mascio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Yeto said: örnek olarak vıdeoda golun atıldıgı yerden yukarı+plase , şutuda 3/4 veya az daha doldur. yanlış mıyım? şutu 3/4 ya da biraz daha fazla yukarı köşeye vurarak finesse basılı. öyle abarttığı kadar gol olmuyor hele ki fifa 10dan daha kolay demek saçmalık ötesi. benim belirtmek istediğim tam bu noktadan vurduğunuzda dediğim şekilde gol oluyor. ayrıca bir adet aşırtma bugı bir adette frikik bugı var elimde isteyene satayım .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bedeveye alırım hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 mascio said: Yeto said: örnek olarak vıdeoda golun atıldıgı yerden yukarı+plase , şutuda 3/4 veya az daha doldur. yanlış mıyım? şutu 3/4 ya da biraz daha fazla yukarı köşeye vurarak finesse basılı. öyle abarttığı kadar gol olmuyor hele ki fifa 10dan daha kolay demek saçmalık ötesi. benim belirtmek istediğim tam bu noktadan vurduğunuzda dediğim şekilde gol oluyor. ayrıca bir adet aşırtma bugı bir adette frikik bugı var elimde isteyene satayım .p senle bi h2h yapmak isterim defans yapma konusunda çok iyi olmasamda plase konusunda fifa 09 dan beri bokunu cıkarmış biri olarak fifa 10 da plase daha zor gol oluyordu.fifa 11 de atması daha kolay öyleki mesela bomboş karşı karşıya kaldıgımda hiç kaleciye yaklasmadan ceza sahası dışından plase cakıyorum temiz gol oluyor yani saçmalık falan değil anlıcagın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 psn ekle, yapalım maç. iddialı rakipler istiyorum artık herkes zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ps yi açtıgımda eklerim cul_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/46820290 baya komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 gif olur ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Zebq said: http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/46820290 baya komik :) AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yalnız patchten sora oyun düzelmiş kornerden yada yan toplarda gol olmuyor.bildiğin gol olmuyo yani :) kaç maç yaptım ne yedim ne atabildim.güzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 oyunda 2-3 bug var ya 100% gol oluyo, iki taraf da bütün maç boyunca bunlara kasıyo maç futboldan başka her şeye benziyo. patch de düzeltmemiş bunları oynamıyorum artık leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 replay kaliteliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ea böyle bir anım şuda plasenin ne kadar atması kolay olduguyla ilgili bir gol ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bu bugcı lavuklar hep beni buluyor yine dellendirdiler yenik iken kendi kalesine 4 gol falan attı herif.santralarda da bekliyor.arada bişiler mi yapıyor nedir.sonra kornere atıyor oyun bi donuo.her intro girdiğinde donuyor.neyse sonra devre arasında tamamen donuyor cıkıyorsun mecbur sabaha kadar beklemiceğin çin ve yenik sayılıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 şut aslında bunlar orta değil :D http://www.easports.com/media/play/video/53121100 http://www.easports.com/media/play/video/53121391 kanoute: http://www.easports.com/media/play/video/54000199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yahu bütün gün online da rakip bulamadım arkadaşlar böyle bir şey olması mümkün değil çunku daha 18. levelım 3 haftada bir filan bnm oyun redeem code ıstıyor ve sabah istediğinde de uğraşamam dedım 7 days trialı başlattım. acaba bundan dolayı oynayamıyor olabılır mıyım. 15level civarımda bile adam bulamadı kaç saattir , eğer bu problem redeem codedan ise nasıl düzeltebilirim? fifa store a girip kareye bastıktan sonra elimdekiğ redeemi girdim ama o da fayda etmedi. acaba genel bir sorun mu yoksa benden mi kaynaklanıyor. yardım eden olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 valla rakip bulamamasını bilemicem hiç başıma gelmedi fakat redeem kodun çözümü oyuna girmeden psnye bağlan öyle fifayı aç bende de ilk başlarda hep girdiğimde istiyordu.ben hep önce oyuna girip sonra psnye baglanıyordum.önce psnye bağlanıp sonra oyuna girince istemiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bende bir gundur ranked mac bulamıyorum yapıcak nedeninin firewall statusumun restrict oldugunu dusunuyorum bunu cozmek icin zyxel ve sony turkiyeyle konustum ama sonuc yok bunu nasıl moderate e veya open a getiricegimi bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok senle alakası yok genel bi problem var herhalde. mesela bende 30 kere denedim 2 maç yapabildim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ultimate team'den ben rahat rakip buluyorum da, daha önce hiç olmadığı kadar yüksek pingli oluyor maçlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 south africa ile beraber plase vuruşlarda biraz daha zor gol olmaya başladı(ceza alanı dışından kaleye paralel gidip vurulan plaseler)fifa 10 da 30 metreden plase atmışlığım vardır.bence fifa 11 de plaselerin gol olması daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yahu bu maç oncesi sure çok kısa gelio bana. takımı hiç ayarlayamıyorum. yetmiyo sure. onceden ayarlama gibi bi şansımız yok mu? mesela ben fb'yi seçince hep aynı taktikle oyuncularla oynuyorum. önceden ayarlasama her fb'yi seçişimde önceden ayarladığım taktik ve oyuncular olsa direk kadroda falan. yok mu bunun bi ayarı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ya formationsa girip önceden kaydettiğini seçeceksin işte. 30 saniye sürmez halletmen. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hmm var demek ole bişi. lan okadar zamandır oynuorm hiç bilmiyodum bunu. iyi olduğu öğrendiğim. haftasonu eve gidince hemen ayarlıyım takımlarımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Takıma özel ayarlanmıyo ama işte PES'teki gibi. Genel oalrak taktik ayarlıyosun. İsmini 4-5-1 FB koyarsın mesela öyle kaydedersin tüm ayarları hallettikten sonra. Diğer tactics kısmında da keza aynı şekilde FB ekleyerek bir kayıt koyarsın. Onları seçersin daha sonra maç başlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abiiii o kotu ozmn ya. ben bi suru adam çıkarıyorum koyuyorum. bana ole bişi lazımki 3 4 tane adamı otomatik yedeğe atıcak taktiği deiştircek falan onceden ayarladığım şekile getircek falan. bak bu konuda uzdu beni fifa :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar