Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ya bişi sorcam bu oyunda defans yapmak zor değil mi ?.ben mi defans yapamıyorum yani sürekli içinden geçiyor rakip oyuncular benim adamların. bide pinball gayet güzel yapılabiliyor hala ve oyun dahda hızlandıgı için fifa 10 a göre bu sefer daha hızlı pinball yapabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Netten bilemem lag etkilidir muhtemelen de aynı alette oynarken gayet yapılıyor defans. Omuzu koyuyorum topu alıyorum Servet stayla dsfdsf tabi rakibim yetemiyordur belki yani ama dediğim gibi lag etkisiyle içinden geçiyor olmaları daha olası geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 valla ben ztn çok defans yapmayı sevmem ve beceremezdim pek.fakat bu oyunda hiç yapamıyorum.yani tabi genelde higuain rooney drogba falan tutamıyorum belki normaldir 3 adamımı yıkıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ha o da olabilir, biz büyük takımlarla oynamayı sevmiyoruz. Gerçi geçenlerde Real-İnter yaptık yine alabildim topu ama kolay değil o süpermenleri tutmak yine de doğru anda doğru yönle L2 yaptın mı alınıyo top faulsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ya ben şeye alısamadım sanırım.adam seçme ve adamı koşturma olayına hani otomatik topa gitmiyor.ve adam seçme olayını sadece air ball manual high olarak ayarlayabiliyoruz öncekiler gibi deil.bi türlü ortasını istediğim gibi olanı yapamıyorum.o çok mal olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 manager mode u beğendim. karabüksporla açtım lig rekabeti hoşuma gitti pesteki gibi biri kopup gitmiyor 4-5 takım yarışıyor falan ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 auto switch oynayacaksanız şu oyunu bence gamepadi kapatın ps kendi oynasın sizin yerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oyun çok kötü.yani futbol oyunu seviyorum oynamak istiyorum fakat çile haline geldi fifa 11 oynamak ultra atacking yapıyorum 10 kişi inadına defansa çekiliyor.risk almak istiyorum ya gol yiyeyim 10 tane.neden defansa yapısıyor inatla takım.taktikler hiç bir boka yaramaz hale gelmiş. nefre ettim oyundan ya.demoya muhteşem demiştim fakat oyunu alınca gorduk.özür diliyorum oyunu övdüğüm için tam bir velet oyunu olmus.vallahi red dead 1 fifa 11 2 dir artık benim için o derece alın size simulasyon futbol oyunu yediğim muhteşem gol inadına real madridi almadım.10 adamdan 8 i real madrid.fifa 10 da real madridi almazdı kimse cunku oynaması zordu herkese hitap etmiyordu şimdi bebelerin oyunu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 mascio said: auto switch oynayacaksanız şu oyunu bence gamepadi kapatın ps kendi oynasın sizin yerinize. eski sistemi mal gibi bozmuslar.ben tam orta seviyede oynuyordum adam seçmeyi şimdi ortası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 biz farklı oyunları oynuyoruz heralde ya.. FM'de de öyle oluyo resmen bug resistant benim bilgisayarlar ve play station'lar heralde :D ultra attacking yaptım mı herkes atağa çıkıyor gayet yani, öyle abuk sabuk cüce adamlardan sürekli kafa golü yeme durumu da yok. Ne bileyim, ballıyım heralde cidden. O yüzden de oynadığım en keyifli ve güzel futbol oyunu diyorum, buglar bana da gelirse iş değişir ama taktiklerim de gayet etkiliyor, anormal şeyler de olmuyor yani umarım başıma gelmez aynıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 allah allah oyun mu hızlanmış yoksa bana mı öyle geldi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Patch'ten sonra oyun çok hızlı geldi bana. Lanet ettim o konuda. eskiden slow-normal-fast speed ayarı vardı, hala varsa slow'a getireceğim normale dönsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 online oynuomusun nilep oyun gereksiz hızlı.adamlar gereksiz hızlı.bazı adamlar daha fazla hızlı pes takas etmek istiyen varsa takas yaparım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hayır olmaz ki böyle , ulan madem hızlandıracaksınız bir daha niye yavaşlattınız ki? fifa10daki hızına geri dönmüş oyun , yavaşken daha bi gerçekçiydi. dezavantajı defans yapması zor olmuş. benim gibi süfer defans yapan adam bile az önce 2-0dan 2-3 yenildi. alışmak lazım şimdi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Online oynama o zaman, ben aynı makinada oynuyorum multi yapacağım zaman kimse gereksiz hızlı değil. Neyse o yani :) online'da fark oluyorsa absürd bir şekilde evet halt etmişler ama pes gibi atari oyunu oynayacağıma single FIFA oynarım daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 valla bilemicem.yani ben yenme yenilme oalyında değilim fakat oyundan keyif alamıyorum.fifa 10 daki şeyleri düzeltip fakat hali hazırda çok güzel olam şeyleri bozup çok saçma birşey cıkarmıslar ortaya gk oluo pro ranked oynamak çok mükemmel fakat h2h yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ya işte bilemiyorum ben single'da inanılmaz keyif alıyorum. Multide katlanıyo arkadaşla yanyana oynarken. hiçbir futbol oyununmdan bu keyfi almamıştım pes 4'ten beri. Online'da zaten oyun en lagsiz halinde bile single kadar akıcı olmadığından çok rahatsız ediyo beni sevmiyorum. Mutluyum o yüzden, kaptan oldum Galatasaray'a takılıyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 fifanın singleı çok geri ya sistem olarak. ya ben söylemiştim zaten bunları ama. bu sene oynanacak spor oyunu yooook nba2k11 dahil hepsi çöp. çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 hızlandıktan sonra oynamadım da defans yapılıyo ya, ama salak salak şeylerden gol yeniyo evet. mesela kafa vurarak top uzaklaştıramıyorum resmen, bazen ortada bomboş koridor bırakıyo defans yürüyerek gol atıyo adamlar, istediğin adamı seçememe sorunu var ama peste'de aynı sorun oluyo. yine de sinir bozucu bişey tabi. var daha bir sürü rage mode'a sokan şey de, bugün pes 2011 oynadım arkadaşlarla onda daha çok rage'e girdim ehehe konusu değil belki de baya bi garip geldi ya, adamlar odun gibi çok geç tepki veriyolar, pas atamıyolar vs nefret ettim resmen. ha bide 2v2 yapıyoduk, mis gibi defans yapıyoruz adriano uzaktan gol atıp duruyo ona rağmen sinir oldum valla hehe. 30 metreden rövaşata golü mü olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ehuehe karabükle 3. sezonuma girdim adam gibi para yok boktan yabancıları alıp duruyorum paso. 2. olmuştum geçen sezon kupada inter affetmedi tabi beni. bu arada kafayla top uzaklaştırma olayı çok sinir ya vuruyosun hemen kıçının dibine bırakıyor arkada adam varsa mıçtın. sonra bi de nerdeyse her orta açtığımda cursor yanlış adamlara gidiyor onla uğraşıyorum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 defansı ben hafif geri koşarak yapıyorum, fırsat buldukça da omuz ve kaymadan hafif ileri koşarak. bu oyunda defans yaparken özellikle çok kaymamak lazım sanırım.. kaptığım gibi de uzun pas ile kanoute veya luis fabiano'ya atıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 aslında kaymak iyi de ben pek alışık değilim futbol oyunlarında kayarak top almaya pek yapmıyorum :p defansta direk odun gibi girince zor tabi ya, adamın pas atıcağı yeri tutarken kareyle 2. adamla girersen çok rahat oluyo mesela. jockey de baya yararlı bişeymiş onu da öğrenmem iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 jockey neymiş? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oyunda jockeyde kurtarmıyor.taktik yapmak falanda bir işe yaramıyor hani ne oyunu bilmediğin için kaybediosun nede oyunu çok iyi oynadıgın için kazanıosun böylede gerzek bir oyun.bugun yine 3-5 maç attım kanser oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 DoruK said: fifanın singleı çok geri ya sistem olarak. ya ben söylemiştim zaten bunları ama. bu sene oynanacak spor oyunu yooook nba2k11 dahil hepsi çöp. çöp. kimin umrunda bilmem de nhl muhteşem olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar