Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yok abi ben hep ukden dl yapıyorum ama us ile oynuyorum herşey hani bad companyler vsler online pass hep uk kayıtlı shoptodan aldıgım için ama us ile oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çok az bi içerikte sorun çıkıyor. mesela fifa da sorun çıkıyordu. genelde online olarak içeriğin doğrulandığı durumlarda sorun çıkıyor. ama map packlerde falan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Radec Academy eski K2 mapi sanırım baya güzel. Diğer maplerde güzel alınır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 3x XP weekend akın. Yeni mapler çok iyi hep full çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 killzone3 alayim diyorum da linkdekinde turkce seslendirme varmidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hut ve zavvi'den alıpta türkçe dil seçeneği çıktığını söyleyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ben huttan aldım, çıktı türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 online moduna baktım da; insanlar çok rahat tutturuyor. oyun koluna mı alışıklar yoksa klavye mouse mu kullanıyrlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ben kolla oynamayı beceremediğimden bıraktım oyunu. gitmiyor o padlarle lanet aim, mouse şart bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Move ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Move+sharpshooterla oynuyorum alisinca asiri eglenceli ve kolay ama maalesef bir o kadar da yorucu :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kaca patladi sharpshooter ve duzgun calisiyor mu, algilamasi vs nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Sharpshooter ile oynadım ama gereksiz zor, sırf move ile oynuyorum, acaip rahat oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hareketleri analog ile mi yapıyorsun yoksa ayrı kumanda mı aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 wha? Hareketler dediğin yürüme mi? Navigation Controller ile yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Masquerade said: kaca patladi sharpshooter ve duzgun calisiyor mu, algilamasi vs nasil? 100 tl http://morfare.com/asp/show_stock.asp?product=SharpShooter gayet iyi algılaması, hiç sıkıntı yaşamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Helghast Edition (Helghast büstü, Sniper figuru, artwork, CE vs) DR'da 99 lira, ben bir tane kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Vaay iyiymiş ya yarın gidip alsammı ki kz3 dediğin fail oldu oyun olarak gerçi ama... Of kararsız kaldım simdi skyrim düsünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 diğer herşeyi geçtim sadece o sniper figurunu gitsen kadıkoye 100 liradan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ulan sanki ben satıyorum, yukardaki paket D&R'da 99 lira! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Tamam deilmiş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ulan almadım zamanında sonradan pişman oldum dnr larda kalmamış şimdide arıyorum deli gibi tüm numaraları personalde gerizekalı kodluyorum killzonediye hala o ne ki ya başka arkadaşı veriyim o ilgilensin diyo iyice tepem attı kaçtı güzelim box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar