Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ha sokucam ama

her maç mutlaka bir golü kaleciden veya direkten dönerek boş kaleye tamamlanan gol şeklinde yiyiyorum. Biraz önce oynamayı bilmeyen bir salakla yaptığım maçta 4 topumun direkten dönmesi yüzünden zaten yeteri kadar sinirliyken, 87'de adamın ilk şutu (kaleye ilk şut değil, oyundaki ilk şut) bu şekilde gol olunca sinirlendim kapattım oyunu, (kırmadım bu sefer)

dün yaklaşık 15 maç yaptım tüm gün boyunca, yani saydım 12 golü bu şekilde yemişim ...

Bunlar PES 09'da 10'da falan vardı yani kaleye sert çek, dönen topu biri mutlaka vurur şeklinde beyinsizce bir şey ... FIFA'da o seviyeye düşmüş.

Şu Pro Passing vs. gibi özellikler olmasa tekrar 10'a dönüş yaparım, o derece tiksindim bu tip aptallıklar yüzünden,

Ayrıca dün bir kere atağım kesildi offside diye, offside falan da yoktu. Hani tekrar oluyor ya offside çizgi falan çıkıyor, tekrarı geldi pozisyonun offside çizgisi bile yoktu ...
Sosyal ağlarda paylaş

ofsaytı sorma zaten.fifa 10 daki güzelim ofsatyı bozmuşlar.bi patch falan cıkmazsa kanser eder.ben h2h yi bıraktım oynamıyorum valla.pro oynamak daha zevkli

ofsaytların cogu hem ofsayt olmuyor hemde 80 metre pas atıosun mesela.top daha 5 metre gitmemştken taaa sahanın obur ucundaki adama ofsayt diyor durduruyor oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

fifa 10da da kanser olabiliyorduk işte tek kale oynayıp yenilme falan.ama bu oyunda iyi oynama olayını rafa kaldırmışlar

yani orta yapabilen ve kareye basabilen her adam gol atabilir hale gelmiş

mesela kornerlerde ben fifa 10 da direk lucioyu seçerdim onla koşardım topa.bunda istediğin adamı sçeene kadar orta geliyor çoktan.seçsen bile dediğim gibi tevezler falan luciodan samuelden kafa topu alıyorlar.istediğin kadar zamanlama hatası yapma dogru yerde dur yinede kafayı vuruyor adam

uzaktan gol oluyor ya.şut olayı iyi bence ama fifa 10daki birçok şeyi bozmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yok cidden 10'a göre çok rezil olmuş, 3 gündür adam akıllı oynayınca fark ettim.

Öğlen attığım posttan sonra 4 maç daha yaptım, bol gollü maçlardı işte 5 golü yine dönen topları tamamlayarak yedim, 1 tane de attım öyle gerçi

PES seviyesine düşmüş oyun resmen ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim bu konuda katılmadığım birşey var, ben bu oyunu fifa 10 a göre daha çok oynuyorum kesinlikle ve daha az oynama şansım olmasına rağmen.

çoğu şeyi daha iyi, daha gerçekçi ve güzel. paslaşmalar organize ataklar çok güzel. kafa golü hiç yemiyorum ama her maç 1-2 tane kesin atıyorum demek ki kafa atmayı bilmek lazım her yuvarlağa kareye basan orta yapıp gol atamıyor yani.

var eksikleri, kötüleşmiş tarafları ama gelişmeler fifa12 için güzel şeyler. üzerine konulacak, feedbacklere göre hareket edilirse fifa 12 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu ünvanını fifa 10dan alır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben dönen toptan çok nadir gol atıyorum ya...

taktikler, oluştuğunuz top organizasyonları çok etkiliyor arkadaşlar.

ama dönen top organizasyonlarında sorun var bence biraz. ve biraz da kafa toplarında. çünkü kafa atıldığında çok abzürt bi şekilde yol alabiliyor bazen top.
Sosyal ağlarda paylaş

R2'ye basılı bir biçimde sağlam kafa vurursanız gol olmama ihtimali yok gibi birşey, hatta gayet karambollerde bile atıyordum.

Kafa toplarında bende bir sorun var. O da şu ki kaleci vuruşundan falan gelen topları defans oyuncum çelse bile arkaya doğru çeliyor. Yani yüzdeli anlatmam gerekirse gelen topların %70'i aynı şekilde oluyor. Üstelik ileri doğru yönlendirmeme ve vurmama rağmen böyle oluyor.

Birkaç defa bende aynı şekilde rakibi yakaladım gerçi, anladım ki bu konuda tek sorunlu ben değilim. Hatta BJK ile oynadığım zamanlarda Toraman ve Zapo'da bir sorun var diyordum ama Chelsea'ye geçtikten sonra aynı şeyleri Alex falan da yapınca tamamdır dedim :)

Oyun gerçekten kötü bu arada 10'a göre, Pro Passing vs. gerçekten olağanüstü yenilikler ama, yani şunu söyleyeyim,

Biraz önceki bir maçta sağdan Anelka ile içeri girdim, adam arkamdan kaydı. Ben o arada topu ayağımdan çıkardım Drogba'ya geldi. Baktım olmayacak, içeri doğru bıraktım topu ki Malouda boş kaleyle baş başa kaldı. Gool diye sevinecekken oyun durdu, Anelka'ya kayan Inıesta'ya kırmızı kart çıktı ve pozisyonum elimden alındı ...

Tamam kırmızı kartın avantajı olmaz vs. ama yok arkadaş, çok koydu bana ASDASDA
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene oynayacak futbol oyunu yok ya. pes geliştirmiş kendisini geçen senekinden daha iyi. fifayı oynayasım gelmiyor artık ilk başlarda beğenmeme rağmen, çok böyle ne bileyim, güzel değil ya oyuncular topsuzken fırıldak gibi dönüyor, topluyken tankere dönüşüyor falan. top sekmeleri bi acayip. hayvan gibi omuz koyulan pozisyonların %90'ı devam ediyor, zaten genelde omuz atarak top kapılabiliyor bunu legalleştirmek zorunda kalmışlar gibi resmen. pes için ise 2 yıldır geliştirdiğim önyargılar oynamama mani oluyor oynayasım gelmiyor onu da.

gelecek sene iki oyundan biri iyi olur.. nba 2k11 de iyi olmamış pek spor oyunu oynayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

dayanamadım bugün sipariş ettim. akarım fifa11'e de bu sene biraz gecikmeyle de olsa :) geçen seneki gibi beşiktaş ile ranked oynarım sırf :D hem bu sene az biraz daha iyidir guti q7 ile emmi? :D

valla ben bugüne kadar 2 haftadır hep BJK ile oynuyorum. Gayet yeterli ve güçlü bir takım olmuş. Quaresma'yı pek kullanamıyorum da Bobo, Guti ve Ernst feci iyiler oyunda,

Onun dışında Zapo ve Toraman ikilisi de bariz bir şekilde çok iyiler. Bugün Chelsea'yi seçmeye başladım işte birkaç maç öyle oynadım, onun dışında favori Beşiktaş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ofsaytı sorma zaten.fifa 10 daki güzelim ofsatyı bozmuşlar.bi patch falan cıkmazsa kanser eder.ben h2h yi bıraktım oynamıyorum valla.pro oynamak daha zevkli

ofsaytların cogu hem ofsayt olmuyor hemde 80 metre pas atıosun mesela.top daha 5 metre gitmemştken taaa sahanın obur ucundaki adama ofsayt diyor durduruyor oyunu

pes'teki ofsaytları gorunce öpüp başınıza koyarsınız bence fifayı.
ceza sahasının dışından foul kullanıyorum, orta açıyorum içeri. daha topa vurduğum gibi ofsayt düdüğü çalıyor. ulan nasıl bi mallıktır ya duran topa daha vurmadan ofsaytta beklemek :D

DarKRideR said:

yok cidden 10'a göre çok rezil olmuş, 3 gündür adam akıllı oynayınca fark ettim.

Öğlen attığım posttan sonra 4 maç daha yaptım, bol gollü maçlardı işte 5 golü yine dönen topları tamamlayarak yedim, 1 tane de attım öyle gerçi

PES seviyesine düşmüş oyun resmen ...

pes11'de çok iyi yakalıyorlar dönen topları ;) victor valdes gibi bi mal kaleciyle oynuyorum. onda bile dönen toptan yediğim sayılı
Sosyal ağlarda paylaş

hay sokim, 40 yılın başında orjinal bir gol attık onda da kayıt alamamışım adam gibi ...

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/44047527

videonun bittiği yerden gerisini hayal edin işte, top aradan geçiyor kaleci boşa atlıyor. Sonra yerden seken top kalecinin üstünden içeri giriyor.

edit: baraja çarpıyor tabii arada, öyle asdf
Sosyal ağlarda paylaş

bende pes tuşuyla oynuyorum

ya şeyi sorucam donma problemi sizde oluyor mu ? fifa 09 da 10 da olmayan hatta diğer oyunlarda da yaşamadıgım donma problemini fifa 11 de yaşıyorum

pro maçlarda da h2hde de salak salk donuyor cıkmak zorunda kalıyorum.

daha şimdiden 4 maglubiyeti 2 beraberlik aldım oyun dondugu için
Sosyal ağlarda paylaş

Yok oyun içinde olmadı henüz donma bana hiç. Ama EA Serverlara bağlanırken çok sıkıntı yaşıyorum , bezen not available diyor , bazen oyuncu karşıma oturamadan , connection lost diyor. Var mı bu sıkıntılar sizde de ? Çok can sıkıcı bu iş , PES 2010 da çatır çatır dönüyordu online oyun .
Bi de menülerin geçişleri inanılmaz yavaş , eziyet gibi. Online maçtan sonra mal gibi ana menüye dönmesi de ayrı saçma. Maçı yapamayıp connection lost falan olunca da ana menüye dönüyo , insan tek tuşla tekrar denettirir. Zamanıö menülerde geçiyor resmen
Sosyal ağlarda paylaş

bugün ikidir şu beyinsiz bug çıkıyor karşıma,

takımı seçiyorum, maça girmeden önce Team Management'tan kadroyu oluşturayım diyorum giriyorum, o an bir önceki maçta seçtiğim takımın kadrosu geliyor ekrana, oyuna başla diyince de Arena'da oyun kilitleniyor ...

Sadece bugün iki kere oldu. Yani çok küfrettim son 1-2 gündür zaman bol olup, bol bol oynayınca FIFA 11'i,

Aşırı derece de bug var, oynanabilirlik kesinlikle FIFA 10'dan çok daha kötü, hayır yani güzel yönleri var ki Pro Passing bile tek başına şu oyuna verilen parayı hak edecek cinsten lakin online bölümündeki buglar beni çok fazla sıkmaya başladı.

Şu kaleciden dönen topları tamamlama olayı da sokucam artık, biraz önceki maçta 3-2 yenildim, 3 golde aynı şekilde ... bir kere kontra yedin mi zaten kaçarı yok vur kaleciye doğru sektirsin boştaki adam vursun. Hayır ben niye öyle yakalayamıyorum lan ? 4-3-3 Ultra-Attacking oynuyorum, ortadan atak yapıyorum benim adamlarım niye öyle koşmuyor ?

Yok yani şu oyunu takasa verecem yoksa cidden çıldıracağım böyle saçmalıklar gördükçe,
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şu takım seçme ekranında Waiting for Opponent yazıyor iki takımda da, bizim de takım seçmemize izin vermiyor oyun. Rakip gelse bile takım seçemiyorsun ve oyundan çıkman gerekiyor. Bu da var mesela,

Onun dışında tak diye EA serverlarından kopma durumu var ki gerçi bu EA'nın bütün oyunlarında olan birşey ... Hayır hükmen mağlup saymasa kopsun, sorun yok ...

Bunun dışında ola ki kaleciye faul veya ceza sahası içinde offside gibi şeyler olursa rakip takıma, yani serbest atış kullanacaksa asla kendi defansınızın göbeğini boş bırakmayın. Yine sadece bugün 6 kere denendi bana karşı, 4 golü oraya doğru atılan ara pası ile, yani nasıl desem L1+Üçgen kombinasyonu ile yedim ki oraya düşen topa stoperler koşmuyor bile sadece izliyor ... Zaten koşsan da karşındaki takımın forvetinde Servet Çetin yoksa hiçbir şekilde yetişemiyorsun ...

Çok rezil şu Head to Head, rezil ötesi hatta
Sosyal ağlarda paylaş

ya sorma bende fena deliriyorum.dün yine bi kaç maç h2h atayım dedim.bi tane rahat maçım olmadı lan.hep sinir stres

ama bi tnae lavuga 120. dakkada yedeklerden giren santon kafa goluyle 3-2 yaptı maçı adam aglamıştır herhalde.

mesela 1-0 öne geçiosun ya.rakip direk kanatlara saldırıyor.ztn genellikle real madride karşı oynuyorum başka takımları pek göremedim :)

adam koşturuyor kanada sağlı sollu orta.her topa kafa vuruyor rakip takım.hani resmen adama bırakıosun kendini.atamazsa atamaz atarsa atar.herturlu vuruyor cunku adam

lucioyu seçiyorum militoyu getiriyorum defansa yinede ufacık adamlar kafa vuruyor lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...