mascio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 paticiğin ağası kim onu söyleyin de maç yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 pirloyla nestaya saygı duyun kadroya alın allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Aiko said: her ranked maç sonunda oyun kitleniyor. sizde de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bullet senle maç ypamadan önce abdest alıcam bune lan böyle şans mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Olm ahaha ya koşu bandında oynuyordum ondan kontra atak futbolunu tercih ettim =P. Şaka bir yana siklet farkı olsa da profesyonel ve disiplinli anlayışımla her an yenebilirim. Ama benim EA accountta sorun var PSN geri geldiğinden beri atıyor maçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Plase vurusunda benden iyisi yok abi okadar söylüyorum her vurduğum gol oluyor ehehe rakip sağlam olunca çıldırıyor birazcık bayağı basit bir gol çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 beni yenicek adam yok şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 tamam :) bullet rooney ile boş kaleye direğe çarpan top filan.ne yapsam girmiyor senle oynarken attıgın gollerde fiks.defanstan seken yada benim kaleciyle kötü paslarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 biraz once online maç yaptım manu - barça.(manu benim) ilk yarıda 4 0 gerideydim 2. yarı 4 5 yaptım sora 90da 5 5 yaptı. uzatmalar sonunda 10 5 ezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 nubların kapısması olmus resmen 15 gol olur mu maçta dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 gel bi ara bi tokatlıyım senide nub kim gorursun sadasdas ayrıca adama atabilioken atmıyım mı 10 tane nedir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ya geçen biri beni maça davet etti de maçtaydım diye dönemedim. Sonra da unuttum, kimdi o ? özür dilerim asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi bi turnuva yapamadık ya her sene böyle fifa 12 cıkıcak.yine turnuva yapamıcaz.ger gece haxballa 10 kişi buluyoruz.ama fifa turnuvası yapamadık ki herkeste var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 geçen sene yapmıştık 4 5 turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Aiko said: geçen sene yapmıştık 4 5 turnuva utanmadan hala bi de yapmistik diyosun.kız gibi trip yaptin ben organize etmicem diye olmadi bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 5 ayda bi online olanlar turnuvaya katılınca girmeyenler yüzünden baymıstı.eğer bu turnuva yapmaksa sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 onda haklisin haftada 1-2 online olabilenlerle olmuyo turnuva malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi bende staja vs. başladım artık pek giremiyorum, olsa adam gibi adamlarla bir turnuva daha yapalım diyecektim de zor, siz adam gibi adamlar yapın ama aranızda, adı da ADAM GİBİ ADAMLAR TURNUVASI olsun, ya da Süt Kupası koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Şuna karar verdim ki bu oyunun en iyi forveti Lisandro Lopez, saygılar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 en iyi forvet açık ara drogba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ikisi diyelim o zaman, Lisandro Lopez'in vuruşları, duran topları vs. falan Drogba'dan daha iyi ya da öyle denk geliyor bana hep, lakin Drogba ile de yıkılmıyorsun YARDIR YARDIR gidip vurup atıyorsun, özel hareket falan çekmeden düz koşarak 4 kişi çalımlamıştım dün asdfasd Düşünmeden ikisini koyarım ben FIFA'da bir takım kursam, birini koy deseler gerçi Lopez'i alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bence eto adam eşşek gibi hızlı ve teknik arada kazmalık yapıyor ama eto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 beyler fifa 11de e kişi fln oynarken tek oyuncu nasıl seçiliyor seçilmiyormu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 seçiliyor niye seçilmesin maç başlamadan cıkıyor orda istersen butun takımı istersen proyla oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bugün ya oyunda bir sorun vardı ya da benim bğalantı da alette falan, oynadığım maçların hepsi aşırı hızlı ve paslar isabetsizdi. Benim içinde rakip içinde, bu neden böyle oluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar