mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Masquerade said: en guzel vanish resmi budur. bundan başka koymayın pls. +10 verseydi 3.yu 4.yu bulurdu belediye. bencede uzatma kısa oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 sevinin beyler sevinin gece sizin hadi kop kop kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 özeti izledim de şimdi lan holosko nobrenin nihatın hep posisyonlarını bozmuş heycandan göremişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Rotasyon falan hikaye arkadaş. Daha iyi bi forvet gelmedikçe, Bobo oynayacak Holosko'dan santrfor olmaz, Necip oynayacak, Delgado hayalet gibi, bi kişiyi tak peşine Delgado ölüi tek bi top yapamıyo. Olmayacak şey oldu, Ferrari'nin ilk defa bireysel hata yaptığını gördüm hakikaten, ağır kaldı, telafi edemedi. 2. gole zaten diyecek bişey yok. Yine de kötü oyun oynamadı Beşiktaş, GS'den ve FB'den kat kat daha organize, yetenekli ve konsantre olmuş bi rakip vardı. Klasik tarifeyi kesti İBB, önümüzdeki maçlara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yeter demirörene 4 hafta q7 ye kufure 5 hafta veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yok ya bundan sora quaresma'ya kufur edilmezde guti'nin yuhlanması yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hahaha herkes bir muneccım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 mokoko said: yok ya bundan sora quaresma'ya kufur edilmezde guti'nin yuhlanması yakındır. tatar ramazan şişler bunları yapanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 BiTcH_oFBaT said: ayrıca ibb ters filan değil. futbol oynamaya gelmiolar inönüye pek. hasagic maçı tek başına 10 dakika uzattı ama hakem +3 filan veriyor. yuh yuh yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Rewendor said: Llama said: namalup şampiyon olamıcaz ona üzüldümyaa bu ibb hakket ters bilider top girmezmi neler kaçtı yaa valla ya, sen kalk o kadar transfer yap, sonra 2. haftadan lige havlu at. fail motivational posteri yapıcam bu postu, haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hele robinho da gelirse demirörene asla bağırmazlar ne olursa olsun. başkan kendini sağlama aldı. çarşı da ümitsiz vaka bence. ama işler kötü giderse, kötü oynayan herkesin protesto edilme ihtimali vardır inönü de. bütün statlarda geçerli bu. alex ve arda gibi yıllarca emek veren adamlar protesto edildi. 2 aylık quaresma edilse fazla önemi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 aktiftablet said: Rewendor said: Llama said: namalup şampiyon olamıcaz ona üzüldümyaa bu ibb hakket ters bilider top girmezmi neler kaçtı yaa valla ya, sen kalk o kadar transfer yap, sonra 2. haftadan lige havlu at. fail motivational posteri yapıcam bu postu, haber veriyim dedim. 10. hafta diyorlardı arkadaşlar :) 2.yi beklememiştik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 robinho'nun gelmesi ile olacak iş değil sadece. orta saha'da ernst tek başına oynuyamaz. adam napsın tek başına necipsiz olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Abi durum 0-2 son dakika, quaresma mücadeleyi bırakmıyor koşuyor basıyor, yalanda da yapmıyor bunu. Bu adama bağıracak bir tane Beşiktaşlı bulamazsın. Ama Nihat gibi 70 dakika eli belinde gezinti yaparsan, 2. maçta tepkiyi görürsün. Delgado gibi 5. yılında mc oynarken, toptan saklanırsan da alırsın tepkini. Bu işler İnönü stadında böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bu maçtan sonra ben delgado yu takım otobüsüne almazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 aktiftablet said: Rewendor said: Llama said: namalup şampiyon olamıcaz ona üzüldümyaa bu ibb hakket ters bilider top girmezmi neler kaçtı yaa valla ya, sen kalk o kadar transfer yap, sonra 2. haftadan lige havlu at. fail motivational posteri yapıcam bu postu, haber veriyim dedim. aradaki ironiyi anlamamışsın o yüzden yap istediğini :) 2 transferle namalup şampiyon olunuyosa 1 yenilgiyle de ligden kopuluyor mesajı içeriyor o alıntıladığın cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 BiTcH_oFBaT said: robinho'nun gelmesi ile olacak iş değil sadece. orta saha'da ernst tek başına oynuyamaz. adam napsın tek başına necipsiz olmaz bu iş al sana kadro --------------------------Hakan------------------------- Ekrem---------Zapo-------------Toroman-------------Deli ---------------Ernst-------------Necip------------------- -------------------------Guti---------------------------- Quaresma----------------------------------------Robinho -------------------------Bobo--------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ernst- necip ikilisi ve bobo'yu kesmemesi gerektiğini anlamıştır schuster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 abi yabancılara sovuyosunuz da nihatın da ne halt ettigi belli degildi yani sac bas kalmıcak bu gidisle taraftarda pozisyon bulmuyor da degiliz ama atamıyoruz arkadas basireti baglanmıs resmen takımın neyse i want to see the front dielim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ekrem ne ya. zapo'nun yerine ersan'ı koysan da olur bence. ersan'ı çok beğendim. sağlam ve akıllı. ileri filan da çıkıyor. savaşıyor. çok iyi gençler almışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 beklerden patlar beşiktaş patlarsa. ekrem zaten bi maç parladı sonra batırdı, deli de delidir ne yapsa yeridir. hani şu an iyi de 37 yaşında adam her an patlayabilir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 BiTcH_oFBaT said: ekrem ne ya. zapo'nun yerine ersan'ı koysan da olur bence. ersan'ı çok beğendim. sağlam ve akıllı. ileri filan da çıkıyor. savaşıyor. çok iyi gençler almışız erhandan iyidir ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Napalım abi ortada Türk yok. Beklerin durumu belli. Gökhan gönülden başka kim var? Ekrem kotarır gene durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Rewendor said: aktiftablet said: Rewendor said: Llama said: namalup şampiyon olamıcaz ona üzüldümyaa bu ibb hakket ters bilider top girmezmi neler kaçtı yaa valla ya, sen kalk o kadar transfer yap, sonra 2. haftadan lige havlu at. fail motivational posteri yapıcam bu postu, haber veriyim dedim. aradaki ironiyi anlamamışsın o yüzden yap istediğini :) 2 transferle namalup şampiyon olunuyosa 1 yenilgiyle de ligden kopuluyor mesajı içeriyor o alıntıladığın cümle. walla anlayamadım, ama yine poster olur şampiyon falan olursak :) maçın özeti olarak, necip ve bobo'yu kesmeyecek hoca, yapacak bişey yok, bu adamlar oynamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 beşiktaş bu ofsayt taktiğiyle her maç 2 gol yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar