barinaktanal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hadi müslümanlar sadece bi ay boyunca sorun çıkartıyo, 12 ay zinanın içkinin kumarın dibine vuran ateistleri napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barinaktanal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 internetin militan ateistleri de çok çekilmez oluyo ya öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Kendine müslüman diyip komşusunun karısıyla yatanlar da var yani, şu saydıklarının hiçbirini yapmayanlara müslüman diyeceksek türkiye'nin %30u falan müslüman çıkar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 barinaktanal said: hadi müslümanlar sadece bi ay boyunca sorun çıkartıyo, 12 ay zinanın içkinin kumarın dibine vuran ateistleri napıcaz? zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 vay be davulu duydum şu anda. yatıyım bari artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 adam öyle bi davul çalıyoki geçerken arabaların alarmları ötüyo arkadaş uyuyo olsam deli küfür ederdim asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barinaktanal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 nileppezdel said: Kendine müslüman diyip komşusunun karısıyla yatanlar da var yani, şu saydıklarının hiçbirini yapmayanlara müslüman diyeceksek türkiye'nin %30u falan müslüman çıkar anca. yatak odalarına girip ölçtün mü bu nasıl istatistik böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ohh caddem suadiyem kafir semtim davulcu falan yok, sessiz sessiz mis gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barinaktanal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 dini mastürbasyondan şikayet eden dangalağa soru: sırf müslümanlara hakaret ediim amacıyla yazdığın wot da mastürbasyon diil mi gerizekalı herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yörünge yolcusu kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barinaktanal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 müslümanların açlıktan beyni çalışmıyomuş hahaha, seninki tokken çalışsaydı böyle rezil bi yazıyı yazar mıydın allahın özürlüsü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ya arkadaslar o degilde bu gereksiz davulcuları şikayet edebileceğimiz bir mevki yok mu? İnan gına geldi artık. Tamam bizde oruç tutuyoruzda saatimiz bilmemneyimiz var. Biraz önce kavga ettim şerefsiz herifle yine. Arazi oldu lavuk ben aşağı inene kadar. Her gece dambır dambır. Araba alarmı susturmaktan bir hal oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 CHP belediyesiyse belki işe yarar da yani "halkın dini inancı geleneği bıdı bıdı" derler yollarlar gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 davul un dinle inançla alakası ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ya istanbulun göbeğinde oturuyoruz. İlkelliğe bak arkadas. Yarın pusu kurcam sokakta gereksize direk atlayacam ustune olacak gibi degil. Ya aslında polise şikayet edemezmiyiz? Sonuçta gece 12 den sonra gurultuyle ilgili bir kanun vardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 @masq: Orası öyle de işte.. Abi o kanun da sadece alkollü gece kulüplerine işliyo, zina yuvası ya. Sabah yine cami yanındaki apartmanlar zorla uyanıyolar 4te son ses karga sesle ezan oknunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 polise şikayet edersen seni döver abi adam akpnin polisine nereye şikayet ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 O zaman yarın ben bu adamı fena dövecem koydum kafaya. Diorm ya ben aşağı inene kadar kaçıyor diye. Yarın aşağıda bekleyecem lavugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Olan sana olur polisle başın derde girer bence adam polise giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Kafasına yumurta atayım o zaman gelmez belki bı daha:-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 davulu sapanla delceksin en güzeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Sabah davul çalınca FAKIN ISLAM diye uyanan arkadaşlar, bunun dinle, diyanetle falan alakası yok. Osmanlıdan kalma public uyandırma servisi. Tamamen çağ dışı, hala yaşıyor olması büyük bir rant kapısı. 11ay muhtaçları unutup bir ay yardım etmek ayıp demiş birisi. Bir elin verdiğini diğeri bilmesin denmişken, siz kimin kime ne zaman yardım ettiğini nereden biliyorsunuz. Hem 11 ay yardım etmiyorsan o 1 ay da yardım etme diye bir mantık var mı. İnsanların yapacağı yardıma da ipotek mi koyacaksınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 islam çok reröre dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Wispy said: Sabah davul çalınca FAKIN ISLAM diye uyanan arkadaşlar, bunun dinle, diyanetle falan alakası yok. Osmanlıdan kalma public uyandırma servisi. Tamamen çağ dışı, hala yaşıyor olması büyük bir rant kapısı. 11ay muhtaçları unutup bir ay yardım etmek ayıp demiş birisi. Bir elin verdiğini diğeri bilmesin denmişken, siz kimin kime ne zaman yardım ettiğini nereden biliyorsunuz. Hem 11 ay yardım etmiyorsan o 1 ay da yardım etme diye bir mantık var mı. İnsanların yapacağı yardıma da ipotek mi koyacaksınız ? dinsizlerin icki ve seks partisi duskunlugu iddeasi gibi bisey o, zamanla alisirsin np davuldan rahatsiz olmiyorum, davulcuya mahallece posta koyduk tek bir arabanin alarmini otturursen para vermiycez diye, efendi efendi caliyor, uyaniyorum ama uyuyorum sonra VIYVIYVIY alarm otmedigi icin ama bozuk hoperlor ile sesi sonuan kadar acik okunan ezan tiksindiriyor resmen, normalde severim ezanin adam gibi okunmusunu, sallamadigim halde okundugu surece bi mola verdirir kafa dinlendirirde kart sesiyle tizi sonuna kacar hoporlerdo pokeimam gibi ezan okuyup insanin akfasinin icine siciyorlar sanki ezani insanlara degilde allaha ulastirmaya calisiyorlar, en yuksek sesle kim calarsa daha cok sevaba gircek sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar