belirteyim sadece beşiktaş ın, asları olmadan çıktığı maçları izledim ama brezilya nın cupa amerikanya mıdır nedir maçlarını izledim alex i çok başarılı buldum ve en iyi transfer olacağını düşünüyorum.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: DynamicK, 08 Ağustos 2004 20:53 tarihinde demiş ki: isim alırsın sen sırf reklam olur ama sana katkısı olmaz katkısı olmayan oyuncununda iyi transfer olması saçma bir kabuldür. ortegadan farklı olcağı kesin ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: SilverSurfer, 08 Ağustos 2004 20:15 tarihinde demiş ki: 15 maç izlemekmi lazım? brezilyanın 2.takımının kaptanı 2-3 maçını izledik canavar gibi oynuyo, ayrıca sen songla carewin 15 maçını izledinmi ki o da ayrı soru? brezilyanın 2. kaptanı falan diil o herif. b milli takımının kaptanı. copa amerikaya aslarını götürmedi ki brezilya. sonra bizim medyada yazıyo "kaptan alex 3 gol 2 asist" falan ya bırak allah için kaldı ki ben carew'in 15-20 maçını rahat izlemişimdir. song'un ise 5-10 maçını izlemişimdir. alex'i ise izlemedim. alex'i hiç izlememiş fenerliler bile "oo süper adam olm nası bilmezsin" diyo. yahu bi izleyin görün ondan sonra söleyin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Tamam Alex kötü adam. Brezilya diye bi takımın kaptanlığını yapmadı Copa America da. Brezilya minik takımın kaptanı oldu o hatta ortaokul takımıydı o zaten boşver. En büyük Song başka büyük yok.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bence song birinci dierlerini boşver zaten[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 e hadi öyle olsun sabocum ama dikkatli oku zaten ben brezilyanın 2. takımının kaptanı yazdım senin dediğinle bayaa farklı bişey, ben 2nci takımı kastettim zaten, neyse vurgulamak istediğim bi oyuncunun iyi olduğunu anlamak için 15 maçını izlememize gerek yok, zidaneın bi maçında bile aha bu adam canavar diyebilirsin, bilmem anlatabildim mi? bence yılın transferi alexten sonra juan fran, ayrıca henüz transferler bitmedi bakalım bjk emreyi alırsa bence 2. büyük transfer o olur.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 08 Ağustos 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Alex>Carew>Juanfran>İbrahim Toraman>Murat Hacıoğlu>Ali Güneş>Song>İbrahim Akın>Concecaio[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Alex tüm yaz turnuvalardaydı brezilya milli takımında "kaptan" olarak.. Takıma geldi ve antremanlar a vs başladı takımla. Adam belki tüm oyunculardan daha fazla hazır ama takıma alışması biraz zaman alıcak. Bence Alex bu yılın en iyi transferi. Carew i okadar iyi bulmuyorum :P Galatasarayın aldığı oyunculardanda sadece Tomas ı tanıyorum oda en iyi ve yerinde yaptığı transferlerden biri. Bizde formayı yere attı ondandan tkaımdan kovuldu ama fener onu bu sene aricaktır.. GS için çok yerinde bi transfer oldu. Buna göre sıralamam: Alex-Tomas-Carew[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Daha bi maç oynandı hemen nası değerlendirdiniz ki adamları. En iyi transfer demek transfer olduğu takıma sağladığı katkıyı gösterir. Alex şimdilik bize ne katkı sağladı ben bilmiyorum. Dierleri adına konuşmak için ise erken. Bi 10 hafta geçsin belli olur ak ve kara.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 en iyi transferden kasta bağlı. sansasypnel, dünyada ses getiren transfer diyorsanız alex ve del bosque. takıma yararı açısından diyorsanız daha bekleyeceğiz ama ilk maçlarda görünenler de bunların carew ve song oldugu. diğerlerini izleyeceğiz tabi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 en faydalı song gibi gözüküyor, gs nin ihtiyacı vardı gitti aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bence de isme bakarak en iyi transfer diyemeyiz çünkü orda güzel oynar takıma gelir batırır (bkz. Frank De Bour)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Alex in turkiyede top oynayabileceğini sanmıyorum. Alex brezilya milli takım kaptanı da değil yıldızlardan yoksun bir takımın kaptanı oldu. zaten alex brezilyanın kaptanı olacak kadar iyi bir topcu olsaydı zaten onu 18 19 yaşında avrupaya alırlardı. Galatasaray da zmanında Felipe yi aldı adam çok super oyn oynuyordu orada geleceğin pele si deniliyordu ama hani oynayamadı doğru duzgun brezilyanın futbol tarzı anlayısı oynayısı turkiyeden farklıdır ayrıca fenerbahce atmosferinin futbolcuyu sonduren bir yanı vardır. Ortegayı ornek alalım adam cok iyi oynasa bile fenerbahcede yapamadı. onun için alex e fazla guvenmeyin gerçekler burada. Ama ben şahsen alexi beğenmiyor değilim.Ama cok abarttınız o kadar da iyi değil.Medyanın sayesinde ama pele oldu. sadece demek istediğim bakalım febe de dikiş tuturabilecekmi bunada şans olarak %40 diyebilirim ama oynarsa gerçekten fenere yararlı olur... ve o biiiiiiiiiiirrr gerçek kaptan (alex gibi uydurmadan değil) oo biiiiiiiiiiiiirrr "ağebey" vee o biiiiiiiiiirrrrr Galatasaraylı ve o bir ki üç dört Rigobeertttt SONG [signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Alex zaten avrupa da oynadı haberin yok mu? Ayrıca bizimle birlikte onu almak isteyen 3-4 tane çok büyük kulüp vardı artık nası aldık bilemicem ama onların elinden aldık.. [signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 09 Ağustos 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: DynamicK, 08 Ağustos 2004 20:53 tarihinde demiş ki: carew e iyi transfer diyosunuz ya löl :) adam formsuz kaç maç oynadı son sene kaç gol attı kaç tane kaçırdı hiç izlemedinizmi herifi karsı karsıya durmadan kaçırıyordu odun gibi di Carewin oynamamasının nedeni romada montella,totti,delvechio falan wardı forma sansı fazla bulamadı... Neyse benim alexi izlediim kadarıyla cok teknik super paslar atıo ama defansif yonu yok hiç yardıma dahi gitmiyodu maclarda umarım fenerde daha verimli olur... Bence bu seneki transferlerde ki takıma uyumu goz ardı ederek... 1.Alex 2.Carew 3.Song 4.İbrahim Toraman 5.Serkan Balcı dır.[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar