Anelor Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 abi ona bakarsan medicte öldüğünde kendini revive edebiliyo her classın kendine göre iyi yanları var ben sniper ın pek bi overpowerlığını görmedim şuana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ya medicte bi sıkıntı yok.bi işe yaramayan dandik robotu var:) valla hep gorunmez şekilde taramalıyla soteye yatan sniperlara denk geliyorum.ki tactician oynadıgım içni radarımda gozukmemesi sinir bozucu. böyle olunca sniper adamda çok oluyor.her köşede invis olmus pusuyorlar ondan dolayı :) snipera ne diye taramalı veriosun ayrıca engineerdaki lmgyi tekrar medicte açmak.yani aynı bokun yeşili olayı.başka classa açmış oldugun silah öteki classta bi daha açıosun.her classın farklı olmalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 abi köşeleri kontrol ederek oynarsan zaten crossda belli oluyo sniperlar yani ki çoğu mal gibi second ability nin sonuncusunuda açıyolar radarını bozuyo aha sniper var diyosun. ben çoğunlukla marksman oynuyorum millet gayette farkedip sıkıyo kafama. her classın çok güzel özellikleri var bence ve bi dengesizlik görmedim şuana kadar. ha zaten marksman tactician'ın counterı resmen, özellikleri tacticianın radarını disable etme işte adam marklamasını engelleme falan. tactician olarak marksmanlere sinir olman gayet normal bence. mesela medicte etrafındakilere devamlı regen aura veriyo o botu yakın mesafede yakalanırsan ağzına sıçıyo adeta melee atarken kaç kere bota öldüm adam kurtuldu yani ayrıca adamı öldürüyosun adam revive ediyo kendini geri. silahlar gayet yeterli bence hepimiz yıllarca cs oynamış adamlarız mp5 ak-47 m4 awp dışında silah alıyomuyduk? oyunun olayı zaten class çeşitliliği bununla birlikte sana sunduğu bir çok farklı stilde oyunu oynayabilme imkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 KZ3'e adam gibi de reklam yapılmadı ya. Çok daha dandik olan Homefront 1 milyonu geçmiş mesela ki heryerde reklam basıyor adamlar. Crysis 2 de bi çıksın multi yorumlarını görelim öyle karar vericem hangisini alacağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruzzcolt Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o bu değil oyuna dust koymadılar diye rakamlar düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bxv7sl_6d48&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Single ını da Multisini de çok beğendim ben, campaign baya bi kısa geldi bana ama multi epey zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 multide cover nie yok o kötü ahah kz3 güzel oyun ya ben arada giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Multisi beni acaip sardı, oynuyorum fırsat buldukça. Yalnız deli edebiliyor bazen haritalar. O kadar dengesiz haritalar var ki takımı bezdiriyor millet çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 multisine evde hiç bakma şansım olmadı ama lansman partideki turnuvadan, ne bilim pek ısınamamıştım o gün asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bu hafta sonu double xp var akın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 psyi açmaya açmaya unutmusum ya gamepad yabancı geldi.fps oynayamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Yarın yeni DLC ile birlikte bir DLC Pack geliyor, 3 DLC birden 10 dolar olacak sanırım, öyle olursa alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya bende odama yeni tv alınca dün oturup test için bunu oynayayım dedim, son 3-4 bölümü oynamamıştım asafs yani ne bilim, daha kötü son olamaz sanırım. Yine de son görevler çok etkileyiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Aynen ben de almayı düşünüyorum DLC'leri epey saydı multisi, PS plus la bedavaya gelen Steel Rain'i kurup oynayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 UK PSN'i kullanmadığımdan indirmedim ordan, TR PSN fiyatını bekliyorum DLC Pack'in. Singleplayer iyi değil cidden. Sıkıldım oynarken ama multi cidden çok zevkli. Stat'ları sıfırlayıp tekrar oynamayı planlıyorum DLC ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 multi bencede şu son dönemde bc2den sonra en iyi fakat bu psn olaylarından sora girdiğimde oynicak adam bulamamıştım sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 daha hiç bakmadım multiye ya sfsd iyi mi cidden o kadar lansmanda oynamıştım biraz pek sarmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Baya iyi, leveling sistem güzel, class'lar cidden fark yaratıyor oyunda falan. Move'lada çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ben sağlam stat whoreum ya 2.11 oldu K/D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Aldım ben bundleı, dl bitince deniyip yorum yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 UK store'dan alsam TR account'uma yükleniyor mu? Nasıl işliyor sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 makineye yükledin mi bi kere istediğin psn ile girip oynayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 problem çıkarmasın "bu account'ta yok" falan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar