Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 angaralıyak kanka. bölüm moderatörü niye ankaralıları gizlice ezmiş ama hadi neyse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 en angaralı bölüm modudur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vazcaydım.. ee nasıl gidiyo tanklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 layttraktorumun azini burnunu kirdilar az once girdigim ilk savasta, cok moralim bozuk ne yapicagimi bilmiyorum, tavsiye verin bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 olur öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 normal ben t34-85 kullanıyorum bazen banda oluyo, yandan bi yiyorum elefant mermisini, abooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 cambazct said: layttraktorumun azini burnunu kirdilar az once girdigim ilk savasta, cok moralim bozuk ne yapicagimi bilmiyorum, tavsiye verin bana :( ahuaheheğü hay allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 cidden para büyük sorun, dün gece yeni 105'liği aldım ve 1000 lira kaldı. değil sıradaki tankı almak, elimdekini tutabilmem mesele premium'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 abicim heavy oynuyosun sadece ondan oluyor.ben heavy den sıkıldım resmen.önceden heavy olmak baya iyiydi çok nerflendiler oyunda heavy oynayan da azaldı(azalması ii oldu ama) her oyunda ammo rack,gun,gunner vs her atışta gidiyor sen bi tane vuruyon karşındaki ufak tanklar 3-4 tane vuruyor parçaların hepsi dağoılıyor.üstüne 5 -6 tank patlatsan bile dier tanklarla oynadığın kötü bi oyundakinden az kar ediyosun.6. seviye td ile düşmanı uzaktan yakaladımmı daha çok hasar veriyorum çünkü hızlı dolduruyor daha adam kaçamadan 2. yi yiyor.hem baktım zora düştüm kaçıyorum arkama bakmadan.heavy ile tek sevdiim şehir içi savaşları. hummel la oynuyorum bazen is4 ü 2 atışta öldürüyorum kaçamıyor da garibanlar.maus un etrafında döne döne ateş etti bi oyunda is tank,adam vuramadı bi türlü . ya belki de sorn sadce heavy değil yüksek tier tanklardadır. bende is,is3,hummel bide pz4 mü ne adını hatırlamadığım bi alman td si var üstüne 3m filan credit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Oynamam ki heavy harici, para için spg filan oynatacaklarsa wipe geldikten sonra dokunmam oyuna yani. Sırf konigstiger oynamak için yüklenirim oyunu. MMO niyetine oynamıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Forumlara biri yazmıştı.Diyelim 5 heavy tankımız var 5 indede kötü bi oyun sonrası patladı ve hiç paramız kalmadı ne yapıcağız diye. Hasarlı tanklar satılamıyor.Modulleri satılamıyor.Tek çözüm gold almak.Konuyu açan adamda oyun free diye bas bas bağırıyosunuz bu durumda ne yapıcaksınız fln diye baya bi fırçalamıştı. Heavyler = sink :D Valla benim üni başladı pek vakit ayıramıyorum.Jagpanther iyi gidiyo şu ışınlanma olayı olmasa çok daha güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Benim para sorunum hiç olmadı ama baydığımdan bıraktım releaste öle alınıp oynanacak bi oyun deil ha tank felan seversin o ayrı severek oynarsın.Tabi deiştirmeleri lazım biraz çeşitlilik ekleyecekler yoksa is-7 alayım milleti patlatayımın bir heyecanı yok yani en fazla is-7 ile 1 hafta takılırsın sonra finito. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bu oyunun sonuda navy field gibi olucak.Saçma sapan premium tanklar eklicekler.Aynı şekilde %100 trainli bonus özellikli crewler eklencek,ekipmanlar parayla satılcak zaten bunların çoğunun alt yapısını hazırlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bende geldim burdayım ben bu işte ustayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 t-34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 t34'ün seri bi topu var o cok sahane, catır cutur veriyorum hasarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 oyunda ciddi ciddi bilerek sizi vuran (aynı takımdan) insanlar var yapacak bişi de yok sorduğunda cevap yazmıyorlar.belki ingilizce bilmiyorlar belki işlerine gelmiyor karşılık da veremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 -credits ve xp yiyolar diye üzümiyceksinb artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 geçen aynı takımdan biri başladı herkese saydırmaya herkesin namlu bi anda döndü patlattık herifi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Heavy tankların oyun stilini hiç sevmiyorum pus bi taşın arkasına bi ileri bi geri karşındaki ile savaş bumu oyun ya medium en zevklisi bence.Geçen bi scout alıyım dedim hemen bi luchs kastım scout yapmak çok zevkli ya böyle mermilerin arasından geçiyosun atraksyon oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 spg ynarken milletin ne kadar kötü oynadığını tam görme fırsatın oluyor. oyunda son ölüyorum bakıyorum 3-5 kill var bende benim dıımdakiler sıfır yada karı takım için aynısı . her oyunda toplasan 5 kişiyi geçmiyor düzgün oynayan sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu arada jagdpanther aldım. alaman td si :) sırada ferdinant var kasarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Release de hangi class a gidiceksiniz? Karar verdinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Osuran_boğa said: spg ynarken milletin ne kadar kötü oynadığını tam görme fırsatın oluyor. oyunda son ölüyorum bakıyorum 3-5 kill var bende benim dıımdakiler sıfır yada karı takım için aynısı . her oyunda toplasan 5 kişiyi geçmiyor düzgün oynayan sayısıspglerin killleri toplaması gayet normal zaten iki takım da iyi oynuyorsa. iyi oynaması şöyle; heavy ve tdler ilk başta scoutları indirmeli direk. gerçi ben genelde spg oynarken gelen scoutları kendim indiriyorum dibime geldiğinde ama bi ton küfür ediyorum sonra o değerli mermi scouta harcandı diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sende de mi aynısı oluyor . benim hummella 2 tane scout öldürdüğüm çok oluyor ya.spg yim göya düşündüm de ne kadar çok yakın mesafeden tank patlattım hummella.millet kızıyor spg ler normal ateş edemesin diyorlar ama kimse savunmuyor normalde iş başa düşüyor bide spg oynarken şey açısından dedim ben hani uydudan izler gibi izliyosun ya milletin yaptığı salaklıkları görüyosun.normalde yanında olmazsa olay nerden görecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar