Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde hayat nasıldır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmir'e istanbuldan gelen için hayat nasıldır? nereler gezilir? meshur cafeleri barları nerelerdir? kısacası orada yasayan arkadaşlar izmiri anlatırsa kısa cumlelerle sevinirim.. şimdiden tesekkurler...
Mesaj tarihi:
sıkılırsın epey bi önceleri, alışman lazım.
Suni trafik vardır mal şoförlerin yarattığı.
Onun dışında şehir güzeldir, kızları kaprissizdir falan filan.
Biraz pahalıdır yeme içme ( zaten yeme içmeden başka yapacak çey zor bulursun eheh )
Kordona git
Mesaj tarihi:
hımm.. valalhi baktım ettim bende oldukca guzel bir sehirmiş izmir.. insan hiç gitmediği biryeri farklı dusunurmus ya doğru. ben izmiri böle kucuk saat kulesinden olusan bir sehir diye hayal ederdm.. yanılmısım.. ozaman alkol nerede alınır sadece kordondamı.. yokmudur barlar sokağı hatunu kaynadığı gece saatlerinde cosan yerler.. isim lazım beyler isim :):):)
Mesaj tarihi:
İzmir'de eğlence yeri istanbul kadar olmasa da alternatifi çoktur.Güzel bi çevreyle hergün eğlenebilirsin.Alsancak,Bornova ve Bostanlı da eğlence yerleri çoğunlukta.

Kız çoktur,trafik yoktur.
Mesaj tarihi:
kızları güzeldir ama gayet de kaprislidirler.

Bornova öldü artık, onun dışında bostanlı ve alsancak güzel yerlerdir. Zaten oralara gittin mi kendi zevkine uygun barı cok rahat bulursun biraz gezmeyle.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

İzmir'de eğlence yeri istanbul kadar olmasa da alternatifi çoktur.Güzel bi çevreyle hergün eğlenebilirsin.Alsancak,Bornova ve Bostanlı da eğlence yerleri çoğunlukta.

Kız çoktur,trafik yoktur.

:):) cok guzel acıklama yapmıssın kardeşim.. saol:) bostanliyi ovuyorlar surekli merak eder oldum orayı...
Mesaj tarihi:
alsancak falan ııdır o konuda ama
izmirde sıkıntı çekmezsin,
güzel kız ortalaması yüksek olduğundan erkeklerin dibi düşmez iki bacak görünce,
bölece kızların rahatça takılabilecekleri insaniyete yakın bir ortam oluşur
güzeldir izmir, rahattır
Mesaj tarihi:
Suark said:

alsancak falan ııdır o konuda ama
izmirde sıkıntı çekmezsin,
güzel kız ortalaması yüksek olduğundan erkeklerin dibi düşmez iki bacak görünce,
bölece kızların rahatça takılabilecekleri insaniyete yakın bir ortam oluşur
güzeldir izmir, rahattır

suark değerli bilgilerin için tesekkur ederim kardeşim.. ;)
Mesaj tarihi:
Llama said:

izmire kız için gelme valla
salak ederler seni anam diyim dikkat çok tehlikeli
ateşle yaklaşma hiç birine

hehe:) yok kardeşim kız için değil.. istanbul artık yasanılası bir şehir değil.. cok kalabalık asırı.. işe 9 da baslıyorum normalde bos olsun diye 1 saat oncden otobuse biniyorum yine de resmen hergun tanımadığım insanlarla sarıla sarıla gidiyorum.. allahdan kız denk geliyorda fena olmuyor:) am ahem cok pahalı heemde cok kalabalık.. izmir birazdaha sakin buraya göre.. insanları temiz, saygılı ve kendini geliştirmiş insanlar.. istnbulda insanın can guvenliği bile yok bela heryerden gelebiliyor. cok kotu yani durum.. ondan oturu izmire tasınmak istiyorum.. kız heryerde aynıdır.. cok konusup kafa utulerler.. bazıları guzel bazılarıda bakımsız aynı işte hepsi:D
  • Yeni Oluştur...