Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kingpin said:

supremeallah said:

online modelarda oynayabilmek icin.

online mod dediğiniz nedir abi? ben eskiden network e bağlanıp rastgele biriyle maç yapıyordum şimdi yok mu öyle bir olay ?

aynen oyle head to head match, pro match lerde falan oynayabilmek icin.
Mesaj tarihi:
o bende de öyle lakin birçok win'im yazılmamış ya, sizde de varmı bilmiyorum fakat Lastest Match kısmında gözüken maçın galibiyeti, istatistiklere işlenmemiş asf

onun dışında çok feci lag oluyor, oynayamıyorum. Ama yine eğlenceli
Mesaj tarihi:
benim master account US PSN e bağlı. şimdi shopto dan aldım fifa 11 i. UK PSN e bağlı account ile aktive edicem ama istediğim gibi master accountla oynayabiliyorum di mi ? bi uyuzluk çıkarmaz herhalde bu hesapta online pass yok gibi.
Mesaj tarihi:
uk ile aktif hale getirince us ile oynuosunda bana her ps yi açtıgımda tekrar istiyor.ondan önce bi dl ediyorum tekrar öyle us ile giriyorum

bide bugunku golumu paylaşıyım

ea
Mesaj tarihi:
http://www.meleklermekani.com/imagehosting/bal-8207.jpg

fifa 10 u becerememiştim adam gibi gerçi gittim fifa 11 i açgözlülüğümden aldım ama çok oynamak istiyorum ya. beceremiyorum. hep fifa 95 lerde falan kaldım ben.
Mesaj tarihi:
valla ben sabri gibiyim. dağlara taşlara vuruyorum hep. beceremiyorum kesinlikle ya. oynarken kendimi özürlü gibi hissediyorum. o yüzden çıldırıyorum böyle gol atanları görünce ;(
Mesaj tarihi:
plase zor denmişti ama ben normal şutla gol çok az attım.plase baya garanti gol olmus.ve çat diye giriyor.fifa 10 da bile daha zordu
Mesaj tarihi:
koşma + ayaktan uzun açma => topa gelirken şut = kaleyi tutarsa 90% gol oluyo

tuşlarım farklı olduğu için şey edemedim...

karşıdaki real madrid alınca direk iptal ediyorum oyunu, 4,5 yıldızla oynamaya alıştım fifa 2010'dan beri ama şundan 5 yıldız alınca adamlar illa saçma sapan goller atıyolar ayar oluyorum
Mesaj tarihi:
real madrid çok hile olmuş hakkaten.adamlarda bitmek bilmeyen bi tempo var.ve pas geçmiyor illa önlerine düşüyor bişi oluyor

herifi biri realle 4-0 yaptı noldugunu anlayamadan.4-3 yaptım fakat yetemedim yinede :)
Mesaj tarihi:
Valla bana denk gelmedi hiç Real Madrid tecavüz timi

Aldığımdan beri bir kez sadece Inter ile, bir kezde Bursaspor ile oynadım, onun dışında hep Beşiktaş ile oynuyorum. Real Madrid'leri de yendim, Manu'ları da Inter'leri de asdfs

hatta daha iyi oluyor, Rating'i düşük takım olduğum için kazandığımda çok pis puan alıyorum, kaybettiğimde ise çok daha az kaybediyorum aasfsda
  • Yeni Oluştur...