Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 feza'nın sitesinde 110TL yazıyor abi, siz nasıl 90'a aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 yarın alayım 90sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 90 diil ya 109 tl oyun ama ben fifa10 la worldcup i takasladim alirken 70 e aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 cidden 90 ise haftaya perşembe veya cuma o bölgeye gidecem, alayım hemen :D ahaha aradaki mesaj çıkmıyordu bende, gitmeye gerek yok o zaman bende sanırım mafia 2'yi takaslayacam alırken, her ne kadar koleksiyon için parçaları saklamak istesem de nba oyunlarından birini falanda alacam, para kalsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 fifayı veririm fifayı alırım arkadaş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 yokmu shoptodan alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 shopto ekim 1 elinizde olacak şekilde kargoluyor. tabi bu UK için. 1 ekim en iyi tarih yani shopto'dan aldıysanız oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 benim bildigim belirli bir süre önce yolluyor hatta erken geldigi oluyormuş gidip posta ofisinden alanların fifa alanların kargolar yola çıktımı acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Çıkmadı. said: If you pre-order FIFA 11 (2011) before 12pm on Wednesday 29th of September 2010 we will guarantee that you will receive it by the release date of Friday 1st of October 2010, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account Muhtemelen Salı günü yollanır 28'inde, bölgenizdeki PTT'ye göre 1-8 Ekim arası elinize geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 geçen sene kadıkoyden fifayı çıktıgı gün 80 e almıştım aynı yere gidicem yarın yazıcıoğlu karşısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Masquerade said: Çıkmadı. said: If you pre-order FIFA 11 (2011) before 12pm on Wednesday 29th of September 2010 we will guarantee that you will receive it by the release date of Friday 1st of October 2010, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account Muhtemelen Salı günü yollanır 28'inde, bölgenizdeki PTT'ye göre 1-8 Ekim arası elinize geçer. 3 gün önceden parayı çekip, 2 gün önceden postayı yolluyorlar önşiparişte ama tarihlere pek güvenmemenizi tavsiye ederim. Benim Mafia 2 ön şiparişti, 2 haftada geldi. En son Dead Rising 2'nin Zombrex Edition'ını söyledim, 5. günü halen gelmedi ne zaman gelir bilmiyorum. Bunun dışında geçen ayın 30'un verdiğim üç oyun şiparişim halen elime ulaşmadı. Söz konusu ülkenin en zararlı terör örgütü PTT var arada çünkü, PTT faktörü olduğu sürece hiçbir şekilde planlama yapmamakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben turnuvada yokum bu arada gençler ve genç kalanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 geçen sene aldığım yerde bu sene 100 tl'ye satılıyordu. yazıcıoğlunun yanındaki iş hanından gta 4 episodes ile takaslayarak 50tl ye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 fizban said: ben turnuvada yokum bu arada gençler ve genç kalanlar. sebep ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bugün sipariş verdim. Biraz beklerseniz 2 hafta millet ısınsın oyuna ondan sonra varım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Aiko said: geçen sene aldığım yerde bu sene 100 tl'ye satılıyordu. yazıcıoğlunun yanındaki iş hanından gta 4 episodes ile takaslayarak 50tl ye aldım. heavy rain le takasa ne kadara mal olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 benim aldığım yer 30 eylül'de postaya veriyor, shopto vermiş midir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 şimdi araya haftasonu giricek shopto paraları çarşamba çekicek muhtemelen.uk içindeki elemanlara ulaşırda.bana pazartesi salı gibi gelir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Aiko said: supremeallah said: shopto dan almayanlar icin feza gun icinde gelecek diyor fifa. heyecanlandim birden. o kadar mı heyecanlısın tekrar ezilmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 pc versiyonu çıkmış, birazdan gidip malum dükkanlardan satın alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 hoobaa ben de akın ediyorum şimdi malum dükkanlara. //not: malum dükkanlardaki "CLONEDVD" sürümündeki malum exe dosyası çok saglam bir emek ürünü degilmiş, RAZOR1911 gibi grupları beklemek gerek bence. çünkü CLONEDVD grubu demodaki exeyi kullanmış. //CLONEDVD release nuke yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yarın fezaya düşüyor mu oyun ? shoptoyu bekliceğime alırım 2dklık yol yani.cunku shoptonun pazartesi salıyı bulur getirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 oyunu oynadım simdi ps3'te. bir kac yorumum olacak. fb - gs ile başladım direk. ehehe. statlar biraz sacma olmus. gokhan gonul 73 görünce WTF ? diye kaldım. sonra cristian'ı 71'e düşürmüşler sonunda, santos da 80 falan değildi daha düşüktü, stoch 75 dia 74'tü. direk halı saha takımına indirgemişler düzgün olmuş fener =P gs ile oynadığm maçta kewell skill move yapmadan durmadı. inanılmaz zevk aldım. her seferinde kim bu !! derken aha kewell bırakiyim o yapsın dedim ehe. bursaspor hala 3*, ama takımı incelemedim. oyunda değişen pek birşey yok ilk oynayışta göze batan, yavaş yavaş alışılır heralde. ama fifa 10 ve wc10'daki gibi r2 şutla fantastik golleri her yerden atmak mümkün değil sanırım artık. duran toplar daha hızlı olmuş, yani hızlı kullanma olayı daha güzel olmuş. demoda ofsayt çizgisi yoktu, burada var yine. (pcde yoktu en azından) gols evinçleri, maç istatistikleri falan iyi olmuş baya. maçı sadece izleyen insan da çok zevk alırgibime geliyor. son olarak, yapay zekaya hayran kaldım. dk 60'ta lorik cana çıkıp mustafa sarp giriyor, 70'te barış özbek çıkıp elano giriyor. iki maçta da aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yobonun yanlış hatırlamıyosam overall'ı 84tü 74e düşürmüşler. sabriyla gökhan aynı güçte eet. onun dışında bence normal statslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar