Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sana son 4 senemi anlatsam adminlerden topici silmelerini artık çok mutlu bir insan oldugunu söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yani @red güzel yerden yakalamıs,herkes aynı ailelere sahip degil,acını anlıyorum cok üzücü bi durum. biraz da bizim acımızdan bakmaya calıs ''herkesin kutsalı kendi atfettigi derecede kutsaldır ya da önemlidir'' bunu unutmamak lazım. herneyse tekrar basın saolsun,mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Başın sağolsun. Hayatta tek başına da bir güç olmayı öğrenmen lazım. Bu yıl sana bunu öğreticek işte, birilerine bağlı olmadan birşeyleri başarman lazım. Kötünün de kötüsü var, aşarsın. son olarak da şu şarkıyı gönderiyorum sana http://evilvince.com/wp-images/Nina_Simone_Aint_Got_No:I%20Got%20Life.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 SeaGle said: fede said: tutunacak bula bula milliyetçilik dalı mı buldun gecenin bu saatinde öküz gibi güldüm abi, insanları uyandırdım senin yüzünden sdf kuşlar bile CCC şeklinde niye uçuyor sanıyorsunuz? ya uç ya terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 beyler adam google translate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Herşeye değindiğimiz şu başlığımızda bir eksik gördüm. Hiç aşktan bahsetmemişiz sevgili forumseverler. Haydi bana aşkı, sevdayı anlatın, yorumlayın öğretin eleştirin övün. Bir de şu yakınındayken uzak kalması, o kadar uzaktayken de yakınınında hissebilmenin çelişkisini. Aşk? Nesin sen öyle?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 aşk sadece sekiz yaşındaysan güzel, öyle bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 soulberry said: aşk sadece sekiz yaşındaysan güzel, öyle bi şey. Hah ha. Di mi? Tam da böyle aslında galiba. Biz büyüdükçe ya aşk çocuk kalıyor ya da biz büyüdükçe aşkı haketmez oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Aslında hepimiz küçük haylazlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 BulletRide said: Aslında hepimiz küçük haylazlarız Önyargımı söyleyeceğim şimdi bak: Bence ilgi senin hoşuna gidiyor. Di mi di mi? Hadi söyle. :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Selam, soulberry said: aşk sadece sekiz yaşındaysan güzel, öyle bi şey. Adam haklı Teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 "yüreğinde acı varsa bilincinle yoğur onu hüzünleri coşkulara acıları sevinçlere çevir ırmak ırmak..." Burda gizli değil mi pek çok şey aslında. Yüreğindeki o acıyı bilincinle yoğurup kendine bir şey katmayı sağlamak. Acıları sevinçlere çevirip ırmak ırmak akmasını sağlamak. Aşk sekiz yaşında güzeldir, o olgun, yaşaman gereken yaşındaysa kusursuzdur. Ta ki ruhun da gönlün de bilincin de o aşka bürünmüşse. Asıl zorluk burası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sana son 4 senemi özetliyim; iyakşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Aşk, "göreceli bir olgu" demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sevisebiliyorsam benim icin sorun yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bir de tutku ve arzu yanı var, evet. Tabi önceliğin de önemli olduğu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Delicatessen said: Ta ki ruhun da gönlün de bilincin de o aşka bürünmüşse. şu dediğin olay yalnızca romanlarda filmlerde oluyor. gerçek hayatta yok öyle bir şey. varsa da belki kısa bir süre için var. bir de doğa belli olgunluğa erişildiğinde 'haydi üreyin' diyor bize. biz de bu amaçla kendimize uygun bir eş arama çabalarına giriyoruz, bu arayışlardaki esas amacımızın üremek olduğunu pek te bilmeden yapıyoruz bunu. ama uygar olduğumuzu düşündüğümüz için, bu olayı hayvan gibi yapmayı yediremeyerek, yüceltme gereksinimi duyuyoruz bir çeşit. adına da 'aşk' diyoruz. evet, böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 selam olsun sana, ey kafası karışık çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 önce kurallı ve sade cümleler yaz sonra konuşalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Delicatessen said: soulberry said: aşk sadece sekiz yaşındaysan güzel, öyle bi şey. Hah ha. Di mi? Tam da böyle aslında galiba. Biz büyüdükçe ya aşk çocuk kalıyor ya da biz büyüdükçe aşkı haketmez oluyoruz. ahahah cedric 8 yasındaysanız bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bella said: önce kurallı ve sade cümleler yaz sonra konuşalım bence. Neyin kuralı? Neye göre sadelik? Bilmiyorum ne kastediyorsunuz ya da kastediyorlar? Dilime geldiğimi yazıyorum emin olunmalı buna. Kelime dediğimiz şeyler zaten bizi asla tam olarak ifade etmez. Kullandığım kelimeler bile inan bana benim için yetersiz geliyor. O yüzden sen sana yeten kelimelerle yaz ben de bana yetmeyen kelimelerle.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Varsın ateşim suskunlukla beslensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Delicatessen said: O yüzden sen sana yeten kelimelerle yaz ben de bana yetmeyen kelimelerle.(tu) harbiden (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sevdim seni genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar