Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 update masraflı, öldürecek çok adam birikti pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 moncici said: abvblizzard said: riglous said: said: iyi de birader sen inanmıyorum diyince benim bütün düzenimi kurduğum öğretileri yalanlıyorsun bundan büyük saygısızlık olabilir mi? İnançlarımız farklı olamaz yani? Şeriata pek bir bağdaştırdım bu söylediğini. Olabilir de eleştiremezsin işte. Önce kendi inancın olsun sonra eleştir. ingiltere'ye göçmenlik başvurusu yaptım bu mesajı görünce.diğer darwinist arkadaşlarını da al da rahat rahat dinimizi yaşıyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 SeaGle said: Mehdi kavramı yok diye biliyorum ben islamiyette. Kur'an içinde de "hatırlayabildiğim kadarıyla" yoktu. hadiste var, butun ilahiaytcilar kabul ediyor islamin exploite acik olmasinin bir numarali sebebi "hadis" kavrami zaten, peygamberin sozu kuran kadar gecerli kabul ediliyor, peygamberde pek cok yerde pek cok sey soylemis, cogunun kaynagi yalan zaten, senelerce ulemalar hadisler yoluyla dine istedikleri gibi ekleme cikarma yapmis zaten bugun anadolu pek cok yerde mizrakli ilmihal kuranin ustunde saygi gorur, nurcular kurani degil risalei nur u bir numarali kaynak olarak alirlar filan hristiyanligin yumusak karnindan vuran islamiyet ciddi anlamda "saglam" kurulmus, iyi patchlenmis diyelim, ancak peygamberin hadis kavrami backdoor direk, bu backdoor danda bahailer girmis iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ha hadis dersen, o ayrı. Hadis ile ilgili bilinmesi gereken en önemli şey, güvenilir kaynaktan günümüze gelmiş olduğundan emin olmak diye biliyorum. Fazla da detay bilgim yok gerçi bu konuda, o yüzden birşey diyemeyeceğim. Lakin hadisler üzerinden yorumlamalara dayanak bulmak kötü bi durum evet, istismara açık. Ama ben kendimi bildim bileli mehdi kavramı yok diye inanırım. Birde şu kıyametle ilgili konularda "dabbe" inancı var mesela. Birçok kişi bunu "kıyamet vakti ortaya çıkacak bi canavar" falan diye düşünüyor. Lakin dabbenin asıl tanımı "kaynağı yeryüzü olan bi enerji" kaba haliyle. Buna bakarsan dabbeye deprem bile diyebilirsin. Ha kime sorarsan sor "abi yerden bi canavar çıkıcak dünyayı ele geçirecek mehdi gelecek kurtarıcak" diye anlatır, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ekmek imana gelmiş. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 mehdi inancı şiilerde var. sunnilikte ufak tefek kaynaklar hariç duymadım işitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 http://www.adnan-oktar-kulliyati.com/resim/Adnan_Oktar_Agustos2007_3_08.jpg huun said: mehdi inancı şiilerde var. sunnilikte ufak tefek kaynaklar hariç duymadım işitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yalnız kabul et adamın sakal şekilli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 saçlar da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 mehdi olsa gocunmayacak kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Adamın bilimsel havası saçtan sakaldan geliyor olm. Su katıdır dese inanacak adam çıkar, ben bile tereddüt ederim şu saça sakala hatta. Hatta şöyle diyim, alemci olsa az kız kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kaldirdi zaten zamaninda asdfsfadfdsa bknz. adnan hocanin motorlari turkiye adnan hocayi en iyi "motor" davalari ile tanidi, karsi-darvinist soylemle degil organizasyonda hatunlari "baci" ve "motor" olarak ikiye ayiriyor, bir kismini cariye olarak kendine seciyor geri kalan motorlari ise imamlara veya ikna edilmesi, ayartilamsi gereken kisielre yolluyor kurtulanalrin analttigina gore tarikat "seks" temali direk, her turlu cilginlik var bunun karsiliginda scientology gibi donuna kadar parani alip ailenle iliskini kestiriyor su an gundemdeki adnana hoca hapsiten ciktiktan sonra geliserek degismis bir adnan hoca, darwin odakli calisip radarin altinda ucuyor bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nasıl başvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 barnacle said: nasıl başvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 seksle tarikat olacaksa ben de varım olm iki seksçi tarikatçı rp si yaparız ne olucak. tarikatçı rp si olur gerçi, seksçi gerçekten olur. seksçi ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bana ittirir misin mesela tarikat fetva verse? sansür gibi durmuş iktirmek de ittirmek anlamında kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bende pis sakalda var default. kafaya bi takke tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abvblizzard said: Bana iktirir misin mesela tarikat fetva verse? gaylik haram aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abvblizzard said: Bana ittirir misin mesela tarikat fetva verse? sansür gibi durmuş iktirmek de ittirmek anlamında kullandım sana niye ittireyim abi, bursalıyız diye yani. Albümde meşhur bi hatun vardı ya hani, o olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 siz adannhocayi secmiyorsunuz, o sizi seciyor yetenekli, nufuzlu veya zengin kisileri hedef alip motordu seks&uyusturucu partileriydi vesaire cekiyor tarikatina tariakt disi calismalari "public image" direk, bole darwinle ugrasan wise beard man olarak taninmak istiyor cember sakal takke filan beklemeyin pek, takim elbiseli jilet gibi cocuklar var etrafinda hep, tariakt diyince akliniza hemen aczimendiler, nurcular filan gelmesin oktar babuna olayi ile butun turkiyeyi trolledi misal adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 SeaGle said: abvblizzard said: Bana ittirir misin mesela tarikat fetva verse? sansür gibi durmuş iktirmek de ittirmek anlamında kullandım sana niye ittireyim abi, bursalıyız diye yani. Albümde meşhur bi hatun vardı ya hani, o olur ama. o nereli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Adnan hoca muhabbetini keselim piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 recep şaban ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 süt oğlan şaban emir eri ramazan damat recep böylemiydi lan bunların olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar