Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu arada quickranked hala calısmıyor odalardan lvl 20 bi adamın oyuna giriyorum mesela.maç sonu herif lvl 30 cıkıyor ahha ea bilerek mi yaptı acaba.dusuk levellı diye millet girip oynamasın diye yalan yanlış level mi ayzıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben surekli quick match atıyorum. bi problem yaşamadım hiç. sadece bugun sabah 3 maç ardarda 5klık adamlar geldi ama 3er 5er atıp yolladım hepsini.(ben 2k 2,5k arasındayım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ya multiplayerda team managementta neden taktik ayar göremiyorum ben? Agression'ı, adamların birbirine narrow olmasını falan ayarlayacam yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sen custom tactics ayarlıcaksın sonra onlara ok tuşu vericeksin.maç içinde öyle seçiceksin istediğin taktiği yoksa online maçtan önce custom tactics yapamıyosun.ki ztn olmaz öyle :) kendine seç 4 tane farklı farklı.maç içinde degiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ah ulan 20 maç streakim vardı gittim fantastiklik olsun diye lvl 180 bir adamla oyniyim dedim herif coca cola ligindeki bi takımla 3 salladı bana ama her yediğim golden önce çok net pozisyonlar harcadım.fakat adam baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Bu H2H nin quick match'i çalışmıyor yav , herkes de var mı bu sıkıntı ? Yoksa , nasıl çözeriz ? Searching opponent , with the same skill diye başlıyoruz , within 5-10-15 diye gidiyor her seferinde , sonra bulamıyor. Bu EA nin server larından nedir çektiğimiz ? Zaten dün BFME server larını tarihe gömdüler , üzüldüm , sinirlendim , uzun aradan sonra Fifa oynıyim bari dedim , böyle sorunlar çıkmış şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bi turnuva yapalım artık yok mu babayiğit düzenlicek uplamışken bide gol koyayım bari ahah ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bi sevemedim su futbol oyunlarini arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnosss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ea server'lara giremiyorum , durum nedir sizde ? Nedir bu EA den çektiğim , bayadır da H2H quick match çalışmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/61479183 golde son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 quickmatch bende hala calısmıyor match lobbiesden adam bulun.gerçi o da saçma sapan bişi.ben anlamadım bi türlü.ranked yazıyor unranked cıkıyor maç.lvl 20 diye giriosun adam lvl 5 cıkıyor. senle aynı levelde adamı yeniyorsun 20 xp veriyor.yenilince 60-70 xp gidiyor çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 quick match çalışıyor bende hiç bozulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yeni gelen patch ile beraber complete defender personality özelliği olmayan defans oyuncuları şöyledir. Beckenbauer , Terry , Vidic ( bu üçlüye vermemek yuhtur ohadır) Pepe , Ferdinand , Kolo Toure Complete Defender olan ise sadece Puyol'u görebildim aktif oynayanlar içinde. Şimdi arkadaşlar bu scoutları ve personalityleri hazırlayan arkadaşlara şöyle okkalı bir oha çekmek istiyorum. Ulan ne kullanıyosunuz siz de bu babalara haklarını vermiyosunuz. not: patchden önce terry pepe toure complete defender özelliğine sahipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yeni patch mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 mevcut up-to-date patch için yazdım mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 2008den beri Fifaya geçtim sanırım en az oynadığım Fifa bu oldu neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 valla bende bi oynuyorum bi baya bi ara veriyorum.özlemedikçe oynanmıyor ahah heycansız oynarsam yeniliyorum.uzun zaman oynamayıp birden oynamam lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ya bu be a pro'da avrupa kupası falan olaydı be. bıtkım lig maçlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Wispy said: 2008den beri Fifaya geçtim sanırım en az oynadığım Fifa bu oldu neden bilmiyorum çünkü çok çizgifilm gibi olmuş 10 sene geri gitmiş aynı pes 2010 olmuş alıyosun gidiyosun topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 arenadan bahsediosun herhalde anca arenada öyle dümdüz koşarsın :) bence patchten sonra gayet düzelmiş oyun.her korner ve yantop gol oluyordu.düzeltmeseler oynanmazdı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Çok güzel oldu oyun patch'ten sonra cidden, büyük bir keyifle oynuyoruz. Be a pro'da avrupa maçları da var ancak sezon başında elenen bir takımla başladıysan oyuna, onları kupada yok sayıyorlar. İlk sezon avrupaya gidecek sırada bitirirsen uefa da var şampiyonlar ligi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ulan hep fenerle başlıyordum ben :( hay arkadaş ya fifada bile yüzümüz gülmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kadrolar falan güncel mi ya, güncelse tekrar başlicam oynamaya beşiktaşımla akıcam ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 transfer sezonu daha bitmediği için en son transferler yok daha. gelir ama transfer donemi bittikten sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 _ILuVaTaR_ said: kadrolar falan güncel mi ya, güncelse tekrar başlicam oynamaya beşiktaşımla akıcam ortamlara. ben hala beşiktaş'la oynuyorum güzel oluyor. Almeida, Simao falan geldikten sonra daha bi çoşkun olacaz asdf Ersan'ı falan güçlendirseler ama iyi olur, yoksa Zapo'suz defans yapamam ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar