Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

valla sürekli aynı şeyler aynı şeyler sıkıyor gibi görünse de, patlattıkça aşka geliyor insan ve oynatıyor oyun (ya da içime çinli kaçtı)

yarın IS alırım büyük ihtimalle, 15 gündür premium oynuyorum, para derdi kalmıyor (yoksa KV3'ün tek mermisi bile 1025 kredi hesap edin)

bi de klan savaşları işin monotonluğunu kaldırdığı için bana göre sürekli yapacak bir şeyler sunuyor oyun, premiuma da değer valla, çalışıyorsanız 1 akşam dışarıda yemek yediğinizi düşünüp bastırın alın 1 aylık premium ;)

derim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Sultans of The Field klanı artık başarıdan başarıya koşmaya başladı. Şu an toprak ele geçirmekle uğraşıyoruz. Henüz bir toprağımız var ama çok kısa zamanda yenileri eklenecek. Klana katılmak isteyenler, forum buradan başvuru yapabilirler. Hemen belirteyim. 8. tiere kadar tanka sahip olanları önce akademi klanımıza alıyoruz. 8. tiere ulaştığınızda ise asıl klana geçiş yapıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam oldu. :) başlarım gene kesin ama "parayı vermişken oynayayım" mantığıyla fazla kaptırdığım için ara verdim. (:P) bir de şu harita seçememe olayı yoruyor beni çok, arka arkaya çöl haritaları filan çıkıyor asabım bozuluyor. :/

premium varken para meselesi tamamen performans meselesi:
http://i55.tinypic.com/34pjgow.jpg
merminin para/dmg oranı (rusların 107'lik zis-6 falan oyunun en iyisi bu bakımdan) ve zırh da çok önemli, dürüst olmam gerekirse alman tankları bu açıdan hep dezavantajlı. e serisi gelince ve rus tankları tier yükselince belki biraz değişir durum.

med tanklar işte haritayı kullanma meselesi, kanatlardan filan arkalara sarkıp saydırırsa çok iş yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba;
Oyuna yeni başladım bir sorum olacak sizlere.Düşman bana ateş ediyor ancak ateş edilen yöne baktığımda adamı göremiyorum.Bugün başıma geldiOndada bt-2 var bendede ayrıca tüm upgradeleri yaptım.Elite tank yani.Bu nasıl oluyor bir bilgisi olan varmı acaba?Ben onu göremeden 3-4 atış yaptı ve tankı patlattı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hımmm.Çalılarda gizlense bile atış yaptığında reveal olması lazım diye tahmin ediyorum.Başka tankın telsizinden gelen görüşle beni görebiliyor mu?Yani başka tankın radyosu sayesinde kendi tankının normal görüş menzilini aşabiliyormu?Eğer öyleyse saçma olmuş sonuçta ikimizdede aynı tank var ve azami görüş mesafeleri belli.Mantık olarak yanlış olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle düşün; adam bir yerde duruyor ve sen orada olduğunu göremiyorsun menzilin yetmediği için, ama menzili kurtaran bir başkası yerini (kordinatını) tesbit edip senin telsizcine bildiriyor ve sen görmeden de olsa o noktaya kör atış yapıyosun ve vuruyosun

aslında tam olarak böyle olmuyor tabi oyunda, sanki onu gören diğer tankın gördüğünü görüyosun mini mapte

ayrıca ateş edince görünür olmuştur seni vuran tank mutlaka ama senin görüş menzilin (view range) kurtarmadığı için yine de göremiyosun

view range ile signal range olayını iyi kavramak lazım yukarıda verilen adresten...
Sosyal ağlarda paylaş

ateş edip gene de görünmez kalabiliyor düşük profilli tanklar, özellikle de td'ler. özellikle ormana saldıran kolun ilk tankı olmak intihardır neredeyse her zaman. genelde en karlı iş de spot edilenleri güvenli ve spot edilemeyeceğiniz bir mesafeden temizleme. düşük riskle yüksek geri dönüş.

ilk hareket eden genelde kaybeder, düşmanın sizden daha sabırsız olmasını umun. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...