Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sey sorucam ben t34-85 teyim, iki tana top var upg ıcın birinin penetresi cok düşük ama öküz gibi dmg veriyo öbürü bildiğin klasik 85mm t34-85 topu hangisi daha efektif deniyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 chatte yöneticilerden birini yakaladım bundan sonra çok büyük ihtimal soft wipe gelmeyecekmiş. kapalı beta final aşamasındaymış ve bitmesine az bir süre kalmış. bitince her şey baştan başlayacakmış, kapalı beta testerlarına hediye verilmesi düşünülüyormuş. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ya bi de grille ile oynuyorum, hayır upgradeli topuyla verdiği damage güzel falan ama 100% crew ile bir buçuk saat sürüyor nişan alması. hareketli tankları vurabilmek için aşırı sabır gerekiyor valla. rus spglerinde hiç öyle değil misal su-5te ufacık kalıyor hep target area çok az büyüyor. grillede hayvan gibi. yok ruslar her alanda ezmiş bu oyunda almanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Evet bende öyle duyumlar aldım bi kaç aya oyun çıkıcakmış.Sanırım amerikan sınıfı release ile beraber çıkıcak.Yada expansion flnmı yapcaklar nedir planları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Grille öyle evet gerçi su-5 i denemedim. Ama grillede bende crew %100 trainli ama o karenin ufalması bayağı bir sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ya diyorum ki " olum bazen sen de kötü oynuyosun sinirlenme millete" ama bu kadarına dayanamicam artık ya bu kadar kötü oyuncu nerden geliyor. maç başladı hepsi bi köşeye yığıldı lan dağılın dioz yok sonra scout geldi aralarına girdi patlattılar "lan yürüyün durmayın orda die yalvarıyorum +1 adam daha bağırıyor. arty tek tek alırken hala öküz gibi aynı yerde bekliyorlar düşman geldi aldı resmen beleş oyun aldılar. bier değil 5 değil 100 değil böyle oluyor ortalama derecede oynasalar şimdiye baya tank almıştım hem yeniliyoruz hem sıkıntıdan kapatıyorum birikmiyor exp ler.off bunaldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ömm playerların angutluğu harici oyun nasıl, zevkli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 oyun zevkli ama para vericemi sanmıyorum buna.bu haliyle para verilecek bi oyun değil. hadi aylık 10$ verdin premium aldın orda bitmicek birsürü şey goldla satılıcak ve bütün f2p oyunlarda olan şey olacak. item shop ürünlerini alanları ödüllendirmek yerine almayanları cezalandırmak. ya bi de ben şeyi anlamadım önceki sayfada yakında release edilecek filan die e open beta olmicakmı oyunda o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 daha nolcak, herkes oynuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yok zaten çok fazla da oyuncu sayısı ,open beta olmadı aslında oyun nası closed betaysa her isteyen girdi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ben premium da satılan malların çok etkileyeceğini sanmıyorum ama premium hesapsız kasması tabi biraz yavaş olabilir, en azından kore yapımı f2p ler gibi olmaz. Arty konusunda aim cart diye küçülse bu oyun oynanmaz artylerden. Ben hummel kastım ilk böyle izbe gibi vuruyodum millete, tanklara geçince anladım ne kadar küfür yemişim meğerse. Ayın 30 u release diye bi laf dolanıyo ortada ama hangi ay bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Xenocide said: ömm playerların angutluğu harici oyun nasıl, zevkli mi? Zevkli yani girip oynanmayı hak eden bir oyun ama oyunda ara bir dönem var medium tankları kullandığın vakit o süreç çok saçma ve sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 artiyle attığımı vuruyorum ben, hatta osman dur bekle orda öldürtme kendini diyorum bekliyo temizliyorum nazi itlerini! oyuna faction gelsin ama, her t-34 kardelşerimi top sıktığmda üzülmeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ayın 30 u mu? 3 gün sonra mı. yaw hani oyun avrupa serverlarına geri alınacaktı.daha geçen gün oyunda login olarak kaldım 1 gün boyunca oyuna bağlanamadım server restart edilene kadar. bu oyun mu release edilecek peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huunbirpic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ccc aquila piçtir ccc ccc fizban piçtir ccc ccc cuce serefsiz ccc ccc lombak serefsiz ccc nobrain.dk fizban/lombak/aquila dedeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cidden dengesiz ya bu ödül kısmı benim hummel la grdim oyuna ama unutmuşum bi baktım ölmüş tabiki ama 337 exp ve 8k credit kardayım.afk olarak ölmüş birine fazla bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
31ipbanisikerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 31ipbanisikerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Arkadaşlar hepinizi ''sultans'' kanalına bekliyoruz... Bildiğiniz üzere bir yarışma yapılacak burda bir grup kurucaz full alman yada full rus olması gerekiyor yardımlarını bekliyoruz kanal adı :tsk zerzl sizle ilgilenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Niye sultans niye paticik yada Turkçe falan değil. Bide "ilgilenecek" derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 heyt be tsk. asdkfjaskdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 anne ben general oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Thecur3 said: Arkadaşlar hepinizi ''sultans'' kanalına bekliyoruz... Bildiğiniz üzere bir yarışma yapılacak burda bir grup kurucaz full alman yada full rus olması gerekiyor yardımlarını bekliyoruz kanal adı :tsk zerzl sizle ilgilenecek Kadir bi git bu oyununda içine etme bebe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Angaralısın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ha-ha bebe dediğin adamın 2 tane bebesi var nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar