Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birşeyler Bulunmalı

Delicatessen

Öne çıkan mesajlar

yani @red güzel yerden yakalamıs,herkes aynı ailelere sahip degil,acını anlıyorum cok üzücü bi durum.

biraz da bizim acımızdan bakmaya calıs

''herkesin kutsalı kendi atfettigi derecede kutsaldır ya da önemlidir'' bunu unutmamak lazım.

herneyse tekrar basın saolsun,mekanı cennet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Başın sağolsun. Hayatta tek başına da bir güç olmayı öğrenmen lazım. Bu yıl sana bunu öğreticek işte, birilerine bağlı olmadan birşeyleri başarman lazım.

Kötünün de kötüsü var, aşarsın.

son olarak da şu şarkıyı gönderiyorum sana
http://evilvince.com/wp-images/Nina_Simone_Aint_Got_No:I%20Got%20Life.mp3
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Herşeye değindiğimiz şu başlığımızda bir eksik gördüm.
Hiç aşktan bahsetmemişiz sevgili forumseverler.
Haydi bana aşkı, sevdayı anlatın, yorumlayın öğretin eleştirin övün.
Bir de şu yakınındayken uzak kalması, o kadar uzaktayken de yakınınında hissebilmenin çelişkisini.
Aşk? Nesin sen öyle?8-)
Sosyal ağlarda paylaş

"yüreğinde acı varsa
bilincinle yoğur onu
hüzünleri coşkulara
acıları sevinçlere
çevir ırmak ırmak..."
Burda gizli değil mi pek çok şey aslında. Yüreğindeki o acıyı bilincinle yoğurup kendine bir şey katmayı sağlamak. Acıları sevinçlere çevirip ırmak ırmak akmasını sağlamak.
Aşk sekiz yaşında güzeldir, o olgun, yaşaman gereken yaşındaysa kusursuzdur. Ta ki ruhun da gönlün de bilincin de o aşka bürünmüşse. Asıl zorluk burası işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Delicatessen said:

Ta ki ruhun da gönlün de bilincin de o aşka bürünmüşse.

şu dediğin olay yalnızca romanlarda filmlerde oluyor. gerçek hayatta yok öyle bir şey. varsa da belki kısa bir süre için var. bir de doğa belli olgunluğa erişildiğinde 'haydi üreyin' diyor bize. biz de bu amaçla kendimize uygun bir eş arama çabalarına giriyoruz, bu arayışlardaki esas amacımızın üremek olduğunu pek te bilmeden yapıyoruz bunu. ama uygar olduğumuzu düşündüğümüz için, bu olayı hayvan gibi yapmayı yediremeyerek, yüceltme gereksinimi duyuyoruz bir çeşit. adına da 'aşk' diyoruz.

evet, böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

önce kurallı ve sade cümleler yaz sonra konuşalım bence.

Neyin kuralı? Neye göre sadelik? Bilmiyorum ne kastediyorsunuz ya da kastediyorlar? Dilime geldiğimi yazıyorum emin olunmalı buna. Kelime dediğimiz şeyler zaten bizi asla tam olarak ifade etmez. Kullandığım kelimeler bile inan bana benim için yetersiz geliyor. O yüzden sen sana yeten kelimelerle yaz ben de bana yetmeyen kelimelerle.(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...