supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kingpin said: supremeallah said: online modelarda oynayabilmek icin. online mod dediğiniz nedir abi? ben eskiden network e bağlanıp rastgele biriyle maç yapıyordum şimdi yok mu öyle bir olay ? aynen oyle head to head match, pro match lerde falan oynayabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dün attım arkadaşa bunuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 online'da attığınız golleri nası kaydediosunuz bole? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 online maçtan sonra rematch'e no dedikten sonra çıkan menüde "highlights" seçeneğinden upload ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nedense fifa 11'de h2h'de net ele alıyorum 50 maç %30 win fifa 10'da %79 win vardı 200 maçta... bir şeyler yanlış gidiyo ama anlamadım ahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 o bende de öyle lakin birçok win'im yazılmamış ya, sizde de varmı bilmiyorum fakat Lastest Match kısmında gözüken maçın galibiyeti, istatistiklere işlenmemiş asf onun dışında çok feci lag oluyor, oynayamıyorum. Ama yine eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 benim master account US PSN e bağlı. şimdi shopto dan aldım fifa 11 i. UK PSN e bağlı account ile aktive edicem ama istediğim gibi master accountla oynayabiliyorum di mi ? bi uyuzluk çıkarmaz herhalde bu hesapta online pass yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 uk ile aktif hale getirince us ile oynuosunda bana her ps yi açtıgımda tekrar istiyor.ondan önce bi dl ediyorum tekrar öyle us ile giriyorum bide bugunku golumu paylaşıyım ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://www.meleklermekani.com/imagehosting/bal-8207.jpg fifa 10 u becerememiştim adam gibi gerçi gittim fifa 11 i açgözlülüğümden aldım ama çok oynamak istiyorum ya. beceremiyorum. hep fifa 95 lerde falan kaldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bal kalbimi kırdı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 valla ben sabri gibiyim. dağlara taşlara vuruyorum hep. beceremiyorum kesinlikle ya. oynarken kendimi özürlü gibi hissediyorum. o yüzden çıldırıyorum böyle gol atanları görünce ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben de çaprazdan r2 ile ters ayakla attım attım, yoksa girmiyo hic =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 plase zor denmişti ama ben normal şutla gol çok az attım.plase baya garanti gol olmus.ve çat diye giriyor.fifa 10 da bile daha zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 koşma + ayaktan uzun açma => topa gelirken şut = kaleyi tutarsa 90% gol oluyo tuşlarım farklı olduğu için şey edemedim... karşıdaki real madrid alınca direk iptal ediyorum oyunu, 4,5 yıldızla oynamaya alıştım fifa 2010'dan beri ama şundan 5 yıldız alınca adamlar illa saçma sapan goller atıyolar ayar oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 real madrid çok hile olmuş hakkaten.adamlarda bitmek bilmeyen bi tempo var.ve pas geçmiyor illa önlerine düşüyor bişi oluyor herifi biri realle 4-0 yaptı noldugunu anlayamadan.4-3 yaptım fakat yetemedim yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Valla bana denk gelmedi hiç Real Madrid tecavüz timi Aldığımdan beri bir kez sadece Inter ile, bir kezde Bursaspor ile oynadım, onun dışında hep Beşiktaş ile oynuyorum. Real Madrid'leri de yendim, Manu'ları da Inter'leri de asdfs hatta daha iyi oluyor, Rating'i düşük takım olduğum için kazandığımda çok pis puan alıyorum, kaybettiğimde ise çok daha az kaybediyorum aasfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 o chelsea için de söylenebilir inter de öyle oynuyor bazen. her maç aynı oynamıyorki takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 manuda rooney pis tecavuz edio savunmaya. drogba gibi olmus adam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 evet onlnie 5 yıldız oynarken manuyla oynuyorum rooney allahsız gerçi her takımla da oynuyorumda işte manu ağırlıklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben karşıma 5 yıldızlı takım gelirse ya mancity, ya bayern yada real i alıorm. bunlardan sıkılıncada başka takımlara geçiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yaw legendary de ben barcelona ile madrid i yenemiyorum ya tamam gol yememeyi basardim ama gol de atamiyorum varmidir bir teknik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bu ne be videoyu izleyin http://www.facebook.com/video/video.php?v=444429479933 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ahuahah video iyiymiş :D Ama PES'teki kalecinin direk sahadan yok olması bug'ı daha efsane bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kalecinin istifini bozmadan devam etmesi priceless :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 turnuva noldu ya yenilmek istiyorum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar