Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killzone 3

mani

Öne çıkan mesajlar

ya medicte bi sıkıntı yok.bi işe yaramayan dandik robotu var:)

valla hep gorunmez şekilde taramalıyla soteye yatan sniperlara denk geliyorum.ki tactician oynadıgım içni radarımda gozukmemesi sinir bozucu.

böyle olunca sniper adamda çok oluyor.her köşede invis olmus pusuyorlar ondan dolayı :)

snipera ne diye taramalı veriosun

ayrıca engineerdaki lmgyi tekrar medicte açmak.yani aynı bokun yeşili olayı.başka classa açmış oldugun silah öteki classta bi daha açıosun.her classın farklı olmalıymış
Sosyal ağlarda paylaş

abi köşeleri kontrol ederek oynarsan zaten crossda belli oluyo sniperlar yani ki çoğu mal gibi second ability nin sonuncusunuda açıyolar radarını bozuyo aha sniper var diyosun.

ben çoğunlukla marksman oynuyorum millet gayette farkedip sıkıyo kafama. her classın çok güzel özellikleri var bence ve bi dengesizlik görmedim şuana kadar.
ha zaten marksman tactician'ın counterı resmen, özellikleri tacticianın radarını disable etme işte adam marklamasını engelleme falan. tactician olarak marksmanlere sinir olman gayet normal bence.

mesela medicte etrafındakilere devamlı regen aura veriyo o botu yakın mesafede yakalanırsan ağzına sıçıyo adeta melee atarken kaç kere bota öldüm adam kurtuldu yani ayrıca adamı öldürüyosun adam revive ediyo kendini geri.

silahlar gayet yeterli bence hepimiz yıllarca cs oynamış adamlarız mp5 ak-47 m4 awp dışında silah alıyomuyduk? oyunun olayı zaten class çeşitliliği bununla birlikte sana sunduğu bir çok farklı stilde oyunu oynayabilme imkanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...