Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ben sevmiyorum surekli 5 yıldızlı takımlarla oynamayı. adam arıyorum 4 yıldızlı falan takımlarla kapışıcak. daha çok takım var 4 yıldızlı surekli takım değiştirerek falan çok zevkli oluyo surekli biriyle maç yapmak.

bide soylemeden geçmiyim brezilya'nın milli takımıda çok tatlı olmuş. neymar apaçisiyle oynamak çok çok zevkli.

pato - neymar

robinho(ganso) - kaka

hernanes - ramires

santos - luiz - silva - alves(maicon)

sezar

şeklinde oynuyorum brezilya'da.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu arada sen benim steam'de ekliymişsin psn'de değil asdfasd

hofirat benim id,

o değilde geldim eve oynayayım diye, 1 haftadır evde değildim falan hevesli hevesli

anlamsız bir lag var. Speed test yapıyorum 10 ping-10mps hız çıkıyor sorunsuz gözüküyor. Ama oyun içi deli bir lag var.

Lobilerden bile denedim, Türk buldum onunla oynadım ama sürekli bir lag var ve oynayamıyorum.

Hani böyle pas atarsın ayaklara gitmez falan ya, aynı durum, işin garibi de rakiplerde laglı oyun için yaratılmış gibi oynuyorlar.

7 kez üst üste yenilgi aldım, sinirlendim kolu falan kıracaktım en son nerd rage'e girip. FIFA10'dan beri 4 maç üst üste yenilgi bile almamıştım ...

Rezaletti ya, online da çok sorun yaşıyorum. İşin kötüsü diğer oyunlarda böyle bir sorun yok ...
Sosyal ağlarda paylaş

dun dennis'le maç yaptık 3 tane falan. abi sizdeki bu inter aşkını anlamıyorum cidden. tekrar soruyorum zevk alıyomusunuz siz cidden surekli aynı takımla surekli aynı şeyleri yaparak maç yapmaktan. bundan sora surekli aynı takımı seçicekler benle maç yapmasın lutfen. içim sıkılıyo aynı takımlarla maç yaparken.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

nublugu laga atma şimdi

ya sie derim buna

babam evde yok şuan oynuyorum gayet temiz,

sorun babamın pc'de zaten o belliydi de söyleyince kabul etmiyor. Onun pc açıkken ben oynayamıyorum.

Neyse rahatım şuan, tekrar seriye bağladım 3 maç, h2h'de arttırayım biraz daha

birde soktumun oyunu sürekli h2h quick2te bana sürekli 1.500 puan daha yüksek adamları veriyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

evet red inter'i seçmeyince sıçıyormuş onu fark ettim bugün sadfdsa

ilk maç schalke-napoli yaptık, koydum.

ikinci maçta lille-bordeux yaptık. 1-1 bitti,

ikinci maçta attığın golün şutunu öğrenmek istiyorum red, evet istiyorum. Her maçımızda mutlak bir tane atıyorsun öyle çünkü asfadsads
Sosyal ağlarda paylaş

abi utan ya

ilk maç kaleye tek şut attın.kornerden o da.ki böyle bi gol yok yani adam resmen vurmadı topa

direkler falan kurtardın.bullet taktiği büyü yapmışın

son saniye adam kale çizgisinde topa kafa vuramıyor falan

bordo da 78 overallı adam yok

alayı 75 76.sende hazard falan vardı en azından ki yine ucuz kurtuldun sdfs.aynı takımlarla bi daha yapsak go latamazsın ahah
Sosyal ağlarda paylaş

sdafasd lille maçında totalde üstündüm ama yapma etme,

lille ile ilk kez oynadım da o overall'lerin hakkını vermiyor kesinlikle,

aksine orta sahada bir kel vardı (evet futbolcularını da bilmiyorum takımın ASDASDAS), o bayağı iyiydi.

Gervinho çok kötüydü ya, aşırı ağır falan. Gerçekte böyle değildi bilmiyorum. Hazard ile top süremiyordum, o da overallinin çok altında bence oyunda,

Sow iyiydi bir tek, kötüydü Lille ya,

ama attığın golde pis yalandı o maçta, yine ceza sahasının dışından bir ton adamın önünden kaleye direk, çizgisel gitti falan ... Eden Hazard'ın golü iyiydi ama sdfasd

Schalke maçında da evet, 2 kere direk falan şans asdfds
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende tanımıodum topcuları ama.cok kötüydü.bide ultra attack yaptıgım halde defanstan cıkmıodu falan adamlar garip takım bordo

hazardla attıgın golde caner pası attım ya.soldan sağa paralel atıcakken kaleme orta oldu

bordoyla ilk yarı sen oynadın cunku cıkamadım ki.takım 11 kişi kale önüne geçti uyuz oldum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...