fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 valla nhl gerçekten şahane zevkli ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 galatasarayla oynuyorum h2hde.takımımı buldum :) cana reyis süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 biri turnuva düzenlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Red said: galatasarayla oynuyorum h2hde.takımımı buldum :) cana reyis süper. ya arada Türklere denk geliyordum oynarken, hep BJK vs. yapardım adamlara karşı da daha BJK ile beni yenebilen Türk görmedim asdfasd yabancı da pek yoktu ilk seferlerde de level yükseldikçe oyunun ağzına çıkan tiplerle karşılaştıkça yenilmeye başladım. Şansın varsa azıcık Chelsea, Real Madrid, Arsenal'la falan yenebiliyorsun onları ancak, onlarda dediğim gibi işte adam defans arkasına bıarktığı top ile kaleciyi geçemezse ya da kaleciye vurdurduğu top kendi adamına gitmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 aynen öyle.gs ile aglattım adamı resmen tek kale oynadım.1-0 öndeyim dakka 70 de orta golden 2 tane gol yedim c.ronaldodan oyunun içine etmişler.patch gelmezse hakkaten kırıcam cdyi ilk defa o noktaya geldim 100 maç yaptım.yemin ediyorum ya l1 uçgen ile salla ileri onune düşsün,ya kornerden engellenemyen kafa vurusları,yada kanattan kostur orta yap gol harici gol yemedim bir allahın kulu göbekten gireyim ara pası atayım verkaç yapayım şeklinde oynamıyor herkes kanada koşturmus durumda.suan tek çözümü ultra defensive başlayıp kontradan gol bulup korner olmaması için dua etmek başka türlü gol yememek imkansız.tam bebe oyunu yapmıslar fifa 10 ne güzeldi.yenilsende istediğin şekilde oynayabiliyordun oyunu.şimdi oyun senin kontrolunde değil.belli şeyleri yapmak zorunda bırakmış insanı güzel organize atakmıs falanmış hikaye.80dk pozisyon vermiosun adama.en kısa adamıyla kafa golu atıyor gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 100 maç yapmışsın hala oyunu kötülüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 futbolu seviyorum yapacak birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Red said: futbolu seviyorum yapacak birşey yok :) küfrediyorum, kolu fırlatıyorum, sağa sola vuruyorum sinirlenince ama bırakamıyorum bende şu oyunu dönünce neyse ki bir ton oyun olacak almam gereken, direk takasa verip kurtulacağım yoksa elimde kalırsa başka oyunda oynayamıyorum asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 beyler okadar oynuorz diosunuz arada bi maç teklifi falan yollayın. id: rendell_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 üşüyoruz reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gol standart baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 red de plase fetişi var abi ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Hep ağladığı standatd golü atmış zaten :D ama golü atan reyiz ya ondan kaydedilebilir, doğru hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi 90 dk defans yapıyorum.o atak pozisyonunu yaratmak için cok ugraştım :) ultra defensive başlıyorum gs ile.böyle 2-3 pozisyon bulunca atmam gerekiyor :) bu golde aslında kolay gibi ama kaleci tutabilirdi açı dardı yani bide evet ben normal gol atmayı sevmiyorum.plase olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi o gol fifa 10'da gerçekten çok iyi olabilirdi, ama fifa 11'de çok rerörerö bir gol, herkes atıyor, plase tuşuna basmasan bile böyle atıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yok ben baros attı diye kaydettim.bide neden 5 tane gol kaydedebiliyoruz ya fifa 10 da ne güzel atıyoduk kaydetme yoktu :) neyse gs ile oynadıgım zaman en azından arkadan gelen cimbomba rahat yok laylaylaya koymadan tezahuratı eşliğinde en azından zevk alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bu sene nedense heç oynamıyorum. geçen sene sayısız ranked maç yapmıştım baya bi virtual pro oynamıştım fifa10'da bilen arkadaşlar vardır azap20. gol atmak zorlaşmış mı ne? gol atmakta çok zorlanıyorum. gol de çok az yiyorum. bi garip geldi önceki seneden sonra... büyük ihtimalle ara pas falan olayları değişmiş/zorlaşmış o yüzden.. neyse öyle işte fifa11 sarmadı! paylaşmak istedim.. :S şimdi gidiyorum... :( :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bari şu yan topları düzeltseler razıyım sıkıldım her maç kornerden en az 1 gol yemeye adamı dogru yerde de tutsan minicik adamlar yıkıp geçip kafayı vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 çok büyük patch gelecekmiş, değiştirileceği söylenen özelliklerden birkaç tanesi de offside kararları, defansif müdahaleler falan filan 2 gün sonra oyun takasa gidecekti şimdi elde tutsam mı diyorum, ya da yok gerek yok ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 gelmeli ztn.yaptıkları öküzlüğü düzeltsinler.koca sene futbolsuz geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bu arada gelen patchle elle oynama olayı var artık. patch öncesi bir kez bile çalınmamıştı el şimdi bariz görüyorum ele değiyor hemen düt düt öttürüyor hakem. güzel olmuş gayet. ofsaytı düzeltsinler bi de avantaj kuralıyla oynasınlar en önemlisi zaten başka eksiği gediği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yan toplar var bide.onu hallederlerse mukemmel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yan toptan 10dan fazla gol yemedim. yaptırmayın ortayı o zaman kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 geçen arkadaşla maç yaparken omuz omuza bi faulden sonra kırmızı gördü adam. pozisyondan sonra tartışma görüntüleri falan vardı da geçiştirdik tabi x x x diye, kırmızıyı görünce ikimiz de şok olduk. kavga tuşu falan mı var oyunda acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 mascio said: bu arada gelen patchle elle oynama olayı var artık. patch öncesi bir kez bile çalınmamıştı el şimdi bariz görüyorum ele değiyor hemen düt düt öttürüyor hakem. güzel olmuş gayet. optionstan falan açılıyodu sanırım ele çarpmaya faul, ben açtım pişman oldu bi maçta 2 penaltı 5 serbest vuruş falan oluyo açınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar