Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada oyunun en iyi 3 forveti de
drogba , ibra ve rooney. bunlardan en iyisi hangisi diye bir sıralama yapılabileceğine de inanmıyorum. bunları kullananlar oyun tarzlarını onlara göre şekillendiriyorlar.

ha ama bir eto gerçeği de var =)) kaçtımı yakalayamıyorsun açıkcası.
Mesaj tarihi:
ben bi ara manu olayım dedim alısamadım intere döndüm

ama psn gittiğinden beri 2 defa falan oynadım berbatım.ölüm yeter ama sdfs
Mesaj tarihi:
Yeto: oyundaki en iyi forvet rooney (bana göre) özellikle dayanıklılığı çok iyi adamın top ayağına geldiği zaman kimse kolay kolay alamıyor mesela drogbada öyle gerçeği ama rooney hem hızlı hemde dayanıklı :)
Mesaj tarihi:
supremeallah said:

onda haklisin haftada 1-2 online olabilenlerle olmuyo turnuva malesef

askere gitmicek olsaydım ayarlardık gene turuva. bu sene proya ağırlık verdik :)

bu arada askerden geleli 20 gün oldu 30 küsür maç yaptım hiç birinde yenilmedim arada kardesim oynayıp 1 2 maç yenilmiş onun dışında su an 16 maçlık serim devam ediyor ;)
Mesaj tarihi:
knox said:

Ne demek istiyorsun?oyun hızlı ve passlar isabetsiz?

gamespeed?

manual control?

bunlar ile oynanmıştır,oyunu kuran eleman tarafından vs

abi yok bir adam falan değil, yaklaşık 10 farklı adamla maç yaptım hepsinde de böyleydi oyun,

çok garipti ya sdfs
Mesaj tarihi:
ulan snaki barcelona'dan başka takım yok ya ne kadar noob varsa alayı barcelona'yı alıyor kafayı yiyecğeim aynı takımla maç yapmaktan

edit: ayrıca kalecilere daha çok kırmızı çıkmalı, penaltı oluyo bariz gol şansı var, yetişecek adam yok kırmızı vermiyor hakem :@

bir de connection lost olduğunda önde olna taraf xp almalı, yenilince modemi kapatıyorlar puanları gitmesin diye, bana puan gelmiyo 15 dakka boşa oynamış oluyorum :(
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

ulan snaki barcelona'dan başka takım yok ya ne kadar noob varsa alayı barcelona'yı alıyor kafayı yiyecğeim aynı takımla maç yapmaktan

edit: ayrıca kalecilere daha çok kırmızı çıkmalı, penaltı oluyo bariz gol şansı var, yetişecek adam yok kırmızı vermiyor hakem :@

bir de connection lost olduğunda önde olna taraf xp almalı, yenilince modemi kapatıyorlar puanları gitmesin diye, bana puan gelmiyo 15 dakka boşa oynamış oluyorum :(

abi bizim modemde bir sorun gibi birşey var, nadir de olsa arada bi kendini resetliyor artık yüklenmeden mi ne bilmiyoruz.

Şansa gel ki ben hep FIFA veya başka bir online oyun oynarken, PS3 başındayken gidiyor. FIFA'da da her seferinde hubdan bakıyorum ve her düştüğümde loss yazıyor.

Puanı görmedim ama loss yazılıyor ya :(
Mesaj tarihi:
@darkrider: Sana loss yazılıyor olabilir de yenen tarafa win yazılmıor abi çok uyuz. Tokatlıyorum, maç biterken baktılar çeviremeyecekler, modeme reset atıyorlar connection lost diyor. Hani bir değil iki değil ki şans olsun seninki gibi :D
Mesaj tarihi:
yok bazen olmuyor ya

bir anda oyun donuyor misal cıkıosun girdiğinde yenik sayılmamışın

ha karşıdaki adam cıkıncada bzn 3-0 vermiyor.ztn.direk quit çekince değilde böyle bi dalaveresi var ya onun.modemi kapıyorlar ya tutarsa
Mesaj tarihi:
Ha işte rakip quit demiyor heralde de modem kapatıyor ki bende hiç kazanmış görünmüyor. Direk arenaya atıyor puan falan vermeden connection lost diyip. Ama benim modemde sorun falan yok eminim yani, aynen tıkır tıkır işliyor her şey.
Mesaj tarihi:
26 şut, kaleyi bulan 11, gol 0

şut 3, kaleyi bulan 1, gol 1

gol dakikası 120...

cd'yi kıracaktım, zor sakinleştim sadece kutuyu fırlatarak. Bugün resmen bir kötülük var üstümde 11 mağlubiyet falan aldım ve garip bir şekilde bütün rakiplerimde feci şans var.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...