Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

evet, bende bugün aldım oyunu ve 5 maç yapabildim şimdiye kadar online olarak,

çok daha iyi olmuş gerçekten, yani demoda dediğim herşey yine geçerli, onun dışında

5 maçımı da aynı adamla yaptım ve 2'sinde Beşiktaş'ı seçtim ki bir tanesinde rakip Milan, bir tanesinde de Manu'yu seçmişti kazandım. Bayağı iyi oynayan bir adamdı lakin Beşiktaş'ı iyi kullanınca feci işler yaptım. Arada bir maç Bursaspor'u seçtim ki onda Werder'i seçti ki yendi. Onun dışında Munich'i aldım ve onu da Chelsea ile yendi :) Son maçımda Inter-Real'de FIFA 10'dan kalan taktik ve oyun anlayışımla yine yendim.

Bilmiyorum oynadınız mı ama Beşiktaş gerçekten iyi olmuş. Özellikle stoperde Zapo'yu iyi kullanırsanız hiçbir şekilde adam geçirmiyor, yanında Ibrahim Toraman'da öyle, ayrıca Holosko, Guti ve Hilbert düzgün kullanıldıkları takdirde en az Quaresma kadar etkililer,

Onunda dışında Bursaspor'da Volkan Şen çok iyi ama asıl gözüme batan Vederson oldu. Çoook hızlı, bir kere depara başladın mı hiçbir şekilde kaptırmadan çizgiye inebiliyorsun orta sahalardan asdfads, çok sevdim. Eski PES'lerdeki Roberto Carlos gibi adeta,

Munich her zaman ki mal Munich ...

Inter'de geçen oyundaki kadar iyi gelmedi bana nedense,
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en çok be a goalkeeper moduna üzüldüm. Kalecilik dinamikleri falan iyi ama oyun çok mal olmuş.

Default rating 6.0, 6.5 altını kötü performans sayıyor zaten. Clean sheet'e hiç bonus vermiyor. Galatasaray'la başladım rakibe şut çektirmiyorlar. Yandan tutabileceğim biçimde orta da açtırmıyorlar. E bana iş düşmeyince 6.0'la bitiyo sonra menejer "kötü oynadın, bi dahaki maç yoksun" diyo. Şu olay cidden epic fail yani, önümdeki defansın başarısından dolayı benim cezalandırılmam.. EA Sports'a yakışmamış :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten sonra karabükte başladım orda pozisyon oluyo da sonuçta ilerde ben başarılı olup iyi takıma transfer olsam yine pozisyon yemezsek yine ben kötü oynamış olacağım.. 0.5 puan clean sheet bonusu koysalar, ki kalecisin yani çok mantıklı, gayet uygun olur. Yada default rating'i 6.5'e çeksinler. Hani sıkıcı bi şekilde pozisyon yemediğim maçı anca basit komutlar vererek izlemek yetmiyomuş gibi bi de kötü oynamış muamelesi görüyorum :D

Düzeltilebilir bir şey ama heralde çok zor değildir o puanı 6.5'e çekmek yada clean sheet bonus'u koymak. Yeni update ile yaparlar umarım o tarz bir şey..

edit: Abi üstüme gelen toplardan da puan almıyorum. Hem atak yiyeceğiz, hem rakip iyi vuracak anca öyle puan alacağım ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'la şimdiye kadar hiç yenilmedim yalnız, çok alıştım takıma ya sds

Bobo yerine Fatih Tekke'yle başlıyorum artık, yanında Holosko ile çift forvet oynayınca tecavüz timi gibi oluyorlar. Bobo çok ağır olmasaydı aslında çok pis yapardı, tam bir Milito olmuş ama işte ağır futbolcularla yapamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bozuldu zaten, burada bunu yazdıkta sonra gittim mal evladının biriyle maça girdim. Adam böyle bariz bir şekilde oynamayı bilmiyordu ama ...

Kaleye 21 şut var, direkten dönen 4 top vs. Adamın kaleye 3 şutu var, 1 tanesi gol ki ceza sahasının dışından gelişine vurdu ...

Böyle ballı adamlar çıkınca karşıma çıldırıyorum. Ardından bir maç daha yaptık birebir aynısı oldu istatistikler neredeyse, bir tek bu sefer 2-1 kazandı ...

Neyse bir süre oynamam zaten sinirlendim
Sosyal ağlarda paylaş

bana su oyunda calım atmayı ogretene cidden yemek falan ısmarlıycam nefret ettim abi calım atılmayan oyun mu olur.. eger yorumlarda okları degil sticki kullan ya da zaten gercekte de kosarak calım olmuyo yaa gibi seylerle gelmeyin.. ha bi de topu cekerken pace control(ya da herneyse iste) e bas dersenizde baya uzulurum =))

gecen 10 saat oynadık.. herkes barcelona her kaleci casillas.. uzaktan gol yok.. gol atmanın tek yolu pas pas paspaspaspaspaspaspaspaspaspaspaspaspaspaspaspas ara pas karsı karsıya atarsan.. ya da gir icerde birine pas cıkar..
Sosyal ağlarda paylaş

@screw :şimdi fifa oynamaya yeni mi başladın bilmiyorum tabi.ama bu oyunda calım atmak tamamen dogru yer ve zamanlama ile alakalı.

mesela ben 2-0 öne geçmeden yada çok dar alanda kalmadan special moves kullanmıyorum.çalım için special moves extra birşey sürekli kullanılacak birşey değil.

mesela koşarken bir anda durmayı iyi kullanmak lzm.tutoda da gösteriyor ztn onu.yani tamamen karşındaki adama göre oynican.

sağ yap sol yap dur geriye çek terse koş.

bide oyun yeni cıktı ilk başlarda barcelonalar çok olur sonra yavaştan 4 yıldızlara geçerler :).oyunu cozmek için güçlü takım alıyorlardır
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de şey var analogla defans yapamıyorum ama atağa çıkarken harika paslar veriyorum analog ile. bu sebepten top karşı takımdayken analogu kapatıyorum, top bana geçtiğinde tekrar analoga geçiyorum. yön tuşlarıyla pas vermeye kalktığımda hayatta istediğim yere gitmiyor top genelde pas hatası oluyor. analogda ise defans oyuncusunu tam geri yöneltene kadar çok zaman kaybediyorum kritik hatalar yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim kullandığım rumblepad II'de bi tuşa basıyosun analog yerine yön tuşlarını kullanıyorsun, bu sefer analog normalde yön tuşlarının görevi olan quick tactics işlevini görüyor. bi daha basınca tam tersi işte. normal ps3 controller'da nasıl bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...