Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

cidden 90 ise haftaya perşembe veya cuma o bölgeye gidecem, alayım hemen :D

ahaha aradaki mesaj çıkmıyordu bende, gitmeye gerek yok o zaman

bende sanırım mafia 2'yi takaslayacam alırken, her ne kadar koleksiyon için parçaları saklamak istesem de nba oyunlarından birini falanda alacam, para kalsın hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmadı.

said:
If you pre-order FIFA 11 (2011) before 12pm on Wednesday 29th of September 2010 we will guarantee that you will receive it by the release date of Friday 1st of October 2010, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account

Muhtemelen Salı günü yollanır 28'inde, bölgenizdeki PTT'ye göre 1-8 Ekim arası elinize geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Çıkmadı.

said:
If you pre-order FIFA 11 (2011) before 12pm on Wednesday 29th of September 2010 we will guarantee that you will receive it by the release date of Friday 1st of October 2010, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account

Muhtemelen Salı günü yollanır 28'inde, bölgenizdeki PTT'ye göre 1-8 Ekim arası elinize geçer.

3 gün önceden parayı çekip, 2 gün önceden postayı yolluyorlar önşiparişte ama tarihlere pek güvenmemenizi tavsiye ederim.

Benim Mafia 2 ön şiparişti, 2 haftada geldi. En son Dead Rising 2'nin Zombrex Edition'ını söyledim, 5. günü halen gelmedi ne zaman gelir bilmiyorum. Bunun dışında geçen ayın 30'un verdiğim üç oyun şiparişim halen elime ulaşmadı.

Söz konusu ülkenin en zararlı terör örgütü PTT var arada çünkü, PTT faktörü olduğu sürece hiçbir şekilde planlama yapmamakta fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu oynadım simdi ps3'te. bir kac yorumum olacak.

fb - gs ile başladım direk. ehehe. statlar biraz sacma olmus. gokhan gonul 73 görünce WTF ? diye kaldım. sonra cristian'ı 71'e düşürmüşler sonunda, santos da 80 falan değildi daha düşüktü, stoch 75 dia 74'tü. direk halı saha takımına indirgemişler düzgün olmuş fener =P

gs ile oynadığm maçta kewell skill move yapmadan durmadı. inanılmaz zevk aldım. her seferinde kim bu !! derken aha kewell bırakiyim o yapsın dedim ehe.

bursaspor hala 3*, ama takımı incelemedim.

oyunda değişen pek birşey yok ilk oynayışta göze batan, yavaş yavaş alışılır heralde. ama fifa 10 ve wc10'daki gibi r2 şutla fantastik golleri her yerden atmak mümkün değil sanırım artık. duran toplar daha hızlı olmuş, yani hızlı kullanma olayı daha güzel olmuş.

demoda ofsayt çizgisi yoktu, burada var yine. (pcde yoktu en azından) gols evinçleri, maç istatistikleri falan iyi olmuş baya. maçı sadece izleyen insan da çok zevk alırgibime geliyor.

son olarak, yapay zekaya hayran kaldım. dk 60'ta lorik cana çıkıp mustafa sarp giriyor, 70'te barış özbek çıkıp elano giriyor. iki maçta da aynısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...