Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 3e Wog kurup oynayın,cok daha derinleşiyor oynanişi. Az once Homam 6 nin videolarina bakıyordum,Stronghold Faction u gayet hos gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Yine en karizma unit vampire olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi ahaha o bi gelenek oldu zaten artık. 4. oyundaki vampir sesini biz dayak yeme efekti olarak kullanırdık "ışıah!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 2>3 dü bence inş 6. sı hepsinden iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 en iyi vampir BLÖÖÖ diyen vampirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Dark_Soul said: 3e Wog kurup oynayın,cok daha derinleşiyor oynanişi. Az once Homam 6 nin videolarina bakıyordum,Stronghold Faction u gayet hos gozukuyor. Hafiften açarmısın nasıl yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 laan dragon yok hiç bir factionda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Açıklananlardan necro da vardı zaten sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.gametrailers.com/video/stronghold-faction-might/709258 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kafası kelleşen adamın aksanını duyunca kapadım. sesi güzel birini niye koymazlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=owH3Y6hK8JI yüzük filan süper beh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bize gelmiyor sanırım bu collectors edition =P Geçen sefer heroes5 i ubisoft'tan getirtmiştim içinden gümüş coin felan çıkmıştı oda güzeldi. Bu seferde almak isterim bakalım fırsat olacakmı. Arala kalsa bir halt alamayız gerçi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 loop said: Dark_Soul said: 3e Wog kurup oynayın,cok daha derinleşiyor oynanişi. Az once Homam 6 nin videolarina bakıyordum,Stronghold Faction u gayet hos gozukuyor. Hafiften açarmısın nasıl yapıyoruz ? zamundaya yazıyorsun cikiyor :) kuruluma falan gerek yok,win 7 64 bitte sorunsuz calişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 heroes değil de m&m ile ilgili bi anımız var. bi gün antalya'da leş bi cd'ciye gidip (bildiğin tüykan ama) arkadaşla might and magic 7 çıktı mı onu sorucaz. o zaman dial up tabi dünya internetten indir ya da babana "selam babuş orj oyun alcam para vi" deme gibi bi şansın yok. neyse girdik arkadaş yaklaştı dayıya, bi de ortalıkda dolaşan ufak sümüklü bi veled var muhtemelen dayının oğlu: arkadaş: selam. might and magic 7 geldi mi? dayı(çok hızlı bi konuşma şekliyle): MADEMADİK 7 Mİ? arkadaş: :S dayı: HE VAR GÜLÜM VAR OLMAZ MI? VAR AHA BAK BU VAR (raflardan tozlu bi matematik eğitim cdsi çıkarır) arkadaş: yok amcacım yanlış anladın bi oyun bu veled: he böle ateş etmeli mi arkadaş: :S ben: :D veled: GATTIR STRAYK VAR! HAYLAYF VAR! arkadaş: yok bu başka tür bi oyun. katalog varsa ben kendim bakayım. dayı: HATALOG MU DUR BULAYIMH HATALOĞU. ben: abi arkasını döndü kaç veled: dıkşın dıkşın. arkadaş: RUN AWAY RUN AWAAAAAAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 maltipleyır desteği olacek mi acaba. steam üzerinden uzaktaki arkadaşlarımı dövebilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ertelene ertelene bir hal oldu bu oyun =P Mayısdı ilk, sonra haziran oldu, şimdide eylül e kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çıksın da artık özledim grassland theme dinleyip eski günleri anıyorum :S http://www.youtube.com/watch?v=mgGKycM6-Os Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 koymayın soyle videolar yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 onu geçin de bi topluluk oluşturup hamachiyle filan hom&m3 atsak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bilgisayara format attıktan sonra acrobat, office bilmemneden önce heroes 3 kurulur. bağımlıyım ben. her ayda bir krizim tutar 1-2 kişi daha bulur multi atarım sabahlarım. milyon sattıracak formul basit aslında, WOG'u çalın. bildiğin çalın. görselini düzgün yapın, 3d vs yapacam diye abartmayın,düzgün olsun sırıtmasın yeter. yenilik yapmalarına gerek yok, az dengeyle uğraşsınlar, az ai ile bitti gitti. heroes 4 güzel oyundu ama farklı oyundu, çok baba mapler yapılmıştı sırf hero partiler için felan. heroes 5 çok güzel oyun, ama hala gereksiz kasmaları vs var. combat mekaniğinde init, speed sacmalıkları var. (fikir iyi aslında ama uygulama kötü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ya bende zamanında (hatta hala da) çok oynardım ama single oynuyodum. Açıyodum campaignleri baştan bitirme veya şu zamanlı olan en zor mapleri oynuyodum. Multi oynamaya içim el vermiyo, çok canım sıkılıyo beklerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hot seat oynuycan ,digeri bayar cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 The Heroes of Might & Magic VI team has put together a short but informative Q&A regarding the recent announcement that the game would be delayed until fall 2011. The questions cover a range of topics including whether or not a sixth faction will be added to when the beta might begin. http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/4311052329?r=7811042429#7811042429 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Cystein said: heroes değil de m&m ile ilgili bi anımız var. bi gün antalya'da leş bi cd'ciye gidip (bildiğin tüykan ama) arkadaşla might and magic 7 çıktı mı onu sorucaz. o zaman dial up tabi dünya internetten indir ya da babana "selam babuş orj oyun alcam para vi" deme gibi bi şansın yok. neyse girdik arkadaş yaklaştı dayıya, bi de ortalıkda dolaşan ufak sümüklü bi veled var muhtemelen dayının oğlu: arkadaş: selam. might and magic 7 geldi mi? dayı(çok hızlı bi konuşma şekliyle): MADEMADİK 7 Mİ? arkadaş: :S dayı: HE VAR GÜLÜM VAR OLMAZ MI? VAR AHA BAK BU VAR (raflardan tozlu bi matematik eğitim cdsi çıkarır) arkadaş: yok amcacım yanlış anladın bi oyun bu veled: he böle ateş etmeli mi arkadaş: :S ben: :D veled: GATTIR STRAYK VAR! HAYLAYF VAR! arkadaş: yok bu başka tür bi oyun. katalog varsa ben kendim bakayım. dayı: HATALOG MU DUR BULAYIMH HATALOĞU. ben: abi arkasını döndü kaç veled: dıkşın dıkşın. arkadaş: RUN AWAY RUN AWAAAAAAAAY Sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 buna benzer birsey oldu bana da yazıcıoglu onu : ben : selam abi, heroes of might and magic (telaffuzlu soyledim)3 cıktımı ? eleman : buyur abi anlamadım, o yok ama hayvanlı var ben : !!! ----------------- ertesi hafta aynı yer farklı adam : ben : heroes 3 cıktımı (turkce okundugu gibi soyledim) eleman : yok abi heroes (ingilizce telaffuz) 3 daha cıkmadı ben : !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar