nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 izmir'e istanbuldan gelen için hayat nasıldır? nereler gezilir? meshur cafeleri barları nerelerdir? kısacası orada yasayan arkadaşlar izmiri anlatırsa kısa cumlelerle sevinirim.. şimdiden tesekkurler...
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kesin istanbuldan güzeldir orda hayat
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 sıkılırsın epey bi önceleri, alışman lazım. Suni trafik vardır mal şoförlerin yarattığı. Onun dışında şehir güzeldir, kızları kaprissizdir falan filan. Biraz pahalıdır yeme içme ( zaten yeme içmeden başka yapacak çey zor bulursun eheh ) Kordona git
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 insani bir numaradir, baya sakin guzel bi sehrimizdir. kordonda tum gun oturup muz cayi + nargile yapilabilir sikilmadan. da istanbul'dan sonra genc bi insani baya bayma tehlikesi var.
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 İzmir cidden güzel şehir. Ama günahkar bir şehir o ayrı konu
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 _noopy said: İzmir cidden güzel şehir. Ama günahkar bir şehir o ayrı konu mutluyuz...
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hımm.. valalhi baktım ettim bende oldukca guzel bir sehirmiş izmir.. insan hiç gitmediği biryeri farklı dusunurmus ya doğru. ben izmiri böle kucuk saat kulesinden olusan bir sehir diye hayal ederdm.. yanılmısım.. ozaman alkol nerede alınır sadece kordondamı.. yokmudur barlar sokağı hatunu kaynadığı gece saatlerinde cosan yerler.. isim lazım beyler isim :):):)
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 İzmir'de eğlence yeri istanbul kadar olmasa da alternatifi çoktur.Güzel bi çevreyle hergün eğlenebilirsin.Alsancak,Bornova ve Bostanlı da eğlence yerleri çoğunlukta. Kız çoktur,trafik yoktur.
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kızları güzeldir ama gayet de kaprislidirler. Bornova öldü artık, onun dışında bostanlı ve alsancak güzel yerlerdir. Zaten oralara gittin mi kendi zevkine uygun barı cok rahat bulursun biraz gezmeyle.
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Dartanian said: İzmir'de eğlence yeri istanbul kadar olmasa da alternatifi çoktur.Güzel bi çevreyle hergün eğlenebilirsin.Alsancak,Bornova ve Bostanlı da eğlence yerleri çoğunlukta. Kız çoktur,trafik yoktur. :):) cok guzel acıklama yapmıssın kardeşim.. saol:) bostanliyi ovuyorlar surekli merak eder oldum orayı...
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 alsancak falan ııdır o konuda ama izmirde sıkıntı çekmezsin, güzel kız ortalaması yüksek olduğundan erkeklerin dibi düşmez iki bacak görünce, bölece kızların rahatça takılabilecekleri insaniyete yakın bir ortam oluşur güzeldir izmir, rahattır
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Suark said: alsancak falan ııdır o konuda ama izmirde sıkıntı çekmezsin, güzel kız ortalaması yüksek olduğundan erkeklerin dibi düşmez iki bacak görünce, bölece kızların rahatça takılabilecekleri insaniyete yakın bir ortam oluşur güzeldir izmir, rahattır suark değerli bilgilerin için tesekkur ederim kardeşim.. ;)
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 izmire kız için gelme valla salak ederler seni anam diyim dikkat çok tehlikeli ateşle yaklaşma hiç birine
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Llama said: izmire kız için gelme valla salak ederler seni anam diyim dikkat çok tehlikeli ateşle yaklaşma hiç birine hehe:) yok kardeşim kız için değil.. istanbul artık yasanılası bir şehir değil.. cok kalabalık asırı.. işe 9 da baslıyorum normalde bos olsun diye 1 saat oncden otobuse biniyorum yine de resmen hergun tanımadığım insanlarla sarıla sarıla gidiyorum.. allahdan kız denk geliyorda fena olmuyor:) am ahem cok pahalı heemde cok kalabalık.. izmir birazdaha sakin buraya göre.. insanları temiz, saygılı ve kendini geliştirmiş insanlar.. istnbulda insanın can guvenliği bile yok bela heryerden gelebiliyor. cok kotu yani durum.. ondan oturu izmire tasınmak istiyorum.. kız heryerde aynıdır.. cok konusup kafa utulerler.. bazıları guzel bazılarıda bakımsız aynı işte hepsi:D
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 haa bu arada http://www.nocheizmir.com.tr/ veya shiva da iidir
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Suark said: haa bu arada http://www.nocheizmir.com.tr/ veya shiva da iidir gümüş balık iyiymiş kardeşim ya.. hoş ortam..
Öne çıkan mesajlar