Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

hainlerr fezada kalmamıs.shoptodan alıyorum

oyunu açarken tuto giriyor.ben onu 2 sene sonra keşfettim.ayrıca arenada takılarak ve training match yaparak ogrenirsin kendi kendine.orda frikik korner alayını da deneyebiliosun ztn

bu arada plase tuşuyla orta yapma yok fifa 11 de.ben hep öyle orta yapıodum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

yobonun yanlış hatırlamıyosam overall'ı 84tü 74e düşürmüşler. sabriyla gökhan aynı güçte eet. onun dışında bence normal statslar.
8x'ti ben 82 falan diye hatırlıyorum. 74 biraz anormal geldi bana ama gökhan gönül 73 de saçma geldi. gs'lileri ve bjk'lileri görmedim birşey diyemicem.

ama emenike: 63 :(
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ama emenike: 63 :(

abi normal bence, yani Türkiye liginin statslarını hazırlayan adamların çok bilgili adamlar olmadığını, olsalarda bu bilginin sadece büyük takımlarla sınırlı olduğunu düşünüyorum. Geçen yılda birçok Anadolu kulübünde gerçekten başarılı olan adamlar çok düşük puanlar alıyordu.

Türkiye İkinci Ligi'nde parlamış bir adam Emenike, bu sene aynı performansına devam ediyor ki bozmazsa seneye büyük ihtimal 75+ olur Emenike bu haliyle

Bu arada Red, şiparişini vermediysen eğer vazgeç Shopto'dan almadan, PTT şuan ne haltlar yiyor bilmiyorum ama posta işlerinde ciddi anlamda sorunlar var. Geçen hafta elime ulaşması gereken Dead Rising'im falan da halen gelmedi mesela, 1 aylık oyunlarımı söylemiyorum bile,

PTT olduğu sürece collector's edition'lar hariç hiçbir şekilde artık Shopto'dan vs. şipariş vermeyeceğim sanırım. Terör örgütü cidden başka birşey değil
Sosyal ağlarda paylaş

Valla CE'ler için zaten Shopto kullanmaya devam, ama bir daha takip nosuz şipariş vermem. Onun dışında İstanbul'daki spotçulardan alacağım oyunlarımı büyük ihtimal,

Gran Turismo 5 ve Killzone 3 falan çıkınca gidip Sony Shop'tan alırım, onlarda da tamamen Türkçe destek var diye o kadar,
Sosyal ağlarda paylaş

EA'nın oyunları PS3'te genelde 130-140 arasında oluyor, daha üstüne çıkanı pek görmedim son zamanlarda

FIFA 11'de büyük ihtimal 130 olur. Ha alır mıyım? Sanmıyorum :) Türkçe dil desteği vs. olsaydı bir an düşünmezdim ama firmalarında birşey yapması gerekiyor ki gidip ben 130TL'yi düşünmeden vereyim.

Sony yapmaya başladı işte, adamlar gayet güzel satışlar yapıyor. Bugün İngiltere'den en az 110TL'ye getirtebileceğin Move Starter Pack'i 150TL'den satışa sunuyorlar ki Türkiye'deki bütün spotçular bile 150TL'den satışa sunuyor.

God of War olayı ve sonrasını da biliyoruz. Adamlar şimdi beklenen iki efsanevi oyunu da tamamen Türkçe hazırlıyor.

Ha ne oldu? Türk oyuncusu da gidip Sony'i centerlardan vs. alarak ödüllendiriyor, resmi satış rakamlarına sayılar işlendikçe hem biz hem Sony kazanıyor :)

EA'da bunun farkına ilk varan firma oldu lakin daha Türkçe üzerinde pek bir çalışma görmedik. Onlarda dil üzerinde kafa yormaya başladıklarında iyi satış yaparlar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

d&r'da falan 180 mi olur ki? Her zamanki yerden alıp online play için 15 dolar da netten vermek zorunda kalmaktan tırsıyorum :/

bundan dolayı tribe girdim.en iyi yol bildiğin yol.5 günde gelsin shoptodan gelsin

yukarda biri yazmıs online için mesaj atacaklar diye.ne grek var riske :)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben bugun gittim aldım. suadiyede barcelona diye bi ps3 satan dükkanda bulabilirsiniz.
oyun hakkında ilk izlenimlerimi yazayım.

10 furyasında oyunu yavaşlatarak pes'e koyan fifaydı ama bu sefer o kadar yavaşlatmışlar ki , yemin ediyorum bi ara ulan fifa10u mu taksam dedim yavaşlığın sıkıntısından.
oyun daha da gerçeğe yaklaşmış , e tabi bu olunca da fifa10 keyfi vermedi bana. o kadar gerçekçi ki maç boyunca eskisine nazaran daha az atak oluyor. bu da benım sıkılmama nedne oldu tabi.
oyuncuların puanları da bana kalırsa fifa10 kadar başarılı olmamış.
!!!!
en önemlisi burası. oyunun şut çekme mantığını neredeyse tamamen değiştirmişler. eskiden rahat gol atabildiğiniz yerlerden artık gol atmak o kadar da kolay değil. hele ceza sahası dışından gol atmak artık gerçekten çok zor.
benim en çok yadırgadığım değişiklik bu oldu. şut çekmeyi öğrenmek biraz zor olacak gibi.

oyunculardan dikkatimi çekenler:
john terry = oyunun sanırım en iyi defansı olmuş. personality özellikleri oldukça da yüksek.
michael essien= geçen oyundakinden bile iyi. tam bir canavar.
drogba = 10daki kadar hızlı olmasa da boş bırakmaya gelmiyor. başarılı yapılmış.
ronaldo = tam bir bela. fifa11'i fifa10'dan daha yavaş yapmışlar ama bu çocuğu yavaşlatmayı unutmuşlar.
messi = oyunun en iyi oyuncusu galiba.

messi overall 90
ronaldo overall 89
ama ronaldoyu striker oynatınca o da 90 oluyor.

önemli değişikliklerden biri de ara paslar. ben ara pas gol mantığıyla oynamaya alıştığım için yenisinde deneyeyim dedim. ama bidiğin ızdırap çektim. ara pas atmak artık çok daha zor.

anlayacağınız arkadaşlar , fifa11 yepyeni bir oyun. fifa10'un büyük bir kısmı fifa10'da kalmış. 11'i çalışıp öğrenmemiz gerekicek.
çok çalışmam lazım çooook!!!
Sosyal ağlarda paylaş

2500 SAAT uğraşıp be a pro oyuncusu yaptım tıpatıp bana benzedi falan süper oldu, devam ettim ve oyun loading ekranında load ede ede 5000 saat etmedi kaldı orda. oyunu kapatıp açtım autosave etmemiş bütün hepsi gitmiş, öylesine bi deniyim giriyo mu dedim şak diye girdi be a proya.

ALLAH BELANI VERSİN EA ALLAH BELANI VERSİN FİFA
Sosyal ağlarda paylaş

abi kareyle iki kişi pres yapıyor aynı pesteki gibi. ama bu sefer çok alan boşalıyor diğer adam yüzünden, onu her zaman kullanmak akıl karı değil yani ancak belli bölglerde baskı altına alınca kullanmak gerekiyor anladığım kadarıyla. onun dışında top kapmak çok zor geldi bana bir şeyleri yanlış yapıyor olmalıyım çünkü top kaptırmak da çok kolay. anlamadım gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...