Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ahah ea koparsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 son 4 maçta 4 maglubiyet yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Yeto said: red bi ara buluşsak da ps de artık bir yargılasam seni?? =) kucuk yeğenimi ekrandan uzaklaştırdım cunku maçlar ayıp olmaya başlamıstı ahaha bu arada ilk maç baştan sonra oynadımda diğer maçlar atarım nasılsa diye defansif oynadım.fakat yeto 1 gol atınca ejderi uyndırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 2012'ye gelirim artık. emzirir bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Red said: kucuk yeğenimi ekrandan uzaklaştırdım cunku maçlar ayıp olmaya başlamıstı ahaha AHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yok ya prim vermeyin şu adama asdfsdf pazzini ile attığı gol hala aklımda, o nasıl bir baldı arkadaş, ceza sahasının dışından,stoper iterken, gelişine 90'a ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi ama komik laf etmiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ona bende çok güldüm de asfdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ağlama dark 30 metreden çaktım işte ceza sahasında adamını tribünlere yolladım herturlu gol atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben 09dan beri oynamadim fifa falan fakat red gordugum en organize oynayan adamdi. Nesini sevmiyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bilmiolar ondan burası fifa beyler burda herşey gerçek.bilmeyen pes oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya yok, o gelişine vuruşu biz yapsak balına attın dersin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 VERMAELEN 25 metreden ters ayakla ve dengesiz bir vuruşla gol atmıştı bana arkadaşla oynarken, koca Red Pazzini'yle atmış çok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahah yenilirim yenerim laf etmem ama gollerime hakkaten laf ettirmem hepsi bilinçli ve alın teriyle atılmıs gollerdir baggio bi ara gelde sanada ögretiyim dolanıosun buralarda ama sahada göremedik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Xbox'ta beleştepe abi benimki, askerden dönünce Fifa 12'de görüşelim artık eheh, PS3'e alıcam onu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 nazar değdirdiniz saçma salak yenilgiler aldım şu ara sdfs ama bizde hergol var ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bu kolay abi, yemez ama pazzini ile attığın golü "EMEK VAR" diye buraya koymaya adsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi kaydetmedim bile devamlı attıgım goldü sdfs tekrar maç yapalım bari 8-0 a bağliyim da beşiktaşlı olarak ağla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sie asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 saha dışı iyisiniz ama saha içi görüşelim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Okumadım da, Red'e nasıl yeniliyorsunuz abi. Vatan millet sakarya defans yapacaksınız adam açık oynuyor, tıkarsınız bir tane Alex golü mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi sen defans yapıosun ama kale çizgisinden vurdugum top direkten falan dönüyor.başka bi güç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Valla ben Fifa'da taçtan gol yiyorum o kadar cenabetim de, Kadıköy oluyor seninle oynayınca maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 dün bir lavukla oynadım, ilk yarı 3-0 öne geçtim. Sonra ne olduysa 80'den sonra bir anda 3-3 yaptı. Uzatmalar başladı 3 atakta 3 gol buldu. Ama böyle müdahale bile edemiyorum adamlara, yetişemiyorum falan ki kondisyonları iyiydi adamlarımın, 7-3 oldu daha uzatmaların ilk devresi bitmeden... rage quit yaptım çıktım. Feci lag vardı diyecem ondan mı kâr sağladı, değil yani aynı şartlardaydık. Vardı kesin birşey ya, çünkü attığı gollerden iki tanesi Red'in gollerinden bile yalandı. Yani Red'in gollerine emek işi derim bunların yanında asfdsd Böyle Adebayor ile sol ayakla kornerin biraz ön çarprazından yerden vurarak kalecinin sağ tarafından falsolu girdi diyeyim falan,, dp: Red'e de laf soktuktan sonra artık rahatım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Red neleri kaçırıyor benim maçlarda görsen ağlarsın. Boş kaleye giden topu direğe falan vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar