batuhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Tekrar başlasammı diye bi heves ettim. Betada ferdinand'a kadar gelmiştim. Şu anda durum nasıl alman-rus-amerikan tankları açısından. Zevklimi oyun oynanırmı.Premium almak zorundamıyız? Bi gaz verinde iyiyse başlıyım yazın oynarım 3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Gördüğüm kadarıyle Tier 8 e kadar presiz oynanır sonrası olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 valla sürekli aynı şeyler aynı şeyler sıkıyor gibi görünse de, patlattıkça aşka geliyor insan ve oynatıyor oyun (ya da içime çinli kaçtı) yarın IS alırım büyük ihtimalle, 15 gündür premium oynuyorum, para derdi kalmıyor (yoksa KV3'ün tek mermisi bile 1025 kredi hesap edin) bi de klan savaşları işin monotonluğunu kaldırdığı için bana göre sürekli yapacak bir şeyler sunuyor oyun, premiuma da değer valla, çalışıyorsanız 1 akşam dışarıda yemek yediğinizi düşünüp bastırın alın 1 aylık premium ;) derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Abartmayın derim , stock T-54(T9 Medium) le %25 zarar ediyorum buna göre Elite halde EN kötü ihtimalle tamire ve cephaneye harcadığım para kadar kazanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Şöyle diim o zaman - heavy'ler için durum bu. Şu an preli olmama rağmen kaybedersem ya (-)deyim yada birbirlerini fitliyor. ( IS-3 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtomixienBurak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Evet beyler world of tanks ta yeni clanimiz daha acildi hayirli olsun.Blackrose(novgorod)Arkadasimizlada iletesime gecebilirsiniz.:)Anatolian 1337s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sultans of The Field klanı artık başarıdan başarıya koşmaya başladı. Şu an toprak ele geçirmekle uğraşıyoruz. Henüz bir toprağımız var ama çok kısa zamanda yenileri eklenecek. Klana katılmak isteyenler, forum buradan başvuru yapabilirler. Hemen belirteyim. 8. tiere kadar tanka sahip olanları önce akademi klanımıza alıyoruz. 8. tiere ulaştığınızda ise asıl klana geçiş yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sam yeniden oynamaya başlarsan seni bizim klana davet ediyoruz, hem eğitim hem tecrübe açısından ihtiyacımız var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tamam oldu. :) başlarım gene kesin ama "parayı vermişken oynayayım" mantığıyla fazla kaptırdığım için ara verdim. (:P) bir de şu harita seçememe olayı yoruyor beni çok, arka arkaya çöl haritaları filan çıkıyor asabım bozuluyor. :/ premium varken para meselesi tamamen performans meselesi: http://i55.tinypic.com/34pjgow.jpg merminin para/dmg oranı (rusların 107'lik zis-6 falan oyunun en iyisi bu bakımdan) ve zırh da çok önemli, dürüst olmam gerekirse alman tankları bu açıdan hep dezavantajlı. e serisi gelince ve rus tankları tier yükselince belki biraz değişir durum. med tanklar işte haritayı kullanma meselesi, kanatlardan filan arkalara sarkıp saydırırsa çok iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Merhaba; Oyuna yeni başladım bir sorum olacak sizlere.Düşman bana ateş ediyor ancak ateş edilen yöne baktığımda adamı göremiyorum.Bugün başıma geldiOndada bt-2 var bendede ayrıca tüm upgradeleri yaptım.Elite tank yani.Bu nasıl oluyor bir bilgisi olan varmı acaba?Ben onu göremeden 3-4 atış yaptı ve tankı patlattı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ulan elesso nicki niye is not allowed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 calılarda gizlieniyodur, veya seni gören baska bir tank vardır onun telsizinden gelen görüşle sana atış yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 buraya bakmanı öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Hımmm.Çalılarda gizlense bile atış yaptığında reveal olması lazım diye tahmin ediyorum.Başka tankın telsizinden gelen görüşle beni görebiliyor mu?Yani başka tankın radyosu sayesinde kendi tankının normal görüş menzilini aşabiliyormu?Eğer öyleyse saçma olmuş sonuçta ikimizdede aynı tank var ve azami görüş mesafeleri belli.Mantık olarak yanlış olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 şöyle düşün; adam bir yerde duruyor ve sen orada olduğunu göremiyorsun menzilin yetmediği için, ama menzili kurtaran bir başkası yerini (kordinatını) tesbit edip senin telsizcine bildiriyor ve sen görmeden de olsa o noktaya kör atış yapıyosun ve vuruyosun aslında tam olarak böyle olmuyor tabi oyunda, sanki onu gören diğer tankın gördüğünü görüyosun mini mapte ayrıca ateş edince görünür olmuştur seni vuran tank mutlaka ama senin görüş menzilin (view range) kurtarmadığı için yine de göremiyosun view range ile signal range olayını iyi kavramak lazım yukarıda verilen adresten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 @BlackRose teşekkürler verdiğin bilgiler çok faydalı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ateş edip gene de görünmez kalabiliyor düşük profilli tanklar, özellikle de td'ler. özellikle ormana saldıran kolun ilk tankı olmak intihardır neredeyse her zaman. genelde en karlı iş de spot edilenleri güvenli ve spot edilemeyeceğiniz bir mesafeden temizleme. düşük riskle yüksek geri dönüş. ilk hareket eden genelde kaybeder, düşmanın sizden daha sabırsız olmasını umun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Valla bugün onu denedim ama sonum pek hayırlı olmadı :) Ben çalıların arasında sabit dururken bir anda yine düşmanı görmeden patladım.Tabii onda Marden bende Panzerjager 1 vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bu ne lan giderken dengim bi tank gelsin diye dua ederken buldum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Sultans of The Field klanı tam hızla toprak almaya devam ediyor. Şu an Batı Afrika'da 5 toprak ele geçirdik. Klan savaşlarına katılmak isteyen tier 8 ve üstü arkadaşları klana bekleriz. Başvuruyu şuradan yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Td alımı ne durumda clanda? Td dışında oynayamıyorum gibi bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Kaç tier TD. 8 ve üstü ise hiç farketmez gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Betada ferdinand'im vardi.Yine td kasmayı düşünüyorum.Bazı guildler td almıyolar sanırım o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şu an 1 hvy 1 med 1 td 1 arty kasıyorum t6 seviyesindeler hepside. EU da klan varsa gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 var http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500002466-ANTLN/ bir de forum var http://www.anatolian1337sclan.com/index.php/forum/7-kayit-formu/3-kayit-formu forumdaki örneğe göre bir de başvuru yaparsan gerisini hallederim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar