Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Red said:

galatasarayla oynuyorum h2hde.takımımı buldum :)

cana reyis süper.

ya arada Türklere denk geliyordum oynarken, hep BJK vs. yapardım adamlara karşı da daha BJK ile beni yenebilen Türk görmedim asdfasd yabancı da pek yoktu ilk seferlerde de level yükseldikçe oyunun ağzına çıkan tiplerle karşılaştıkça yenilmeye başladım.

Şansın varsa azıcık Chelsea, Real Madrid, Arsenal'la falan yenebiliyorsun onları ancak, onlarda dediğim gibi işte adam defans arkasına bıarktığı top ile kaleciyi geçemezse ya da kaleciye vurdurduğu top kendi adamına gitmezse
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle.gs ile aglattım adamı resmen tek kale oynadım.1-0 öndeyim

dakka 70 de orta golden 2 tane gol yedim c.ronaldodan

oyunun içine etmişler.patch gelmezse hakkaten kırıcam cdyi ilk defa o noktaya geldim

100 maç yaptım.yemin ediyorum ya l1 uçgen ile salla ileri onune düşsün,ya kornerden engellenemyen kafa vurusları,yada kanattan kostur orta yap gol harici gol yemedim

bir allahın kulu göbekten gireyim ara pası atayım verkaç yapayım şeklinde oynamıyor

herkes kanada koşturmus durumda.suan tek çözümü ultra defensive başlayıp kontradan gol bulup korner olmaması için dua etmek

başka türlü gol yememek imkansız.tam bebe oyunu yapmıslar

fifa 10 ne güzeldi.yenilsende istediğin şekilde oynayabiliyordun oyunu.şimdi oyun senin kontrolunde değil.belli şeyleri yapmak zorunda bırakmış insanı

güzel organize atakmıs falanmış hikaye.80dk pozisyon vermiosun adama.en kısa adamıyla kafa golu atıyor gelip.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

futbolu seviyorum yapacak birşey yok :)

küfrediyorum, kolu fırlatıyorum, sağa sola vuruyorum sinirlenince ama bırakamıyorum bende şu oyunu

dönünce neyse ki bir ton oyun olacak almam gereken, direk takasa verip kurtulacağım yoksa elimde kalırsa başka oyunda oynayamıyorum asdfads
Sosyal ağlarda paylaş

abi 90 dk defans yapıyorum.o atak pozisyonunu yaratmak için cok ugraştım :)

ultra defensive başlıyorum gs ile.böyle 2-3 pozisyon bulunca atmam gerekiyor :)

bu golde aslında kolay gibi ama kaleci tutabilirdi açı dardı yani

bide evet ben normal gol atmayı sevmiyorum.plase olcak :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben baros attı diye kaydettim.bide neden 5 tane gol kaydedebiliyoruz ya

fifa 10 da ne güzel atıyoduk kaydetme yoktu :)

neyse gs ile oynadıgım zaman en azından arkadan gelen cimbomba rahat yok laylaylaya koymadan tezahuratı eşliğinde en azından zevk alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene nedense heç oynamıyorum. geçen sene sayısız ranked maç yapmıştım baya bi virtual pro oynamıştım fifa10'da bilen arkadaşlar vardır azap20.

gol atmak zorlaşmış mı ne? gol atmakta çok zorlanıyorum. gol de çok az yiyorum. bi garip geldi önceki seneden sonra... büyük ihtimalle ara pas falan olayları değişmiş/zorlaşmış o yüzden.. neyse öyle işte fifa11 sarmadı! paylaşmak istedim.. :S şimdi gidiyorum... :( :S :S
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada gelen patchle elle oynama olayı var artık. patch öncesi bir kez bile çalınmamıştı el şimdi bariz görüyorum ele değiyor hemen düt düt öttürüyor hakem. güzel olmuş gayet.

ofsaytı düzeltsinler bi de avantaj kuralıyla oynasınlar en önemlisi zaten başka eksiği gediği yok.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

bu arada gelen patchle elle oynama olayı var artık. patch öncesi bir kez bile çalınmamıştı el şimdi bariz görüyorum ele değiyor hemen düt düt öttürüyor hakem. güzel olmuş gayet.

optionstan falan açılıyodu sanırım ele çarpmaya faul, ben açtım pişman oldu bi maçta 2 penaltı 5 serbest vuruş falan oluyo açınca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...