Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olm ahaha ya koşu bandında oynuyordum ondan kontra atak futbolunu tercih ettim =P. Şaka bir yana siklet farkı olsa da profesyonel ve disiplinli anlayışımla her an yenebilirim. Ama benim EA accountta sorun var PSN geri geldiğinden beri atıyor maçtan
Mesaj tarihi:
Plase vurusunda benden iyisi yok abi okadar söylüyorum her vurduğum gol oluyor ehehe rakip sağlam olunca çıldırıyor birazcık bayağı basit bir gol çünkü.
Mesaj tarihi:
tamam :)

bullet rooney ile boş kaleye direğe çarpan top filan.ne yapsam girmiyor senle oynarken

attıgın gollerde fiks.defanstan seken yada benim kaleciyle kötü paslarım :)
Mesaj tarihi:
abi bi turnuva yapamadık ya

her sene böyle

fifa 12 cıkıcak.yine turnuva yapamıcaz.ger gece haxballa 10 kişi buluyoruz.ama fifa turnuvası yapamadık ki herkeste var haha
Mesaj tarihi:
abi bende staja vs. başladım artık pek giremiyorum, olsa adam gibi adamlarla bir turnuva daha yapalım diyecektim de zor,

siz adam gibi adamlar yapın ama aranızda, adı da ADAM GİBİ ADAMLAR TURNUVASI olsun, ya da Süt Kupası koyun
Mesaj tarihi:
ikisi diyelim o zaman,

Lisandro Lopez'in vuruşları, duran topları vs. falan Drogba'dan daha iyi ya da öyle denk geliyor bana hep, lakin Drogba ile de yıkılmıyorsun YARDIR YARDIR gidip vurup atıyorsun, özel hareket falan çekmeden düz koşarak 4 kişi çalımlamıştım dün asdfasd

Düşünmeden ikisini koyarım ben FIFA'da bir takım kursam, birini koy deseler gerçi Lopez'i alırım.
Mesaj tarihi:
bugün ya oyunda bir sorun vardı ya da benim bğalantı da alette falan,

oynadığım maçların hepsi aşırı hızlı ve paslar isabetsizdi. Benim içinde rakip içinde,

bu neden böyle oluyor ya?
  • Yeni Oluştur...