Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Yeto said:

örnek olarak vıdeoda golun atıldıgı yerden yukarı+plase , şutuda 3/4 veya az daha doldur. yanlış mıyım?

şutu 3/4 ya da biraz daha fazla yukarı köşeye vurarak finesse basılı.

öyle abarttığı kadar gol olmuyor hele ki fifa 10dan daha kolay demek saçmalık ötesi. benim belirtmek istediğim tam bu noktadan vurduğunuzda dediğim şekilde gol oluyor. ayrıca bir adet aşırtma bugı bir adette frikik bugı var elimde isteyene satayım .p
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

Yeto said:

örnek olarak vıdeoda golun atıldıgı yerden yukarı+plase , şutuda 3/4 veya az daha doldur. yanlış mıyım?

şutu 3/4 ya da biraz daha fazla yukarı köşeye vurarak finesse basılı.

öyle abarttığı kadar gol olmuyor hele ki fifa 10dan daha kolay demek saçmalık ötesi. benim belirtmek istediğim tam bu noktadan vurduğunuzda dediğim şekilde gol oluyor. ayrıca bir adet aşırtma bugı bir adette frikik bugı var elimde isteyene satayım .p

senle bi h2h yapmak isterim

defans yapma konusunda çok iyi olmasamda plase konusunda fifa 09 dan beri bokunu cıkarmış biri olarak fifa 10 da plase daha zor gol oluyordu.fifa 11 de atması daha kolay

öyleki mesela bomboş karşı karşıya kaldıgımda hiç kaleciye yaklasmadan ceza sahası dışından plase cakıyorum temiz gol oluyor

yani saçmalık falan değil anlıcagın.
Sosyal ağlarda paylaş

bu bugcı lavuklar hep beni buluyor yine dellendirdiler

yenik iken kendi kalesine 4 gol falan attı herif.santralarda da bekliyor.arada bişiler mi yapıyor nedir.sonra kornere atıyor oyun bi donuo.her intro girdiğinde donuyor.neyse sonra devre arasında tamamen donuyor cıkıyorsun mecbur sabaha kadar beklemiceğin çin ve yenik sayılıosun
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bütün gün online da rakip bulamadım arkadaşlar böyle bir şey olması mümkün değil çunku daha 18. levelım

3 haftada bir filan bnm oyun redeem code ıstıyor ve sabah istediğinde de uğraşamam dedım 7 days trialı başlattım. acaba bundan dolayı oynayamıyor olabılır mıyım.

15level civarımda bile adam bulamadı kaç saattir , eğer bu problem redeem codedan ise nasıl düzeltebilirim? fifa store a girip kareye bastıktan sonra elimdekiğ redeemi girdim ama o da fayda etmedi. acaba genel bir sorun mu yoksa benden mi kaynaklanıyor. yardım eden olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla rakip bulamamasını bilemicem hiç başıma gelmedi

fakat redeem kodun çözümü oyuna girmeden psnye bağlan öyle fifayı aç

bende de ilk başlarda hep girdiğimde istiyordu.ben hep önce oyuna girip sonra psnye baglanıyordum.önce psnye bağlanıp sonra oyuna girince istemiyor artık
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu maç oncesi sure çok kısa gelio bana. takımı hiç ayarlayamıyorum. yetmiyo sure. onceden ayarlama gibi bi şansımız yok mu? mesela ben fb'yi seçince hep aynı taktikle oyuncularla oynuyorum. önceden ayarlasama her fb'yi seçişimde önceden ayarladığım taktik ve oyuncular olsa direk kadroda falan. yok mu bunun bi ayarı??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...