Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ben de dayanamadım aldım premium sovyetlerin gudik pre-ww2 tanklarıyla grind çekilmez olunca. is'ye felan geleyim sonrası tufan.
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 T46 var bende su an her zaman her battlein en dusuk tierlisi benim samar oglanina dondum
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 t46 maalesef öyle ama autocannon alınca bayağı dağıtıyorsun döne döne dengin birileri gelince. çabuk geçer ama, kv'den sonra filan bayağı uzun sürmeye başlıyor, onun için premium aldım bir hafta. :p
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bu rus ağır tankları ne kadar imba ya, ne eziyet çekmişim alman tanklarıyla heh. 107'liği takınca kv de imbaydı ama kv-3 hepten powerhouse. is-4 ve is-3 ile beraber düşman üssüne gittik, bir çukurlukta kısıldık kaldık. karşıda is-3, tiger'lar, vk3xxx'ler, m1axxx'ler (güçlü premium hediyesi midir onlardan, dandik şermın değil yani heavy) filan rahat 6-7 tane vardı. ben gümbür gümbür vurdum gir çık, kendim de darbe yedim bayağı hepimiz %10 filan kaldık, bu sırada öbür saldırı kolu bizi kıstıranlara arkadan bir atıldı ki böylesini holivud filmlerinde göremezsiniz, yokoldular bir anda. ben bir "phew" çektim ki ekranda "gg", "gj" sel oldu aktı diğerlerinden. steel wall aldım çıktım yanımda is-4 olmasına rağmen lol ve bu tier 6, yani vk3xxx tieri. onunla 3 mermi yer yatardım direkt. 14 mermi filan yemişim ki en düşük kalibrelisi 88'liktir herhalde o rakiplere bakınca. sahi bu arada, bizim bir kanalımız vardı o açık mı hala? neydi adı?
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 rus tankları iyide kağıt gibi is serisi yani şuan bende isu-152 var 122mmlik topumla 3 kere vurmam gerekiyoki 7 snde 1 doluyo top.Aynı başarıyı almanlarda gösteremiyorum ama.Kanalı bilmiyorum valla biz 2 kişi takılıyoruz oyunda ama çok türk var solo takılan
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 tank diyorum ama, yoksa td'leri evet kağıt gibi. is-4 maus'tan bile iyi neredeyse dayanıklılık olarak (zırh eğimi aşırı farkettiriyor takır takır sekiyor, profili de çok düşük olduğundan uzaktan isabet ettiremiyor millet max aim beklemezse) ama öyle ultra hantal değil. oyunun en iyi tankı hala gördüğüm kadarıyla.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 is-3'le oynuyorum 2 gündür de, premium bitince farkettim ki heavy tank oynamak imkansız premium olmadan. sniper ödülü alsam bile zarar ediyorum her maçta tek başıma tarumar etmezsem karşı takımı. işte parasız olmasını trial gibi kabul etmek lazım, öyle t8'e kadar deneme sürüşü gibi.
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 premiumsuz zor ya.benimde 50k kaldı objecte bl-10 u da aldım is-4 lere 2 shot cekmek cok zevkli:D
MaDOnos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Oyunu premiumsuz oynamak koşu bandında koşup bir yere ulaşmaya benziyor. Bu haliylede premium almam o yüzden şu haritalar company savaşları falan gelene kadar oyuna ara vermeye karar verdim dediklerim geldiğinde yazında burdan takip ediyorum bende :)
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 1- takıldığınız kanalı hatırlayan var mı? 2- oynayan var mı? (varsa eklesin isim Novgorod) :) 3- birliktelik (company midir nedir) var mı? 4- premium olmadan gerçekten hamster mıyız? yoksa arada gir patlat çık zevkini al için değer mi ilerlemek?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 1- maalesef yok gibi görünüyor. :/ 2- şu ara bayağı oynuyorum, ekliyorum şimdi. :) 3- company burada kuran çıktı mı emin değilim, türk klanı görmüştüm ama 1-2 defa. 4- premium olmadan xp ve para gelişi çok yavaş. hadi diyelim dişini sıktın, (ki insan modülleri terfi edilmemiş tanklarla saçını başını yolabiliyor, is-4'ü çekip çevirene kadar 200 maç yapmam gerekti düşün artık :) ) tier 6-7'ten sonra attığın merminin parasını kazanamıyorsun. örnek vereyim mesela: 60000 credits filan alıyorum ortalığı tarumar edersem ama 20000 repair, 20000 de mermi gidiyor bunun için. premium olmasa ancak zarar etmeyeceğim. kaybedersem zarardayım. orta karar oyun çıkarırsam gene öyle. berbat oynarsam maça çıkacak param kalmaz. kısacası premium olmadan t7, hadi bilemedin 8'den öteye geçilemez bence. kırılma noktası mermi fiyatlarının 250'den 1000'e sıçradığı zaman. kabaca 100 kalibre üzerine filan çıkarken. bu oyun rusların kendi ego tatminleri için hazırlanmış gibi ama, betada is-4'ten çektiğimi şimdi is-4'le object 704'ten çekiyorum heh. bir de t9 artillery gelmesi çok saçma ve kötü bir hareket oldu. t10 olarak pzh2000, paladin filan koysunlar 460'lık yamato toplu, gps güdümlü mermi atsınlar. yeterince dmg almıyoruz. maus'a bile tek atacaklar neredeyse. maus'a gitsem sinirden kudururdum herhalde, vuramamak daha zor böyle yürüyen bina gibi.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 eh o zaman stres atmalık bir oyun olarak kenarda dursun madem, iki gündür çok sardı geliştikçe her maçta 2 hit bile gördüm :p (o derece kötü yani ;)) dedim ilerde acısını çıkarırım ama bu durumda o günleri göremeyecem :D
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 istatistiklerine baktım demin, olur o kadar yeni başlamışken hem ms-1'le. :) yani t5-6 yeter diyen için (kv ve kv-3 çok iyi tanklar tierleri için, zaten yamayla yukarıya çekeceklermiş ileride) premium'a hacet yok ama ara ara t8-t9'ların maçına koyunca oyun boynu bükük kalıyor insan öyle. (:P) t8, t9'a ulaşana kadar hep bir underdog olabilme durumu var. misal t5 koyuyor oyun benim maçlarıma, adamlar bana vuramıyor bile garibim. ben de az çekmedim gerçi. 8-) hoş gerçi premium'la bile t7'den itibaren ÇOK oynamak lazım, is4 alana kadar 1100 tane maç yapmışım. ona çeyiz düzmek için de 200 tane daha. ama t5'e filan 300-400 maçla ulaşılır sanırım.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ee sen beni eklemişsin de ben seni göremiyorum :) yollasana nickini
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 offline oldum diyedir. ultramarinus. :)
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Clan savaşları başladı ve 57 kişilik Sultans of The Field clanı kuruldu. Vent falan da var. Bence katılın derim.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 dalıyorum hemen :) bu arada Sam crew xp konusunda bir sorum var, diyelim yeni tanka geçtim, önce crew i baracksa yolluyorum sonra yeni tankı crew'siz alıp bunları ona yerleştiriyorum ve en alttaki training seçeneği ile yeni tanka adapte etmiş oluyorum doğru mudur? mevcut seviyelerinin bir miktarını kaybediyolar ama para vermeden daha az kayıpla yeni tanka geçirmek mümkün değil sanırım?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Doğru. Benimde bi sorum olacak. %100 olunca ability veriyoruz. Bunların hepsine aynı ability'i verirsem bi anlamı olur mu ?(misal, repair)
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 object 704 var bende premiumda yeni bitti yeniden alsammı diye düşünüyorum masrafını cıkarmıyo artık:/ hep içerden yiyoruz
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 BlackRose said: dalıyorum hemen :) bu arada Sam crew xp konusunda bir sorum var, diyelim yeni tanka geçtim, önce crew i baracksa yolluyorum sonra yeni tankı crew'siz alıp bunları ona yerleştiriyorum ve en alttaki training seçeneği ile yeni tanka adapte etmiş oluyorum doğru mudur? mevcut seviyelerinin bir miktarını kaybediyolar ama para vermeden daha az kayıpla yeni tanka geçirmek mümkün değil sanırım? evet aynen dediğin gibi, ilk 5-6 tierde o parayı ödemeye değmiyor (hem sık tank değiştirmeden ve az para kazanmaktan, hem de fazla yükselmeden skill tier değiştiriyorsun çünkü) ama sonrasında tanka 1,5 milyon verirken (hatta 700k verirken de) ekibe 80-100k ödemek en doğrusu. sıfırdan ekiple birşey yapılmıyor çünkü. 80k verdim, %90'dan başladım is4'e mesela, -10 düştü sadece. fir3blad3 said: Doğru. Benimde bi sorum olacak. %100 olunca ability veriyoruz. Bunların hepsine aynı ability'i verirsem bi anlamı olur mu ?(misal, repair) bilakis hepsine aynısını vermen lazım çünkü bölünüp ortalaması alınıyor. heavy gidiyorsan ilk repair ver herkese.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kv mermi repiir masrafı olarak nasıl? heavy dıye cokmu giriyo? yoksa ucuzmu? kötüyse cünküdirek dönlümün sultanı t34-85'e basıcam parayıda
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kv oyundaki tierine göre en imba araç olabilir, en iyi para kazanılan heavy büyük ihtimalle. 107'liği takıp godmode geziyorsun t7 üzeri maça koymazsa oyun. kendi seviyesi ve altında rakibi yok. 150'lik derp takıp gezenler de var ama ben çoğu map için anlamsız buluyorum. her şekilde para kazanmak için çok iyi bir tank.
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oyunda Türk klan var, sultans diye, vent fln da kulaklık mik fln takılıyoruz. her akşam 22:00'da tank kampani yapıyoruz hatta. oyundaki nickim pekinduck, (is3 power!) sultans diye channel var oyun içi şifresini hatırlamıyorum da girmek isteyen olursa öğrenirim, insanlar orada çok şey paylaşıo :O
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Arkadaşlar Sultans of The Fields clanına başvuru yapmak isteyenler için bir link vereceğim. O linkteki başvuru formunu doldurduktan sonra clana kabul edilebileceksiniz. Şu andaki sayımız yaklaşık 100 kadar olmuş durumda. Bu oyuna gönül vermiş arkadaşları bekleriz. Başvuru için buraya lütfen
Öne çıkan mesajlar