Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul'da 200 milyarlik ev

reyou

Öne çıkan mesajlar

Luriel said:

Bence İzmirde al evi direk düzgün bir evi 800 900 den aşşa kiralayamıyorsun bornovada ve diger üniversite semtlerinde. Ögrenciyi tokatlama amaçlı. 200 milyarada bence iyisinden bi tane alırsın.

aynen

balcovadan 70-80 milyara bir ev alip 600e rahat kiralarsin ogrencilere.
su an benim oturdugum yer, normal bi yerde olsa 600 civarlarinda olurdu kirasi, ogrenci yerinde olunca 900e firlio.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Bella said:

libadiye caddesinden ev al.
soyağın üst tarafında bulunan büyük boş arsaya arap yatırımcılar acayip bir alışveriş merkezi yapacakmış, dünyada tek olacakmış. deli para eder 5 sene sonra.

arapların keyfini bekliyoruz :D

ünalandan almak pek makul değişde soyaktan alınabilir.

istanbulda ev alınıp kiraya verilmez.

Onun yerine silivride (havaalanı yapılıyor) ya da tuzla (yeni metro hattı) hatta gebze civarında arsa almak çok mantıklı

ulan eski günlerim geldi aklıma yaa :D ünalan örnek mahallesi esin sitesi hamdi mamdi lan ne güzel yerlerdi arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Istanbul'da 200 Milyara alacagin evin kirasi maksimum 500 TL olur. 400 Ay boyunca ( 33 sene 4 ay ediyor ) hic bir masraf yapmazsan verdigin parayi anca cikariyorsun.

Banka yaklasik olarak 8/1000 faiz veriyor. Alacagin aylik kiranin 3 kati kadar yani.

iyi de yatırım yapmak fabrika kurup zararı çıkarmak değil ki? kiralarla evin ilk yatırım giderini karşılamak değil ki amaç, ev hep sizin varlığınız olarak kalacak. sen paranı faize verdiğin zaman sadece faizi mi geri alıyorsun :)

ayrıca 200 milyara alınan evde 1000 liraya kadar kira alınabilir yerine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam çok mantıklı olmasada
alınabilir yani

bız öyle 40k ya ev almıstık 3 sene sonra degerı 150k oldu
kırası cok degısmedı ama olsun.

sonra ufak bı dukkan aldık dandık 50k ya 3 ay sonra 65k ya sattık. taş attın da kolunmu yoruldu nedir.

tabikide daha iyi şekilde değerlendirelebilir ama öyle çokta boş yatırım degıl. sırf kira getirisinden geri ödeme çıkartmak şaçma oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Yillik faizler %7.5 yahu, ne kazancak adam faizle.

Avrupa Konutlari demeye geldim denmis zaten. Proje basi alirsan direk ikiye katliyor kendini, su an Atakent 2 yi teslim ediyorlar, projede 110k olan evler yapildiktan sonra 235k gibi fiyatlara gitti. Kiralari da 1500 civarinda olacak. Birkac yil once Avrupa Konutlari TEM de ayni sekilde kazandirdi. Simdi Ispartakule yapiyorlar sanirim onlara bir gozat bence.

Bu tip yatirim cok mantikli yapan firma saglam oldugu surece. Yillarca bitmeyen toplu konut dolu bir sehir Istanbul.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Istanbul'da 200 Milyara alacagin evin kirasi maksimum 500 TL olur. 400 Ay boyunca ( 33 sene 4 ay ediyor ) hic bir masraf yapmazsan verdigin parayi anca cikariyorsun.

Banka yaklasik olarak 8/1000 faiz veriyor. Alacagin aylik kiranin 3 kati kadar yani.
çok abartı.
ben kartal/rahmanlarda oturuyorum. konum olarak güzel bir yer(her yola+ sahile yakın) evler 130-200 arası değişiyor. alt katımız da abimin 140a satıyor şu an içindeki kiracı 725 veriyor.
yeni yapılan binalar var etrafımızda max fiyat 200 min kira 900-950

ayrıca topraktan ev projelerine girmek çok mantıklı.
Kapari konutlarından aldık 120k'ya daha evlerin ilk katlarının kalıpları kuruluyor 160k oldu satış fiyatı. sadece 2 ayda değişiyor bu kadar. Bu tarz projeleri kovalamak akıllı bir çözüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

moda'da öyle birşey bulunabilse keşke. moda'da oturmak istiyorum!

1 trilyon evler adeta.
ah moda'yı takıntı yaptım resmen.

moda'da 200-250 milyar arası ev dolu var. tabi sahilde deniz manzaralı çatı dubleksi falan dediğin gibi pahalı.

ayrıca yatırım önerisi olarak kurtköy diyorum ben. sabiha gökçen, viaport, formula falan gibi yerlerin açılması çok iyi oldu ve git gide büyüyor semt. 200 milyara da yeni güzel evler bulmak mümkün. ama kiralama olanaklarını bilemeyeceğim fazla talep olmayabilir şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

Bella said:

moda'da öyle birşey bulunabilse keşke. moda'da oturmak istiyorum!

1 trilyon evler adeta.
ah moda'yı takıntı yaptım resmen.

moda'da 200-250 milyar arası ev dolu var. tabi sahilde deniz manzaralı çatı dubleksi falan dediğin gibi pahalı.

o sahil şeridinde bulunan büyük camlı, büyük teras ve balkonlu deniz manzaralı evler olmayacaksa ara sokakta olacaksa ne anlamı var =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...