mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben sevmiyorum surekli 5 yıldızlı takımlarla oynamayı. adam arıyorum 4 yıldızlı falan takımlarla kapışıcak. daha çok takım var 4 yıldızlı surekli takım değiştirerek falan çok zevkli oluyo surekli biriyle maç yapmak. bide soylemeden geçmiyim brezilya'nın milli takımıda çok tatlı olmuş. neymar apaçisiyle oynamak çok çok zevkli. pato - neymar robinho(ganso) - kaka hernanes - ramires santos - luiz - silva - alves(maicon) sezar şeklinde oynuyorum brezilya'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sdfa akşam gidecem evime, atarız 4 yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 tmm beklerim. :D id: rendell_ yalnız lutfen ranked yapalım maçları. unranked oynayınca boşuna oynuyomuşum gibi geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 uyar bana abi, bende ekliydin birde galiba sen ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ekliyimdir muhtemelen herkes ekli sanrım bende burdaki ztn. ben belki id'mi hatırlamazsın diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hatırlamıyordum zaten iyi oldu asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 DarKRideR said: hatırlamıyordum zaten iyi oldu asdfsd ben su anda musaitim 1 saat kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben daha işteyim ya eve gidemedim, 2 saate anca giderim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 oke senin id neydi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bi turnuva çevirelim ya fifa 12 gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi bu arada sen benim steam'de ekliymişsin psn'de değil asdfasd hofirat benim id, o değilde geldim eve oynayayım diye, 1 haftadır evde değildim falan hevesli hevesli anlamsız bir lag var. Speed test yapıyorum 10 ping-10mps hız çıkıyor sorunsuz gözüküyor. Ama oyun içi deli bir lag var. Lobilerden bile denedim, Türk buldum onunla oynadım ama sürekli bir lag var ve oynayamıyorum. Hani böyle pas atarsın ayaklara gitmez falan ya, aynı durum, işin garibi de rakiplerde laglı oyun için yaratılmış gibi oynuyorlar. 7 kez üst üste yenilgi aldım, sinirlendim kolu falan kıracaktım en son nerd rage'e girip. FIFA10'dan beri 4 maç üst üste yenilgi bile almamıştım ... Rezaletti ya, online da çok sorun yaşıyorum. İşin kötüsü diğer oyunlarda böyle bir sorun yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 nublugu laga atma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ahahah aynen. benim de aklımdan bu geçti. KOL BOZUK!!!1 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 dun dennis'le maç yaptık 3 tane falan. abi sizdeki bu inter aşkını anlamıyorum cidden. tekrar soruyorum zevk alıyomusunuz siz cidden surekli aynı takımla surekli aynı şeyleri yaparak maç yapmaktan. bundan sora surekli aynı takımı seçicekler benle maç yapmasın lutfen. içim sıkılıyo aynı takımlarla maç yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ahahah tamam farklı takım alıcam artık, ama sen zaten benden iyi oynuyorsun şu anda. Son vuruşların falan bariz çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Red said: nublugu laga atma şimdi ya sie derim buna babam evde yok şuan oynuyorum gayet temiz, sorun babamın pc'de zaten o belliydi de söyleyince kabul etmiyor. Onun pc açıkken ben oynayamıyorum. Neyse rahatım şuan, tekrar seriye bağladım 3 maç, h2h'de arttırayım biraz daha birde soktumun oyunu sürekli h2h quick2te bana sürekli 1.500 puan daha yüksek adamları veriyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 excuses excuses excuses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 seriye devam asdaf babam yokken oynayayım bundan sonra, diğer türlü yenilince çok sinirleniyorum falan böyle çaresizce atmalarını izliyorum sadece ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 evet red inter'i seçmeyince sıçıyormuş onu fark ettim bugün sadfdsa ilk maç schalke-napoli yaptık, koydum. ikinci maçta lille-bordeux yaptık. 1-1 bitti, ikinci maçta attığın golün şutunu öğrenmek istiyorum red, evet istiyorum. Her maçımızda mutlak bir tane atıyorsun öyle çünkü asfadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 abi utan ya ilk maç kaleye tek şut attın.kornerden o da.ki böyle bi gol yok yani adam resmen vurmadı topa direkler falan kurtardın.bullet taktiği büyü yapmışın son saniye adam kale çizgisinde topa kafa vuramıyor falan bordo da 78 overallı adam yok alayı 75 76.sende hazard falan vardı en azından ki yine ucuz kurtuldun sdfs.aynı takımlarla bi daha yapsak go latamazsın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sdafasd lille maçında totalde üstündüm ama yapma etme, lille ile ilk kez oynadım da o overall'lerin hakkını vermiyor kesinlikle, aksine orta sahada bir kel vardı (evet futbolcularını da bilmiyorum takımın ASDASDAS), o bayağı iyiydi. Gervinho çok kötüydü ya, aşırı ağır falan. Gerçekte böyle değildi bilmiyorum. Hazard ile top süremiyordum, o da overallinin çok altında bence oyunda, Sow iyiydi bir tek, kötüydü Lille ya, ama attığın golde pis yalandı o maçta, yine ceza sahasının dışından bir ton adamın önünden kaleye direk, çizgisel gitti falan ... Eden Hazard'ın golü iyiydi ama sdfasd Schalke maçında da evet, 2 kere direk falan şans asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 olum 2 dakka didişmeyin rahat durun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 valla bende tanımıodum topcuları ama.cok kötüydü.bide ultra attack yaptıgım halde defanstan cıkmıodu falan adamlar garip takım bordo hazardla attıgın golde caner pası attım ya.soldan sağa paralel atıcakken kaleme orta oldu bordoyla ilk yarı sen oynadın cunku cıkamadım ki.takım 11 kişi kale önüne geçti uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sdafds neyse güzeldi. bir ara yine yapalım 4 yıldız maçlar asfasd sen inter'i seçmeyince dengeli oluyor maçlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 turnuva yapsak daha iyi olacak ama işte adam yok abi normaldir o cunku 10 senelik bi inter geçmişim var.takımla özdeşleştim resmen hani ben chelseayi alayım sen 4 yıldız al yine oynayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar